نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree26Likes

موضوع: سالاد بادنجان

نمایش نتایج: از 9 به 13 از 13
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    26

    Re: سالاد بادنجان

    اين سالادو من از دوستم ياد گرفتم
    بادمجان 5 عدد
    تخم مرغ 3 عدد
    سير 1 حبه
    جعفري بمقدار كم
    خيار شور 2 عدد
    روغن زيتون 2 ق غ
    مايونز بميزان لازم
    نمك و فلفل
    بادمجانها را كبابي ميكنيم
    تخم مرغها را ابپز ميكنيم
    تمام مواد را بجز خيارشور داخل غذا ساز ريخته و مخلوط ميكنيم و خيار شور را خرد كرده به سالاد اضافه ميكنيم
    mina14 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: سالاد بادنجان

    مواد لازم :
    بادنجان قلمی تازه- شسته و ضدعفونی شده: 3 عدد
    خیار : 2 عدد
    پیاز : 1 عدد
    سیر له شده: یک حبه
    ریحون و نعناع : روی هم یک دسته
    پیازچه : 4 عدد
    گوجه فرنگی : یک عدد در صورت تمایل
    نان لواش یا نان مدیترانه ای : نصف نان به صورت مربع های کوچک برش خورده
    ماست خامه ای یا چکیده : یک فنجان
    روغن زیتون : به میزان لازم
    سس مایونز : یک قاشق چای خوری
    سرکه بالزامیک : یک سوم فنجان
    نمک و فلفل سیاه یا سفید : به میزان لازم

    در ابتدا بادنجان رو با پوست فارسی بر میکنیم -یعنی برش های اریب میزنیم سعی کنید قطرش کم باشه
    کمی آب بهش میزنیم و نمک میزنیم و میزاریم تا نیم ساعت بمونه بعد میشوریمش و در تابه روغن زیتون میریزیم و سرخ میکنیمبعد ازینکه سرخ شد در یک کاسه میریزیم سرکه بالزامیک میزنیم و کنار میزاریم
    در این حین خیار ها رو هم اریب برش میزنیم و پیاز چه ها رو ساطوری میکنیم پیاز رو هم ژولین یا همون نواری باریک خرد میکنیم
    گوجه فرنگی رو هم فیله میکنیم و نگینی خرد میکنیم--البته من از گوجه استفاده نکردم
    در یک تابه گود روغن ریخته و نان های برش خورده رو داخلش سرخ میکنیم تا خشک بشه و طلائی
    ریحون و نعناع و گوجه و خیار و پیاز و پیازچه رو به بادنجون اضافه میکنیم و نون رو هم بهش اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم
    ماست رو با سس مایونز مخلوط کرده و سیر و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم
    سالاد رو داخل ظرف ریخته و سس ماست رو روش میریزیم و سرو میکنیم
    اگه دوست داشتید میتونید مقداری کنجد تفت داده شده هم روش بریزید
    نوش جان
    http://www.mamipic.com/share-8C6C_4F923BA1.html
    mina14, باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سالاد بادنجان

    فتوش بادمجان کبابی

    بادمجان کبابی -گوجه -پیازچه -ریحان - نعنا - خیار -مغز گردو -نان بربری یا تست بیات - آبلیمو -سماق -کاهوی خردشده -

    تمام مواد را با هم مخلوط و چاشنی مورد نظر (آبلیمو و سماق و روغن زیتون ) را اضافه میکنیم .

    نان حتما باید بیات باشد وگرنه در سالاد فتوش خمیر می شود.

    .............
     
    mina14, باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیلوفرونگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    815
    پسند کرده
    108

    Re: سالاد بادنجان

    بادمجان کبابی
    سیر له شده
    نعنا و ریحان سابیده شده(دلار)
    نمک
    ابغوره
    همه را باهم مخلوط کرده غلظت ان زیاد ابکی نباشد .این چاشنی در شمال به نازخاتون معروفه و بسیار اشتها برانگیز است.اگر سیر زیاد دوست ندارید فقط چند حبه که عطر سیر داشته باشد بریزد تا زیاد تند نشود.
    در فصل تابستان ریختن چند دانه تمشک عطر و طعم بسیار خوبی به ان میدهد.
    بدون ابغوره با اب انار ترش هم میتوان انرا درست کرد.بسیار لذیذ است.حتما امتحان کنید.
    mina14 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    آذربایجان
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0

    Re: سالاد بادنجان

    سالاد بادمجان کبابی

    بادمجان کبابی: 4 عدد گوجه فرنگی: 1 عدد تخم مرغ آب پز:2 عدد سیر له شده: 2 حبه سس مایونز "روغن زیتون "سرکه "نمک

    به مقدار لازم فلفل دلمه ای و زیتون و جعفری : جهت تزیین

    1- بادمجانهای شسته شده را خوب کباب کنید وپوست آن را بکنیدو خوب ساطوری کنید

    2-پوست گوجه فرنگی را بگیرید و تخم های آن را در آورید

    3- 2 عدد تخم مرغ آب پز را خرد کنید و همراه 2 حبه سیر له شده به مواد اضافه کنید

    4-برای تهیه سس سالاد مقدار کمی مایونز را به همراه مقداری روغن زیتون سرکه یا آبلیمو نمک و فلفل مخلوط کنید وقتی سس اماده شد مقداری جعفری خرد شده هم به سس اضافه نمایید و روی سالاد بریزید وبه مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید

    برای رنگی شدن سالاد میتوانید تعداد گوجه فرنگی را زیاد کنید
    mina14 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما