نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1701Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 225
صفحه 22 از 29 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    سلام سال نو مبارک
    یه سوال داشتم . من برای اولین بار میخوام بورک درست کنم .خمیر یوفکا از این وکیوم شده های ترکیه گرفتم و گذاشتمش یخچال ! باید تو فریزر نگه میداشتم ؟؟
    سوال دوم اینه که اگه بخوام بورکهامو یه روز قبل مهمونی درست کنم باید تو یخچال نگه دارم یا فریزر ؟ تا بورکهام نرم و خوشمزه باشه

    یه سوال دیگه بعضی ها بجای سفیده تخم مرغ ؛ ماست میزنن به خمیر قبل از چیدن مواد روش ؛ کدومش خوشمزه ترش میکنه

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    587
    پسند شده
    10794
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    بورک با خمیر یوفکا


    خمیر رو مثلثی برش دادم روی خمیر با برس شیر و کره زدم یک قاشق مواد میانی شامل پیاز سرخ شده گوشت چرخی + قارچ تفت داده + فلفل دلمه ای نگینی بعدم پیچیدم رومال هم خامه زرده تخم مرغ و زعفران زدم داخل فر گذاشتم خیلی کم .
    به شدت استقبال شد
    ویرایش توسط گوگوجی : ۱۳۹۴/۰۱/۲۵ در ساعت ۰۹:۱۵ قبل از ظهر
    hengamehh, بااااااارن, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  4. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    میترا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    43
    بورکهایی که من تو ترکیه خورذم همه شون نرم بودن و یه حالت تخم مرغی داشتن تو فیلمها هم نشون میده که تو فر میذارن ولی اینجا همه سرخ شده و ترد هستن و مثل اگرول چینی ژاپنیهاس میشه بگین چرا اینطوریه و فرقشون چیه؟
    یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نامکرر است

  5. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    50
    اکرم سادات جون بورکاتون کتوی فر گذاشتید بازم چیپسی شده بود یا نرم بود؟
    ب تعداد بالا میخوام درست کنم ولی نمیخوام سرخشون کنم میخوام بذارم توی فر چی پیشنهاد میدید ک نرم باشه؟

  6. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    بورک با دستور قبلی
    نام: 20150401_142922.jpg نمایش: 841 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    m1361 و مهسا السلطنه این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    543
    پسند شده
    6369
    پسند کرده
    2793
    خانمهای هنرمند کدبانو
    میشه بگین خمیر فیلو آیا همون خمیر یوفکاس؟
    برای تهیه کاداییف از کدوم استفاده می کنند برای بورک از کدوم؟؟ و برای باقلوا و......از کدوم؟
    فرصتم نمی کنم صفحات دیگه رو ببنیم
    آیا خمیر مربوطه ای هم وجود داره که من افتخار آشنایی شو ندارم؟
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    481
    میزان امتیاز
    445
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    47976

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم.ع نمایش پست ها
    خانمهای هنرمند کدبانو
    میشه بگین خمیر فیلو آیا همون خمیر یوفکاس؟
    برای تهیه کاداییف از کدوم استفاده می کنند برای بورک از کدوم؟؟ و برای باقلوا و......از کدوم؟
    فرصتم نمی کنم صفحات دیگه رو ببنیم
    آیا خمیر مربوطه ای هم وجود داره که من افتخار آشنایی شو ندارم؟
    بله عزیزم خمیر فیلو همون یوفکاست
    برای کادیف هم از رشته کادایف استفاده می کنند
    برای بورک و باقلوا هم از همون خمیر فیلو یا یوفکا استفاده میشه که البته برای باقلوا بهتره که از خمیرهای یوفکای ترکیه ای استفاده بشه
    امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
    بهارسادات, elham_vahid, سادن و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    543
    پسند شده
    6369
    پسند کرده
    2793
    ممنون از لطفتون
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

صفحه 22 از 29 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما