نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1700Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 225
صفحه 25 از 29 نخستنخست ... 1522232425262728 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    37
    سلام دوستان. من با خمیر یوفکا 9595 برای اولین بار بورک درست کردم. مزش خوب بود ولی نونش خیلی خشک بود. حالت تردی نداشت. مثل نون خشک بود و به نظرم جالب نبود. مدلش همینه یا من جایی مشکل دارم؟ ممنون

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پاپيتال آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    88
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهارجون نمایش پست ها
    سلام دوستان. من با خمیر یوفکا 9595 برای اولین بار بورک درست کردم. مزش خوب بود ولی نونش خیلی خشک بود. حالت تردی نداشت. مثل نون خشک بود و به نظرم جالب نبود. مدلش همینه یا من جایی مشکل دارم؟ ممنون
    دوست عزيز من خودم با ٩٥٩٥ تا حالا كار نكردم ولي يه چيزي كه هست ، ورقهاي يوفكا در مجاورت هوا خيلي زود خشك ميشن بايد روي باقي ورقها هنگام كار پوشيده بشه.
    درضمن اگر با فر كار ميكنين، خيس كردن ورقها با سس تخم مرغ و شير يا ماست ،هم به رفع اين مشكل كمك ميكنه و هم در ترد شدن و خوشمزه شدن رويه ي بالايي بورك.
    بهارجون, maman_mahya, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    سلام
    من دیدیم شما از یوفکای اکماده استفاه کردی گفتم از مشا بپرسم
    کمن خمیر 9595 یوفکا خریدم تا اوردم خونه از حالت انجکاد خارج شده بود درشو باز کردم منتها خمیرا خیلی نازک بودن به هم چسبیده میخاستم جدا کنم پاره میشد...چ کنم؟من تجربه اولمه
    elikhanoomi این نوشته را پسندیده.

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام نون سیر با ورژن جدید کاری از اولدوز .داخل یوفکا سیری که داخل روغن زیتون خوابونده بود ریخت و بعد کمی هم پنیر موزارلا خرد کرده روش پاشید و سرخ کرد بسی خوشمزه و آسان.نام: عسل.jpg نمایش: 921 اندازه: 90.7 کیلو بایت
    maman_mahya, niloufar 77, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نان بورک توری



    موادلازم:
    1عدد تخم مرغ،
    1لیوان شیر،
    1لیوان آرد،
    1ق غ شکر،
    1ق چ نمک،
    مواد رو داخل ظرف سس عروسکی میریزیم و توی تابه که با کمی روغن چربش کردیم میریزیم و به صورت توری قالب میزنیم،
    این مواد تقریبا برا پنج تا نون تو تابه بزرگ کافیه

    نام: 1.jpg نمایش: 874 اندازه: 43.1 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 872 اندازه: 35.5 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 870 اندازه: 41.0 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 909 اندازه: 71.9 کیلو بایتنام: 5.jpg نمایش: 870 اندازه: 46.3 کیلو بایتنام: 6.jpg نمایش: 875 اندازه: 55.6 کیلو بایت

    - -
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ویرایش توسط elikhanoomi : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۳۱ بعد از ظهر
    zakizadeh, niloufar 77, z.rezaei و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نام: 0.jpg نمایش: 843 اندازه: 105.9 کیلو بایتنام: 01.jpg نمایش: 903 اندازه: 99.0 کیلو بایتنام: 02.jpg نمایش: 847 اندازه: 107.8 کیلو بایتنام: 03.jpg نمایش: 887 اندازه: 111.5 کیلو بایت



    يه غذاي خوشمزه تركيه اي
    .مواد لازم
    بادمجان ٢عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد بزرگ
    سیر ۲ حبه
    فلفل دلمه نصف يك عدد
    گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
    ماست (خیلی شیرین نباشه) ۲ الی ۴ قاشق سوپخوری
    سیر ۲ حبه (اضافه)
    روغن مقداری
    خمير يوفكا مثلثي يك بسته
    فلفل قرمز ۱ ق چ
    نمک و فلفل سیاه


    طرز تهیه : * اول خمير هاي يوفكا را به صورت مثلث هاي باريك برش مي دهيم و از قسمت قاعده ي مثلث دور يك ني به سمت راس مثلث رول مي كنيم و در روغن داغ سرخ مي كنيم ،بادمجانها روی آتش کباب میکنیم ، برای کثیف نشدنه اجاق گاز میتونین از شعله پخش کن استفاده کنین* پوست بادمجانها را جدا می کنیم و ساطوری کرده ، کنار میذاریم.* سپس پیاز و سیر و فلفل را ریز خرد میکنیم و در تابه حاوی روغن میریزیم و ۳ الی ۴ دقیقه تفت میدهیم .* بعد گوشت را اضافه میکنیم و تا زمانیکه رنگه گوشت عوض شود تفت میدهیم.* بعد گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم .* صبر میکنیم تا گوجه ها نرم شود بعد از روی حرارت بر میداریم.* فلفل قرمز را در روغن داغ میریزیم و سریع از روی حرارت برمیداریم چون اگر روی شعله بماند سریع میسوزد و تلخ و بد مزه میشود .* بادمجانهای ساطوری را در ظرفی میریزیم و به ظرف ماست و سیر رنده شده و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .* در ظرف سرو اول مخلوط بادمجان و ماست را میریزیم بعد وسطش مخلوط گوشتی را قرار میدهیم و در اخر رویش را فلفل داغ میریزیم .* و در آخر يوفكا هاي سرخ شده را از كنار داخل مواد مي ذاریم
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67, فرانک م, mehr banoo و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20223
    بورک مرغ و بادمجان قالبی



    موادم شبیه به کاسرول بادمجان بود منتها با مرغ_ مرغ پخته و خرد شده - پنیر پیتزا- گوجه فرنگی -فلفل دلمه ای - پیاز داغ - سیر

    اول قالبم رو چرب کردم . یک لایه خمیر یوفکا پهن کردم طوری که از دیواره ها بالا بیاد روی خمیر رو با تخم مرغ زده شده و روغن مایع با برس مالیدم و مجدد یک لایه خمیر و همین طور 4 تا لایه خمیر چیدم با رعایت برس شدن با روغن و تخم مرغ - مواد میانیم رو ریختم و با قاشق صاف کردم و مجدد دو لایه خمیر چیدم و بازم هم مواد میانی و در آخر 4 لایه خمیر رو با رعایت همون ترتیب برس شدن ،و در فر 180 به مدت 45 دقیقه پختم .
    خیلی خوشمزه بود.
    zhaleh-ech, باران67, maman_mahya و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    292
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16489
    بورک

    موادم =گوشت چرخ کرده -قارچ -فلفل دلمه ای -ربع گوجه -

    نام: photo_2015-11-26_00-41-22.jpg نمایش: 592 اندازه: 82.1 کیلو بایت
    ELAHE_ABAN, باران67, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 25 از 29 نخستنخست ... 1522232425262728 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما