نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree310Likes

موضوع: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 103
صفحه 2 از 13 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    کاربر میهمان

    Re: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

    آش آبادان
    (پیمانه؛پیمانه پلولز است)
    تره و ترخون: 200گرم
    بلغورگندم:1پیمانه
    برنج :1پیمانه
    عدس :1پیمانه
    لوبیاچیتی:نصف پیمانه
    نخود:نصف پیمانه
    گوشت:100گرم
    پیاز داغ ,نمک؛فلفل,زردچوبه به مقدار دلخواه

    بلغور گندم و برنج رو با سبزی و کمی آب روی حرارت میذاریم تا بپزه... نخودپخته و لوبیا پخته و عدس پخته رو به سبزی و برنج و بلغور اضافه میکنیم....
    پیاز رو تفت میدیم کمی که طلایی شدزردچوبه اضافه میکنیم ومقداری از آن را به آش اضافه میکنیم .باقی پیازهارو هم تفت میدهیم تا پیاز داغ جهت تزیین آماده شود....
    نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم.... گوشت پخته شده رو ربا چنگال ریش ریش میکنیم و در آخر با آب گوشت به آش اضافه میکنیم...
    (این آش هم با گوشت طبخ میشه هم بدون گوشت)
    هرچه تندتر باشه خوشمزه تره....

    Mahi site و nosa این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۵
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

    آش بادمجان
    اميدوارم تكراري نباشه و جاش درست باشه
    گندم نيمكوب يك و نيم ليوان
    نخود و لوبيا چيتي يك ليوان
    بادمجان متوسط 3 تا 4 عدد
    كشك ،ادويه و نمك به ميزان كافي
    و براي روي آش كه به نظر من 50درصد مزه آش هم هست :پياز داغ ،سير داغ،گوشت چرخكرده سرخ شده با كمي رب،نعنا داغ وكمي گردوي خرد شده.
    اين آش سبزي نداره ولي اگر يك دسته كوچك اسفناج يا برگ چغندر بريزيم خوشمزه تر ميشه
    من با اين مقدار مواد درست كردم براي 3 تا 4 نفر كافيه
    نخود و لوبيا را بعد از خيساندن ميگذاريم بپزه ،گندم را هم بعد از شستن و خيساندن اضافه ميكنيم بعد از پخته شدن حبوبات و گندم بادمجانها را پوست كنده و خرد كرده به آش اضافه ميكنيم و حدود 40 دقيقه ميگذاريم تا جابيفته (در صورت استفاده از اسفناج ميتونيم 10 دقيقه آخر بريزيم)در آخر هم كشك رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم ،(بادمجانها كه كاملا پخته شده اند تقريبا له ميشن و ديگه به چشم نميان)
    امتحان كنين خيلي خوشمزه است

  3. #11
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    سوپ گوشت و عدس

    .....






    ♦ این مقدار برای 3-4 نفر کافیست.

    مواد لازم:

    • عدس ... یک پیمانه پلوپز
    • گوشت قرمز ... 150 گرم
    • پیاز ... یک عدد کوچک
    • هویج ... 2 عدد متوسط
    • جعفری ... 50 گرم
    • آرد ... 3 قاشق غذاخوری
    • شیر ... دو لیوان
    • نمک ... به مقدار لازم
    • فلفل سیاه ... به مقدار دلخواه
    • روغن مایع ... 2 قاشق غذاخوری
    • کره(در صورت دلخواه) ... 30 گرم
    • آب لیمو ... 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:


    • عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.

    • گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.

    • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.

    • گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.

    • 4 لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    • عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.

    • نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.

    • هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.

    • عدس های پخته را داخل صافی بریزید.

    • شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)

    • کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

    • عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.

    • در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.

    • در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.

    • سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.

    آموزش تزیین هویج به شکل پروانه
    تزيينات با هويج

    نکات:

    به جای پیاز از قسمت سفید تره فرنگی می توانید استفاده کنید.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۰ در ساعت ۱۲:۳۳ قبل از ظهر
    Honey 93 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

    سوپ ماهیچه پختیده شده من واسه یکعدد مادرشوهر بیمار(شیدا جون من اگه سوپ نمیپختم میمردم)ببخشید تزیین نداره خیلی عجله داشتم.مواد سوپم شامل ماهیچه گوسفندی و سیب زمینی و هویج و پیاز و برنج و عدس است
    اَلَّلهُمَّ اجعَل مَحیای محیا مُحمّدٍو آل مُحمّدٍ

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    491
    پسند کرده
    53

    Re: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

    آش گندم خوش مزه

    موادش هم گوشت. نخود. لوبیا. گندم. عدس مثل همه آشها کمی نمک وزردچوبه و زیره وفلفل وپیاز داغ ونعناداغ
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

    سوپ سبزیجات وگوشت قلقلی



    چون نمی دونستم کجا بهترین جا هست اینجا دستورش رو میذارم....

    مواد لازم
    سیب زمینی نگینی تقریبا ریز..پیاز نگینی...فیله گوجه فرنگی نگینی....هویج نگینی....نخود فرنگی.....لوبیا سبز ریز خرد شده ....فلفل دلمه ای ریز شده
    گوشت چرخ کرده......برنج (کمی)(من آرد برنج ریختم).....جعفری ریز شده.....
    آب گوشت یا عصاره گوشت+آب......زعفران.....نمک و فلفل و آبلیمو تازه

    اگر سوپ برای بیمار تهیه میشود تمام سبزیجات را خورد کرده به آب گوشت اضافه میکنیم ...در ظرف را میبندیم و اجازه میدهیم سبزیجات 20 دقیقه به آرامی بپزند....در غیر اینصورت پیاز را به روغن کمی که در ظرف ریخته ایم اضافه می کنیم و اجازه میدهیم پیاز سبک و شیشه ای شود بعد تمام سبزیجات و در آخر آب گوشت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل را اندازه کرده با حرارت ملایم میپزیم

    اگر سوپ برای بیمار است گوشت و برنج (من آرد ریختم راحتتره) و جعفری ر مخلوط میکنیم و کمی نمک و فلفل زده قلقلی درست میکنیم و قلقلی ها را با فاصله در سوپ میذاریم تا بپزند. در غیر این صورت میتوان قبل از قرار دادن قلقلی ها در سوپ آنها را کمی در روغن تفت داد
    بعد از اضافه کردن قلقلی ها حدود 40 دقیقه دیگر سوپ را میپزیم تا جا بیافتد در آخر زعفران و لیمو تازه میریزیم

    نکته:1 خیلی خوشمزه است...حتما درست کنید
    2.رنگ قرمز سوپجه فرنگی و زعفران است پس رب نزنید.
    3 .من یه بار با مرغ هم درست کردم خوشمزه شد ...مرغ را به ابعاد کوچیک خورد کردم ...تفت دادم و از اول تو سوپ ریختم
    4.میشه قارچ هم اضافه کرد....البته یک ربع آخر
    nosa این نوشته را پسندیده.
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  7. #15
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ و آش با گندم یا گوشت

    آش آبغوره ی (تبریزی)
    بلغور گندم 100گرم
    بلغورجو 100گرم
    لوبیا چشم بلبلی 200گرم
    برنج 60گرم
    سبزی آش(تره،جعفری و گشنیز)500گرم
    پیاز داغ 4تا 5 قاشق
    آبغوره 200میلی لیتر
    رب گوجه فرنگی 2قاشق غذا خوری
    کره 50گرم
    نعناع داغ ،سیر داغ و کمی مغز گردو برای تزیین
    نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
    قرص عصاره گوشت 2 عدد
    لوبیا و بلغورها و برنج را از شب قبل خیس می کنیم. لوبیا چشم بلبلی را با مقداری آب روی گاز میذاریم تا نیم پز بشه و بلغور گندم و بلغور جو را اضافه می کنیم.
    برنج را هم به مواد بالا اضافه کرده بعد از چند جوش سبزی رو هم می ریزیم.
    زردچوبه رو باکره تفت میدیم و با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی به آش اضافه میکنیم.
    وقتی آش جا افتاد عصاره گوشت رو میریزیم و در آخر نمک و فلفل و آبغوره می زنیم.
    و روی آش رو با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تز یین می کنیم.
    اما تجربه های من :با نصف مواد تقریبا برای 4نفر کافیه. بجای عصاره گوشت آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید .
    من از روی مجله درست کردم و نمیدونم توی تبریز هم واقعا دستورش همینه یا نه ؟ خانمهای کدبانوی تبریزی میتونن به ما کمک کنن.

    nosa این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Pariisa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    167

    Re: آش ترخینه

    آش ترخینه دوغ
    این یک آش محلی هست مال استان مرکزی که به صورت های مختلفی پخته می شود و این یکی از دستورات آن هست. ابتدا نخود و لوبیایی که از قبل خیس کرده بودیم رو می پزیم وقتی حبوباتمون پخت عدس و سبزی آش رو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آنها نیز بپزد.در این زمان ترخینه و آب گوشت رو به اون اضافه می کنیم (من ترخینه رو از شهرستان تهیه کردم و یکی از دوستان برای ما آورد اما در تهران تجریش و بعضی از عطاری ها هم دارند که فکر کنم کیلویی 3000 تومان یا بیشتر باشد) سپس خوب هم می زنیم تا ترخینه ها کمی باز بشود کم کم خودش در حین پخت باز می شود.نمک و فلفل و کمی زردچوبه و پیازداغ و کمی نعنا خشک و کشک رو هم اضافه می کنیم حالا سیب زمینی هایی که از نگینی بزرگتر خرد کردیم رو بهش اضافه می کنیم و می گذاریم آشمون خوب جا بیفته من مواد رو به صورت چشمی میریزم بعضی ها هم سیب زمینی رو چهار قسمت می کنن و داخل آش می ریزن این آش بسیارخوشمزه است


صفحه 2 از 13 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما