نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree786Likes

موضوع: نان سير | بروشتا - بروسکتا ( Bruschetta )

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 129
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7395
    پسند کرده
    6515
    نان سیر
    یک عدد نون همبرگری رو برش دادم .سیر رنده شده رو تو روغن زیتون تفت دادم خیلی کم بعد لای نون مالیدم .آویشن هم پاشیدم روی نان بهمراه پنیر پیتزا و گزاشتم توی تستر
    نام: ۲۰۱۴۰۸۰۵_۲۱۱۶۱۰.jpg نمایش: 576 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    m1361, zardin, marziyeh.ali1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20126
    پسند کرده
    12747
    نان سیر
    نام: IMG_0236.jpg نمایش: 1162 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    سیر رو با روغن زیتون خیلی کم تفت داده روی نان مالیده پنیر ریخته با آویشن و پاپریکا(که طعم آویشن خوشمزه تر بود)
    ...
     
    fingil 0 shishi, m1361, sara chef و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  3. #107
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نان سیر با دو ورژن مختلف
    نوع اول:نون باگت رو از عرض برش می زنیم.
    پنیر چدار رنده شده +کره نرم+سیر له شده+جعفری خرد شده+فلفل قرمز رو مخلوط کرده و به دو طرف نون می مالیم و تو فویل پیچیده و در فر 175 درجه بمدت 20 دقیقه قرار میدیم.
    قبل از فر




    بعد از فر



    نوع دوم:نون باگت رو از طول برش دادم.
    کره نرم +پنیر پارمسان+روغن زیتون+سیر له شده+جعفری خرد شده مواد رو مخلوط کرده و روی نون مالیده و در فر 175 درجه تا روی نون طلایی بشه.



    بعد از بیرون آوردن از فر به ورقه های باریک برش می زنیم.



    این دو تا رو از سایت سوران فود درست کردم طرز تهیه نان سیر برشته با پنیر پارمزان

    بروسکتا



    نون باگت رو برش زدم و به دو طرفش روغن زیتون زدم و یه سیر رو برش زدم و روی نون مالیدم تا طعم سیر بگیره و تو فر گذاشتم برای 10 دقیقه
    پنیر و گوجه رو ریز خرد کرده و همراه گشنیز روی نون گذاشتم و فلفل سیاه ،روغن زیتون،سرکه بالزامیک . آویشن زدم.

    اینم عکس دسته جمعیشون

    *فاطیماه*, .افسوس., mitra40 و 40 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط somaye.80 نمایش پست ها
    ازونجایی که همیشه خیلی درست میکنم و همش همون موقع خورده نمیشه
    و برای استفاده بعدی خیلی خشکه و به راحتی نمیشه خورد
    من توی ماهیتابه یه مقدار آب میریزم ( خیلی کم )
    بعد نون ها رو توش میچینم و میزارم با حرارت پایین آب درون ظرف تبخیر بشه و پنیر ها کاملا آب بشن دوباره
    اینجوری یه نون سیر خوشمزه و تازه و در عین حال نرم برای اونایی که خشک دوست ندارن ، داریم
    من درست متوجه نشدم یعنی توی تابه آب میریزید و نونها ور داخل آب میذارید؟ خمیر نمیشن؟
    .
     
    فرگل 2 این نوشته را پسندیده.




  5. #109
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nadia56 نمایش پست ها
    بهجت گلم مثل همیشه بی نظیری . خواهشم اینه که شما که همه ی ورژن ها رو امتحان کردین میشه بگین کدوم خوش طعم تر بود ؟و از کدوم راضی تر بودین ؟ با عرض خجالت ایا پنیر چدار همون پنیر زرد ورقه ای هاست ؟
    نادیا جون ممنون از لطفت
    عزیزم چون هر نوع با یه پنیر متفاوت درست شده بود طعمش هم با هم خیلی فرق میکرد.
    بسته به ذائقه هر کسی هستش.مثلا من هر سه نوع رو دوست داشتم .
    دختر بزرگم نونی که با پنیر چدار بود و خیلی دوست داشت تا این حد که گفت این خوشمزه ترین نون سیری بود که خوردم.
    بر عکس دختر کوچیکه اصلا نتونست از اون نون بخوره و بروسکتا رو بیشتر دوست داشت.
    آقای همسر هم که اصلا نگاه نکرد به بندگان خدا.
    از نظر راحتی و بصرفه بودن فکر کنم اونی که با پنیر پارمسان بود بهتره
    نادیا جون پنیر چدار هم ورقه ای داره و هم تکه ای رنگش هم زرده
    من از هایپر تکه ای گرفتم که رنده میکنم برای استفاده تو غذا یا نون
    البته پنیر ورقه ای گودا و پنیر ورقه ای مخصوص چیز برگر هم زرد رنگن اسمشون رو بسته پنیر ها نوشته شده .
    hengamehh, meli59, mamaneali و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    نان سیر برای اولین بار خوشمزه بود

    ابتدا سیر رو با کره کمی تفت دادم بعد داخل نانهای باگت مالیدم و پنیر پیتزا پاشیدم و پودر آویشن و رفت داخل فر در حد اب شدن پنیر

    نام: DSC07313.jpg نمایش: 845 اندازه: 86.2 کیلو بایت
    Behjat, mitra40, **mahdis** و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20222
    نون سیر من



    روی نان تست سبوسدار رو از سیر ریز خرد شده ای که از قبل تو روغن زیتون خوابونده بودم با قاشق روی نونها مالیدم و بعد هم پنیر، در فر 200 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه
    بخشی از نونها رو هم با همین روش اما دیگه مواد پیتزا هم ریختم و رفت تو فر، اونها هم عالی شده بودند .زمان سرو روشون آویشن پاشیدم.
    خیلی پسندیدم.
    پرپرک, زینب سادات۲, Behjat و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #112
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19207
    پسند کرده
    26827
    نون سیر

    روی خمیر پیتزای آماده دو حبه سیر خام رو رنده کردم پنیر پیتزارو به همراه سس گوجه وآویشن گذاشتم تو فر ده دقیقه
    سس گوجه : رب گوجه +آب +روغن زیتون +جوز هندی (سر قاشق چایخوری یا بقولی یه پر) +شکر +سرکه +کمی دارچین می زارم چند تا جوش بخورد
    نام: DSC04379.jpg نمایش: 721 اندازه: 73.4 کیلو بایتنام: DSC04380.JPG نمایش: 737 اندازه: 78.7 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    فرگل 2, m1361, zendegi67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما