نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1691Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 224
صفحه 16 از 28 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3165
    پسند کرده
    1314
    بورک

    با خمیر اماده-داخلش هم گوشت چرخ کرده+سیب زمینی نگینی سرخ شده+کوکتل+قارچ داخل فر گذاشتم به مدت 20 دقیقه عالی بود



    مامان غزل, mami mahdis, *ARMITA* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,574
    میزان امتیاز
    938
    پسند شده
    25503
    پسند کرده
    20929
    نقل قول نوشته اصلی توسط amd1361 نمایش پست ها
    دوستان من با يوفكاي ايراني بورك درست كردم لاشو گوشت چرخكرده و سيب زميني سرخ كرده ريختم روي روق ها ريختم و لوله كردم و روي رول ها رو با زرده تخم مرغ و شير برس كشيدم و توي فر ١٩٠درجه گذاشتم ده دقيقه شعله زير روشن بود و هشت دقيقه گريل
    ولي متاسفانه موقع سرو خشك شده بود و خرد شد و به ظرف هم چسبيده بود با ابنكه من چرب كرده بودم
    حالا ايراد كارم چي بود؟چرا انقدر خشك بود؟
    نفیسه عزیز
    1.خمیر یوفکا خمیر نیم پز هست پس نیازی به دمای بالا یا زمان زیاد نداره 190به نظر من زیاد هست و 8 دقیقه گریل برای گریل بهتر است سینی را در طبقه بالا قرار بدین نزدیک گریل تازمان کمتری استفاده بشه
    2. طبفه فر هم مهم هست بهترین طبقه وسط فر هست
    3. اگر ظرفی که بورک رادر اون قرار دادین در داشته باشه یا با فویل بپوشونید و در فر بگذارین خمیر رطوبتش را از دست نمیده و خشک نمیشه .
    4. اگر هم بخواهین که بورک نرم نرم باشه بعد از اینکه از فر دراومد توی ظرف در بسته بگذارین تا رطوبت ناشی از بخار باعث نرم شدن بورک بشه
    ❤ خورش هویج ❤
     
    ♥️reihane♥️, amd1361, Andrew و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    3638
    پسند کرده
    3373
    نام: H2490001.jpg نمایش: 1996 اندازه: 90.8 کیلو بایت
    بورک با خمیر آماده یوفکا
    مواد میانی: گوشت چرخ کرده- فلفل دلمه ای - قارچ - پیاز سرخ کرده - سیب زمینی
    Andrew, m1361, Elsanaa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586
    1/2 مرغ پخته شده با يك ساقه پيازچه ، 100 گرم پنير خامه اي ، 3 ق غ پنير چدار،* 1/2 ليوان گردو داخل بلندر خرد كردم و يك ورق خمير فيمو با كره چرب كردم و كمي از اين مواد را وسط ش گذاشتم و پيچيدم و در فر به مدت 45 دقيقه گذاشتم تا طلايي شد.
    نام: IMG_0755.jpg نمایش: 2254 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    m1361, nilufari, Andrew و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم روایی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    40
    پسند شده
    2022
    پسند کرده
    1483
    بورك با خميريوفكاي اماده داخل بورك هم گوشت چرخ كرده فلفل دلمه اي پياز قارچ نمك كمي هم ادويه
    روي خمير هم قبل ازريختن مواد مخلوط ماست وروغن مايع با برس كشيدم كه باعث نرم شدن بورك ميشه
    درضمن من هميشه بورك هارو سرخ ميكردم خيلي ترد ميشد بدنمي شد ولي ايندفعه توفرگذاشتم با دماي ١٧٠درجه به مدت ٢٠تا٣٠دقيقه گذاشتم
    فكر كنم خيلي بهتراز سرخ كردن ميشه بستگي به سليقه فرد داره
    نام: image.jpg نمایش: 1914 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    nilufari, m1361, nasimak و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrnushi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    411
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    2225
    پسند کرده
    1599
    بورک گوشت با خمیر یوفکا
    روی خمیرو کره اب شده مالیدم و بینش گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا
    روشم زرده + شیر زدم
    15 تا 20 دقیقه.180 درجه

    نام: IMG_5339.jpg نمایش: 2212 اندازه: 115.9 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, Andrew, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    يوفكا رو توي سيني پهن كردم و بين لايه هاش كره ماليدم
    بعد اسفناج رو كه پخته بودم و با پنير صبحانه مخلوط كرده بودم روي يوفكا گذاشتم و لوله اش كردم و به صورت دايره اي توي ماهيتابه گذاشتم
    روي بورك رو شير و زعفرون و كره ماليدم و گذاشتم توي فر براي 20 دقيقه




    قانع, aydaa, mitra40 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #128
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,646
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    253
    پسند شده
    15476
    پسند کرده
    12186

    ویترین مدال ها

    بورک من دراوردی با نون لواش
    مواد میانی
    سیب زمینی ، هویچ، گوشت چرخکرده ، قارچ سرخ شده + سیر + رب و فلفل و نمک
    قانع, ♥️reihane♥️, مامان غزل و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

صفحه 16 از 28 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما