نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree913Likes

موضوع: نان سير | بروشتا - بروسکتا ( Bruschetta )

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 138
صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 71415161718 آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    siminjoon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    123
    نقل قول نوشته اصلی توسط ada نمایش پست ها
    نون رو باید جوری برش بزنیم که انتهاش قطع نشه.مخلوط سیر رنده شده تفت داده با روغن زیتون و فلفل سیاه را بین برشهای نون ریخته و بعدبین برشها را با پنیر پر میکنیم کمی روی نون روغن زیتون اسپری کرده ودر فر میگذاریم....
    فوق العاده بود برای کسی مثل من عاشق پنیییییییییییییییر و سیر

    خیلی قشنگ و شیکه
    این نون از نون های ساندویچ گرده؟

    تا پنیر آب شد نون کرانچی و خشک نشد؟

    میشه سیرو رنده کرد یا حتما باید له باشه؟

    مرسی
    *هما* این نوشته را پسندیده.
    توکلت علی الله ولا غیر

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    GOLD95 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    47
    پسند شده
    239
    پسند کرده
    43
    نام: ۲۰۱۷۰۴۱۲_۲۱۰۸۰۸.jpg نمایش: 526 اندازه: 68.3 کیلو بایت
    بادستور صفحه اول رویاجان
    واقنام: ۲۰۱۷۰۴۱۲_۲۱۰۸۰۸.jpg نمایش: 526 اندازه: 68.3 کیلو بایتعاعالی ممنون

    - - - Updated - - -

    نام: ۲۰۱۷۰۴۱۲_۲۱۰۸۰۸.jpg نمایش: 526 اندازه: 68.3 کیلو بایت
    بادستور صفحه اول رویاجان
    واقنام: ۲۰۱۷۰۴۱۲_۲۱۰۸۰۸.jpg نمایش: 526 اندازه: 68.3 کیلو بایتعاعالی ممنون

    - - - Updated - - -

    نام: ۲۰۱۷۰۴۱۲_۲۱۰۸۰۸.jpg نمایش: 526 اندازه: 68.3 کیلو بایت
    بادستور صفحه اول رویاجان
    واقنام: ۲۰۱۷۰۴۱۲_۲۱۰۸۰۸.jpg نمایش: 526 اندازه: 68.3 کیلو بایتعاعالی ممنون
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, hengamehh, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #131
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94760
    پسند کرده
    79705

    ویترین مدال ها

    نان سیر




    نان سیر(garlic bread)
    جشنواره ی نان سیر(غذای ایتالیایی)

    نان سیر یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ هست

    در ادامه با هم میبینیم که این پیش غذای لذیذ چقدر درست کردنش در منزل آسونه



    من با روش ها و مقادیر مختلف تهیه نان سیر رو تست کردم ،به همین دلیل پست رو با عنوان جشنواره نان سیر شروع کردم.

    لازم به ذکره آنچه که مینویسم نتیجه ی برگزیده برای ذائقه ی بنده هست و همانطور که بارها و بارها گفتم ذائقه ها متفاوت هست و ممکن هست چیزی رو من بپسندم که شما نپسندین.

    من انچه را که با عشق برای عزیزانم درست میکنم رو با همان میزان عشق با شما به اشتراک میگذارم
    فقط همین!


    برگرفته از ویکی پدیا
    نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره است. این نان معمولاً بصورت باگت درست می*شود. این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند چدار، موتزارلا یا فتا مصرف شده و در برخی از رستورانها به عنوان پیش غذا سرو می*شود.

    نان سیر (Garlic bread) در مدت ۱۰ دقیقه درست شده و آماده سرو با غذا می*باشد. این نان با کمی پنیر پارمزان روی آن بسیار لذیذ می*شود. اگر طعم کره را دوست دارید، به جای روغن زیتون برای تهیه نان سیر از کره استفاده کنید. پیشنهاد ما اینست که از روغن زیتون بکر برای تهیه نان سیر استفاده کنید. نان سیر را می*توانید به عنوان پیش غذا، اسنک و مکمل نیز سرو کنید.

    بریم سر طرز تهیه:

    مواد لازم برای 20 عدد نان سیر:

    باگت فرانسوی با ارتفاع 20 سانت: 2 عدد (شما از هر نوع نان حجیمی میتونید استفاده کنید. از انواع نان تست هم میشه استفاده کرد.)

    سیر: 4 حبه درشت (میتونید تا 6 حبه استفاده کنید. اما بیشتر از 6 تا طعم تلخی به نان سیر میده.)
    کره: 3 قاشق غذاخوری
    پنیر موتزارلا: به مقدار لازم
    نمک، فلفل و آویشن


    -نکات مربوط به سیر:

    در تهیه ی نان سیر میتونیم سیر رو به شیوه های مختلف استفاده کنیم

    میتونین سیر رو به صورت خام روی نون بزنین
    میتونین اون رو تفت بدین و بعد استفاده کنین
    میتونین از پودر سیر استفاده کنین
    و یا اینکه فقط به مالیدن حبه ی سیر روی نان اکتفا کنین و اصلا از سیر داخلش استفاده نکنین.


    من با روش های مختلف نون سیر درست کردم و به نظرم بهترین حالت اینه که سیر رو تفت بدیم.

    در حالتی که از سیر خام داخل این پیش غذا استفاده بشه طعمی بسیار تند و زننده داره و گزینه های پودر سیر و یا مالیدن حبه ی سیر روی نون هم اصلا عطر و طعم سیر به نون نمیدن اونجور که باید!
    منتها باز هم تکرار میکنم ممکنه که شما ترجیح بدین سیر خام بزنین و اونجور مزه ش رو بیشتر میپسندین و یا حتی ممکنه نسبت به سیر حساس باشین و روش های کم سیر تر هست رو ترجیح بدین.



    پس:
    - حبه ی سیر رو به کمک پهنای تیغه چاقوی بزرگ آشپزخانه له کنید. به این ترتیب که پهنای چاقو رو روی سیر قرار بدید و با کف دست دو تا ضربه روی چاقو بزنید تا سیر له بشه.
    این روش بهترین روش برای خرد کردن سیر هست. اگه شما سیر رو فقط خرد کنید بدون اینکه قبلش اونو له کرده باشید، عصاره و عطر سیر کمتری خواهید داشت ضمن اینکه خرد کردنش هم خیلی سخت تره.

    حالا پوست سیر رو بگیرید.

    با همون چاقوی بزرگ سیر رو کاملا ریز کنید. بهترین راه برای اینکه دستتون بوی سیر نگیره اینه که سیر ها رو که له شدن و از روی تخته لیز نمیخورن با چاقو و بدون اینکه دست به سیر ها بزنید خرد کنید. به این ترتیب که نوک چاقو رو روی تخته به صورت ثابت قرار بدید و بعد دسته چاقو رو به بالا و پایین حرکت بدید. گاهی وقتا به کمک تیغه چاقو سیر ها جمع کنید و باز این کار رو تکرار کنید تا سیر کاملا خرد بشه.


    کره رو همراه با سیر ها داخل تابه بریزید. ما اصلا نمیخوایم که سیر سرخ بشه. فقط اینقدری که عطر سیر به مشام برسه و کره هم آب بشه کافیه.
    خیلی دقت کنین که سیر رو زیاد از حد تفت ندین و گر نه تلخ میشه


    نان رو برش های مورب عرضی به قطر 1 تا 1.5 سانت بزنید. توی این مرحله فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.

    نان رو توی سینی فر بچینید. روی نان ها رو با مخلوط سیر و کره بپوشونید.

    نمک و فلفل قرمز بپاشید.

    نکته)فلفل سیاه بیشتر در هنگام طبخ غذاها و در کنار گوشت ها ی سفید و قرمز کاربرد داره و به گوشت ها عطر و طعم میده
    منتها فلفل قرمز بیشتر برای مزه و تند و تیزی به کار میره و اکثا برای فست فود ها کاربرد داره.


    پنیر موتزارلا (یا هر پنیر دیگه ای که در دسترس دارید) رو روی نان ها پخش کنید.

    آویشن رو روی پنیر بریزید.
    و آماده است برای اینکه بره توی فر. حدودا 7 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب بشه و کمی هم برشته بشه باید توی فر بمونه.
    از فر در بیارید و همونجوری داغ داغ سرو کنید.






    نکات تکمیلی:

    -نان سیر رو میتونین با انواع نان حجیم و یا انواع نان تست درست کنین و صرفا با نان باگت نیست.
    همینطور که من در اینجا از نان تست استفاده کردم که اون ها رو برش مثلثی زدم
    حتی دیدم بعضی جاها نان سیر رو با نان پیتزا درست میکنن و مثل پیتزا و به صورت درسته این پیش غذای خوشمزه رو درست میکنن.

    اگر میخوایین از خمیر پیتزا برای نان سیر استفاده کنین ابتدا خمیر رو باز کنین و بپزین و بعد طبق دستور ازش استفاده بفرمایین.

    -در ابتدای مطلب به نقل از ویکی پدیا این جمله رو نوشتم:

    نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره است. این نان معمولاً بصورت باگت درست می*شود. این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند چدار، موتزارلا یا فتا مصرف شده و در برخی از رستورانها به عنوان پیش غذا سرو می*شود.


    پس نان سیر اساسا بر پایه ی نان، سیر ، روغن و پنیر هست.
    منتها میتونین از انواع سبزیجات معطر برای ایجاد عطر و طعم های متفاوت بسته به ذائقه ی خودتون استفاده بفرمایین.

    به عنوان مثال:آویشن،ریحان،جعفری،نع ا،پونه،گشنیز،پیازچه،تره...

    من با تمامی انواع سبزیجات نان سیر رو تست کردم و به نظرم با اویشن از همه خوشمزه تر بود
    البته لازم به ذکره که نان سیر خیلی خوشمزه ست و مسلما اینکه میگم با اویشن بهتر بود به این معنی نیست که با سایر سبزیجات بد بوده.اونا هم عالی بودن

    منتها شخصا ترجیح میدم سایر سبزیجات صرفا برای ایجاد ظاهر زیباتر و تزیین و روی پنیر استفاده بشن اون هم در حجم بسیار بسیار کم



    -گاهی میبینیم در ترکیب نان سیر از سس استفاده میشه
    سس مایونز
    سس گوجه
    سس تند
    سس هزار جزیره و...

    من با سس های مختلف هم نان سیر رو تست کردم و باز هم معتقدم همه جوره ش عالیه
    ولی باز شخصا ترجیح میدم از سس استفاده نکنم و اصالت این پیش غذا رو حفظ کنم.



    -استفاده از موادی مثل گوجه گیلاسی حلقه شده،فیله گوجه خرد شده و یا فلفل خرد شده و غیره در نان سیر هم ممکن هست!
    طبیعیه که در اشپزی همه چی ممکن هست و بسته به ذائقه و سلیقه ی هر فرد داره
    منتها شخصا ترکیب ساده ی خود نان سیر رو بیشتر میپسندم و فکر کنم در ازدیاد طعم ها مزه ی اصلی گم میشه

    در حد تزیین و خیلی خیلی کم برای زیبایی به نظرم استفاده از سایر موارد بهتر هست


    -دقت کنین کل سطح نان رو به صورت یکدست و یکسان با مواد پر کنین

    -اگر نان رو داخل فریزر بگذارین و بعد از مدتی اقدام به برش زدن اون بکنین خیلی بهتر هست و بسیار تمیز تر برش میخوره و یا حتی به راحتی کاتر میخوره.



    -اگر سیر تازه در دسترستون نیست از پودر سیر استفاده بفرمایین.
    به این صورت نان سیرتون خیلی تند و زننده هم نمیشه.

    -اگر کره با طعم سیر و سبزیجات در دسترستون هست از اون استفاده کنین،مزه ای بسیار دلنشین و عالی تر به پیش غذاتون میده


    -اگر این پیش غذا رو برشته تر میپسندین میتونین ابتدا شعله ی پایین فر رو روشن کنین و بعد از اون گریل رو روشن کنین.



    من گاهی وقتا، حتی نان سیر رو برای غذای اصلی مون درست میکنم. واقعا لذت بخشه.
    با حالت ترد و کریسپی ای که داره، حس شادابی بهمون میده.
    امیدوارم شما ام درست کنید و نوش جونتون باشه.
    pooneh 007, مامان حدیثه, pariyan و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #132
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94760
    پسند کرده
    79705

    ویترین مدال ها

    نان سیر مدل نان درسته





    در این پست توضحات مفصلی در مورد نان سیر داده شد و کامل با اون اشنا شدیم.
    این نون خوشگل و زیبا رو با ایده از کار نازنین عزیزم که دلم براش یه ذره شده درست کردم.

    نان سير | بروشتا - بروسکتا ( Bruschetta )


    به سبک و شیوه ی نان سیر منتها با ظاهری متفاوت

    نان حجیم دلخواهتون رو برش بزنین
    فقط دقت کنین برش به انتهای نان نرسه

    باقی مراحل عینا مثل نان سیر ساده هست.
    به جای اینکه مواد را روی نان بمالیم و روش پنیر بزنیم بین شکاف ها میدیم و روش پنیر میریزیم.

    روی نان رو روغن زیتون اسپری کنین و نان رو داخل فر بگذارین.

    خیلی دقت کنین که نان ها زیاد داخل فر نمونن و گر نه خشک میشن
    ب
    pooneh 007, مامان حدیثه, pariyan و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #133
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94760
    پسند کرده
    79705

    ویترین مدال ها

    بروسکتا(بروشتا)





    بروسکتا،پیش غذای ایتالیایی لذیذ با دستور شف طییبه ی عزیزم

    نان سير | بروشتا - بروسکتا ( Bruschetta )


    طبق معمول ایشون همه ی نکات رو به طور کامل بیان کردن و حرفی برای گفتن نمیمونه.
    pooneh 007, مامان حدیثه, pariyan و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    1040
    پسند کرده
    1303
    به نام خدا

    با سلام به همه خانم های گل ...

    من تقریبا نان سیر خیلی درست میکنم یعنی یجورایی تو همه مهمونی هام پای ثابت

    سفره است

    راستش اگر اشتباه نکنم اولین بار نان سیر رو تو منوی جایی دیدم و سفارش دادم

    اونجا واقعا از طعمش لذت بردم و دنبال خلق همون طعم بودم و به مزه دلپذیری رسیدم ,

    اولین باری که برای میهمانی قرار بود یکی از اجزای سفره ام

    باشه خیلی استرس داشتم (دلیلش هم وجود سیر بود ) اما با استقبال خیلی زیادی روبه رو

    شد...

    پس حتی اگر سیر دوست ندارید میتونید از مقدارش کم کنید اما پیشنهاد میکنم که حتما

    امتحانش کنید

    من در اینجا از نان جو استفاده کردم اما اکثرا روی نون تست برای مهمانی ها سرو میکنم...

    پس مواد اولیه اش شامل : سیر,نان تست و پنیر پیتزاس

    روش کار: من روی نون رو کمی با سس مایونز مرطوب میکنم(طعم فوق العاده ای بهش

    میده)

    بعد سیر رنده شده رو به میزانی که دوست داریم روش میریزم و درآخر روش رو پنیر پیتزا

    میریزم...

    کاملا به دلخواه میشه میزان مواد رو کم یا زیاد کرد و مانعی نیست

    بعد هم داخل فر میگذارم و گریل رو روشن میکنم وقتی به میزانی که دلخواهمون هست برشته

    شد از فر بیرون میارم ...

    _ من در اینجا نان رو به دوقسمت مساوی تقسیم کردم و مواد رو مابیتنش

    قرار دادم بعد از ذوب شدن پنیر از فر خارج کردم و دو طرف نان رو روی هم گذاشتم

    تا بهم بچسبن و بعد از پنیر پیتزا روی قسمت بالای نان ریختم و اون رو به صورت

    ایستاده داخل فر قرار دادم و بعد از ذوب شدن پنیر بیرون آوردم,کاغذی رو

    که برای دور نان برش داده بودم رو دورش پیچیدم و آماده سرو شد

    بفرمایید این هم عکسش

    نام: 121.4.jpg نمایش: 167 اندازه: 57.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط fingil 0 shishi : ۱۳۹۶/۰۴/۲۳ در ساعت ۱۲:۰۹ قبل از ظهر
    m1361, باران67, Masumeh Tajik و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    1040
    پسند کرده
    1303
    به نام خدا

    با سلام به همه خانم های گل ...

    همونطور که گفتم یکی از مطبوع ترین های هر میهمانی ایشون یعنی همون نان سیر هستن,

    رایحه و طعم بی نظیر سیر این نان دلربا و آسون رو انقدر لذیذ میکنه

    پس حتی اگر سیر دوست ندارید میتونید از مقدارش کم کنید اما پیشنهاد میکنم که حتما

    امتحانش کنید

    من در اینجا از نان جو بصورت کامل استفاده کردم و روی اون رو از مواد پوشوندم

    ,اما اکثرا روی نون تست برای مهمانی ها سرو میکنم...

    مواد اولیه اش خیلی ساده و در دسترس و شامل : سیر,نان تست و پنیر پیتزاس

    روش کار: من روی نون رو کمی با سس مایونز مرطوب میکنم(طعم فوق العاده ای بهش میده)

    بعد سیر رنده شده رو به میزانی که دوست داریم روش میریزم و درآخر روش رو پنیر پیتزا میریزم...

    کاملا به دلخواه میشه میزان مواد رو کم یا زیاد کرد و مانعی نیست

    بعد هم داخل فر میگذارم و گریل رو روشن میکنم وقتی به میزانی که دلخواهمون هست

    برشته شد از فر بیرون میاریم ...

    _ میتونیم برای سرو بعد از مرحله پخت دور اون رو به شکلی که من پیچیدم

    با فویل یا کاغذ زیبایی بپیچیم و از خوردنش لذت ببریم

    بفرمایید این هم عکسش

    نام: DSC_09002 (1).jpg نمایش: 165 اندازه: 55.3 کیلو بایت
    m1361, *Elsa*, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane matin آواتار ها
    سمیرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    تهران - جنت آباد
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    1651
    پسند کرده
    642
    نام: CYMERA_20170720_172758.jpg نمایش: 80 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    [نان سیر
    جهت پاکسازی فريزر دو عدد نان باگت مقداری جعفری و چند حبه سیر، باگت رو برش زدم روش کره مالیدم سیر رنده شده بهمراه جعفری خرد شده روش هم پنیر پیتزا داخل فر 200 درجه برای چند مین تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه عالی شد مادرو پسر بسی لذت بردیم از سرانجام کار
    hengamehh, fingil 0 shishi, ستار و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 71415161718 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما