نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1691Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 224
صفحه 18 از 28 نخستنخست ... 815161718192021 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    بورک اسفناج
    نام: IMG_1758.jpg نمایش: 3427 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    مواد میانی شامل اسفناج بخارپزتفت داده شده+پیازسرخ شده+پنیر فتا خرد شده کم نمک+پنیرپیتزا وکمی گردو
    برای خمیرش از مارک 95 مدل مستطیل استفاده کردم یه لایه خمیر رو با مخلوط سفیده تخممرغ و شیر وکره اب شده مرطوب و با کمی از مواد میانی پیچیدم.واسه روش از زرده تخم مرغ و کره اب گرده استفاده کردم در اخر هم کنجد
    به نظرم واسه اینکه بورک اسفناج خوشمزه داشته باشیم واسه موادمیانی مقدار اسفناج رو خیلی زیاد نگیریم و پنیر بیشتر خوشمزه تر میشه من در حین پخت تو فر چند با با برس کره روشون مالیدم اینجوری خوشمزه تره
    ویرایش توسط meli59 : ۱۳۹۳/۰۸/۰۳ در ساعت ۰۴:۰۸ بعد از ظهر
    mamane matin, ada, sara chef و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    بورک مرغ

    نام: IMG_1780.jpg نمایش: 1866 اندازه: 95.1 کیلو بایت
    واسه موادمیانی از مرغ پخته خردشده+پیاز کمی سرخ شده+ذرت+نخودفرنگی وپنیرپیتزا
    ورقهای مستطیل شکل یوفکا رو از طول به دوقسمت کردم وبا قلم مو کره اب شده وشیر مالیدم ومدل سمبوسه پیچیدم واسه روش هم از زرده وکره اب شده استفاده کردم نرم وخوشمزه بود.
    ada, ماناسهیل, *ARMITA* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47455
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    بورک :

    مواد داخلش:
    پیاز سرخ شده+ گوشت چرخکرده+ فلفل دلمه ای نگینی+ جعفری+ سیب زمینی نگینی سرخ شده+ نمک و فلفل

    داخل خمیرهای یوفکای آماده گذاشته و یه سری رو رول کردم و یه سری رو هم شکل سمبوسه پیچیدم و سرخ کرد.
    اون رزهای وسطی رو هم از یه خمیر درست کردم و خلال دندان زدم و سرخ کردم.
    Hope, marziyeh.ali1, meli59 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamelia69 نمایش پست ها
    خانما یه سوال چرا خمیر یوفکای من میشکنن؟؟؟با شیر هم روش میمالم ولی نمیدونم چرا در حین پیچیدم میشکنن؟؟؟
    شاید خمیرت تازه نیست یا موقع پیچیدن بیرون از بستش بیرون میزاری خمیر یوفکا نباید هوا بخوره موقع پیچیدن تک تک درشون بیار چون اگه هوا بخوره زود خشک میشه وقت پیچیدن با رومال شیر و روغن مرطوبش کن.اگه در حین پخت بورکها در فر خمیر را چندبار با کره و شیر رومال کنیم حالت لاستیکی پیدا نمیکنه خودم اینو تجربه کردم.
    ویرایش توسط meli59 : ۱۳۹۳/۰۸/۲۴ در ساعت ۰۲:۳۰ بعد از ظهر
    Andrew, anjelina, ... رضوان ... و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1166
    پسند کرده
    4851
    ورقه های خمیر یوفکا اماده مارک 9595 رو مخلوط شیر و کره مالیدم و رول کردم و توی فر نیم ساعت گذاشتم
    مواد داخلشم مرغ ریز شده سرخ شده و فلفل دلمه و قارچ و سیب زمینی نگینی پخته(داخل ماکرو سیب زمینی 5 دقیقه پخته میشه)
    روشم همون مایه ریختم و سیاه دونه
    با اینکه ورقه ها رو خیلییییییی شیر و کره زدم بازم نمیدونم چرا خشک بود یعنی لاستیکی بود

    mamane matin, mitra40, آتامان و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    771
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    3362
    پسند کرده
    2364
    بورک سوسیس اختراعی

    هات داگ رو لای خمیر یوفکا پیچیده سرخش میکنیمنام: لای یوفکابورک سوسیس.jpg نمایش: 1574 اندازه: 108.3 کیلو بایت
    آتامان, sepide56, مامان غزل و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

  7. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    637
    پسند شده
    6533
    پسند کرده
    7630

    ویترین مدال ها

    بورک ماهی:
    روغن تن ماهی رو گرفتم نه جوری ک خیلی خشک بشه .با همون 1کم روغن خودش توی تابه همزمان با فلفل دلمه تفت دادم ،بعد فلفل سیاه و قرمز و ادویه ماهی میزنم ( نیازی ب نمک نیست) و پوره گوجه در حد 6 7 قاشق . نون یوفکا کم داشتم برای همین از لواش استفاده کردم ،مواد رو توی نون گذاشتم و قبل از پیچیدن پیاز از قبل سرخ شده روش پخش میکنم .درآخر روی همه نونای لوله شده پنیر پیتزا کمی آویشن و کمی پوره گوجه و 20 مین میزارم با حرارت 140 توی فر

    نام: 1414513054657.jpg نمایش: 1258 اندازه: 97.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    مامان غزل, m1361, آتامان و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    غذای مورد علاقه ی مادرشوهر عزیزم(مامانم)

    با نون پیچیدم
    مواد میانی مرغ آب پز ریشه شده با فلفل دلمه ای نگینی و قارچ نگینی و اویشن
    همه رو تفت دادم و وسط نون گذاشتم و پیچیدم.
    هممون خیلی دوستش داریم
    نوش جون
    m1361, Andrew, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

صفحه 18 از 28 نخستنخست ... 815161718192021 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما