نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1823Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 240
صفحه 26 از 30 نخستنخست ... 1623242526272829 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    4020
    پسند کرده
    2986
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    سلام
    من دیدیم شما از یوفکای اکماده استفاه کردی گفتم از مشا بپرسم
    کمن خمیر 9595 یوفکا خریدم تا اوردم خونه از حالت انجکاد خارج شده بود درشو باز کردم منتها خمیرا خیلی نازک بودن به هم چسبیده میخاستم جدا کنم پاره میشد...چ کنم؟من تجربه اولمه
    با کره مذاب و اگه مایل بودین زعفرون با قلمو ورقه های یوفکا رو از هم باز کنید
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ?

  2. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Hope آواتار ها
    مهسا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,438
    نوشته های وبلاگ
    22
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    14442
    پسند کرده
    14914

    Smile ❤️

    به نام خدا...

    سلام دوستان..

    بورک مرغ...کنارش هم زیتون ماریِ



    سینه ی مرغ رو با آب و کمی زرد چوبه و نمک گذاشتم بپزه..
    پیاز رو خلالی، سیب زمینی و فلفل دلمه ای و مرغ پخته رو نگینی خرد کردم..
    اول سیب زمینی رو سرخ کردم و گذاشتم کنار..بعد پیاز رو سرخ کردم مرغ رو بهش اضافه کردم...بعد فلفل دلمه ای ..یه تفت دادم و رب رو اضافه کردم و هم زدم در آخر هم سیب زمینی ها رو...مواد رو گذاشتم کنار..
    خمیر یوفکا آماده رو باز کردم کنارش رو یه کم کره ذوب شده زدم...یه مقدار از مواد..پنیر پیتزا ریختم .. کنار های خمیر رو تا کردم و آوردم وسط بعد رولش کردم... تو سینی چرب شده گذاشتم..به همین ترتیب ادامه دادم تا موادم تموم شد..



    واسه رویه ش هم زرده تخم مرغ و کمی کره ذوب شده و نمک و فلفل و زعفران رو مخلوط کردم و روش ریختم..بعدش هم کنجد..
    گذاشتم تو فر 200 درجه (از قبل گرم شده) وقتی روش برشته شد..درش آوردم
    واسه زیتون هم..هسته شون رو در آوردم و با رب انار و سرکه و پیاز و فلفل دلمه ای و هویج (نگینی) مخلوطش کردم
    .
    مقدار مواد چشمی بود


    مینا.ک, میس مهسا, مامی سجاد و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ


    الــتماس دعــا


    insta : mahsa.m97

  3. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    170
    پسند شده
    3251
    پسند کرده
    7979
    سلام
    وقت بخیر.

    بورک با خمیر یوفکا ای دو
    فیلینگ مایع ماکارونی +قارچ+پنیر گودا
    رومال تخم مرغ کامل و روغن کنجد
    من دو لایہ ورق یوفکا برای ھر بورک استفادہ کردم کہ بین شون و دو طرف ھر دوشون با ماست و آب و روغن و چند قاشق از تخم مرغ رومال کامل خیس کردم.
    نام: image.jpg نمایش: 978 اندازه: 90.3 کیلو بایت
    ۳۵ دقیقہ با دمای ۱۸۰ درجہ پختم و حدود دو دقیقہ ہم گریل رو روشن کردم.
    ترد و سبک بود.
    باران67, sita-golam, najmehkhatoon و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    980
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    24603
    پسند کرده
    13939
    گوشت چرخ کرده پیاز کمی زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر فلفل دلمه ای قارچ ذرت و یه کوچولو رب گوجه همه رو سرخ کردم و گذاشتم لای خمیر یوفکا و پیچیدم و در روغن سرخ کردم .


    نام: IMG_7374 (3).jpg نمایش: 1835 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    .
     
    باران67, مامی سجاد, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ماهنامه مرمر ترک
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۹
    محل سکونت
    ترکیه؛استانبول
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    طرز پخت انواع کبابها و غذاهای ترکی در وبسایت: مجله مرمر | استانبول ترکیه

  6. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1781
    پسند کرده
    894
    مواد داخل بورک شامل : مرغ پخته و خرد شده+ فلفل دلمه ای قارچ پنیر پیتزا ذرت و ادویه
    نونش هم از خمیر آماده استفاده کردم
    نام: IMG_20151208_201843.jpg نمایش: 780 اندازه: 62.6 کیلو بایت
    golbarg., باران67, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    508
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    8992
    پسند کرده
    2514

    ویترین مدال ها

    بورک های من

    خمیر آماده مثلثی

    مواد میانی : مرغ پخته و ریش شده . قارچ پخته رو با هم مخلوط کردم شیر و کره و اضافه کردم تا طعم هاشون به خورد هم بره ، شیر که تبخیر شد جعفری خرد شده اضافه کردم و لایه خمیر گذاشتم ، رولی پیچیدم و سرخ کردم .

    نام: 811731564_32841.jpg نمایش: 645 اندازه: 45.9 کیلو بایت
    sita-golam, افسونی, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  8. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    959
    میزان امتیاز
    156
    پسند شده
    3879
    پسند کرده
    3235

    ویترین مدال ها

    بورک برای بار اول
    موادش مواد ماکارونی هستش
    روی خمیرها را با مخلوط ماست و روغن چرب کردم.نهایتا هم برای رومال از زرده تخم مرغ و روغن و کنجد استفاده شد
    باران67, سادن, Mrs Razieh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

صفحه 26 از 30 نخستنخست ... 1623242526272829 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما