نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1700Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 225
صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrnushi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    411
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    2225
    پسند کرده
    1599
    خمیر یوفکا + گوشت چرخ کرده + فلفل دلمه ای + قارچ




    Elsanaa, narjes12, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703

    Exclamation

    سلام به دوستاي خوب و كدبانو... من كل 16 صفحه رو خوندم ولي يه نكته اي از قلم افتاده بود اونم اينكه فوت كوزه گري بورك مواد رومال هستش براي هر بوركي چه سرخ كردني چه تو فري مثل لازانيا و مدل باقلوا (منظورم همون لايه لايه اس)يا همون مدل كه شبيه مارپيچ هست كلا همه بوركها بجز بورك سيگارت بايد يكي دو ليوان بزرگ مخلوط شير + ماست+ تخم مرغ+ نمك و براي اونايي ك تو فر ميذاريم مقدار قابل توجهي كره لازم داريم براي لابلاي لايه هاي خمير و همچنين رومال بورك! براي بوركهايي كه سرخ ميكنيم هم بورك رو داخل همين مواد ميزنيم توي سيني ميچينيم و سيني رو ميذاريم توي يخچال بعد اينكه كمي خودشو گرفت سرخ ميكنيم ..... براي رومال بوركهاي توي فر هم مقدار زيادي از اين مواد ميريزيم ---------> يخچال -------> فر نگران نباشيد حالت تردي و كرانچي بودنش از بين نميره و عالي و خوش خوراك ميشه
    ویرایش توسط artemisam : ۱۳۹۲/۱۰/۱۸ در ساعت ۰۱:۴۱ بعد از ظهر
    sadi_eh, asma shiraz, Andrew و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56380
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    بورک با پنیر-الان ترجمشو مینویسم-
    ثلاث ارباع كاسة ماء ساخن
    ربع كاسة زيت ذرة
    نصف ملعقة صغيرة ملح



    طريقة بوريك بالجبن

    نضع الطحين بوعاء لخلطه مع الماء
    ومن ثم الزيت والملح


    نخلط المقادير جيدا حتى تتكون عجينه طريه

    تقسم الى قطع صغيرة

    ومن ثم نفرد كل قطعه على شكل دائري

    ونحشيها بالجبنه

    ونطبق الاطراف على بعضها يتكون شكل هلالي
    وبالشوكة نضغط على الاطراف



    نحمي الزيت الغميق
    ونقلي حبات البوريك على درجة حرارة متوسطه


    وعندما يصبح لونها ذهبي نزيلها
    ونضعها اولا على اوراق المطبخ حتى
    تمتص الزيت ومن ثم تضع بوعاء التقديم


    مرجان.ر, artemisam, *شمیم* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4044
    پسند کرده
    2298
    نام: 20140113_190132.jpg نمایش: 2699 اندازه: 64.9 کیلو بایت

    سلامممم خمیر یوفکا ! گوشت چرخ کرده +پیاز + قارچ! به خمیرهای یوفکا موقعی که میخوام بپیچم ماست و کمی روغن با قلمو میزنم! روش هم ماست و زعفران و کنجد!
    مامان غزل, Andrew, mami mahdis و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  6. #93
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47480
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    بورک خاله پز:
    مواد داخلش:
    پیاز سرخ شده+ گوشت چرخکرده+ فلفل دلمه ای نگینی+ جعفری+ سیب زمینی نگینی سرخ شده+ نمک و فلفل

    داخل خمیرهای یوفکای آماده گذاشت و پیچید و سرخ کرد.
    نام: IMG_1216.jpg نمایش: 2683 اندازه: 98.7 کیلو بایت
    حسرت الملوک, shiriin, (ziba) و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrnushi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    411
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    2225
    پسند کرده
    1599
    بورک با خمیر یوفکا
    گوشت چرخ کرده + قارچ + فلفل دلمه ای + یه ذره پنیر
    توی فر 180 درجه.25 دقیقه + 5 دقیقه گریل که
    هیچم نسوختن یه ذره برشته تر شدن! بله!!!

    نام: CIMG6051.jpg نمایش: 2456 اندازه: 91.7 کیلو بایت
    Elsanaa, مامان کتایون, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703
    بورك سيب زميني
    نام: IMG_0265.jpg نمایش: 2668 اندازه: 98.1 کیلو بایت

    از بقيه خمير باقلوا درستش كردم
    باقلـــــــــوا به روشهای مختلف
    بين لايه ها سيب زميني پخته و رنده شده، پيازچه خرد شده (كلا 4 شاخه) مغز گردو و پنير صبحانه تكه تكه شده گذاشتم
    روي هر لايه خمير كره ماليدم و مخلوطي از 3/4 ليوان ماست+1/4 ليوان شير+ يك تخم مرغ ريختم روي لايه آخر هم كره حسابي و از همون مخلوط شير و ماست ريختم و توي فر 180 درجه سانتي گراد تا زمانيكه برشته بشه ولي يوفكا نسوزه پختم
    توصيه ميكنم بهيچ وجه پيازچه رو حذف نكنين
    برشي كه روي بورك زدم براي اينه كه رطوبت ماست و شير بخار بشه
    اين يوفكا 9595 هستش كه براي بورك و سمبوسه خوبه ولي براي باقلوا شوره
    Elsanaa, shahla-324, مامان کتایون و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Elsanaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    نقده
    نوشته ها
    1,197
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    14310
    پسند کرده
    31231
    بورک اسفناج

    نام: 26.jpg نمایش: 3076 اندازه: 90.8 کیلو بایت

    خمیر: پودر آماده / تا اونجایی که میتونستم خمیر رو خییییلی نازک کردم
    مواد داخلش : اسفناج رو گذاشتم رو شعله کمی پخت و نرم شد بعدش تفت دادم و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم + 1/2 پ مخلوط پنیر سفید و پنیر خامه ای
    مواد رو داخل خمیر گذاشتم و پیچیدم و داخل قالب کمربندی گذاشتم
    تو فر با دمای 180 درجه / زمان : تا وقتی خمیرش بپزه
    -----
     
    sadi_eh, 30maa, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ...

صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما