نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree786Likes

موضوع: نان سير | بروشتا - بروسکتا ( Bruschetta )

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 129
صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نون سیر



    این نون رو با دستور زیر درست کردم . این خمیری هستش که با اون پیتزا و پیراشکی درست میکنم.
    از روی عکسهایی که نجما جون اینجا گذاشته درست کردم
    انواع نان وخمير
    به خمیر کمی سیاه دانه زدم و برای مواد میانی پنیر پیتزا رنده شده +سیر رنده شده+آویشن و فلفل




    بعد از استراحت روی خمیر رو زرده تخم مرغ مالیدم و تو فر گذاشتم



    مایه خمیر 1ق س
    شکر 1چهارم قاشق پایخوری
    نمک 1دوم قاشق چایخوری
    آب گرم 1 چهارم پیمانه
    شیر گرم سه چهارم پیمانه
    روغن مایع 1 سوم پیمانه
    آرد به مقدار لازم

    خمیر مایه فوری رو بانمک و شکر مخلوط می کنیم . بهتره همیشه ظرف شیشه ای یا چینی استفاده کنیم .
    آب گرم و شیر گرم رو هم اضافه میکنیم و کمی آرد میریزم تا به غلظت ماست شل در بیاد.روغن مایع رو اضافه می کنیم.حالا آرد رو به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر به دست نجسبد باید حواسمون باشه که آرد زیادی نریزیم چون خمیر سفت میشه .
    خمیر رو استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود
    البته این مقدار خمیر زیاد هستش و با یک سوم میشه این رو درست کرد
    میتونیم بقیه خمیر رو تو فریزر بذاریم .
    وقتی از فر در آوردم روی نون روغن زیتون زدم و نعناع خشک ریختم.



    *شمیم*, bahargol, بنیتا.ر و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نون سیر با دستور ص1



    قیمه
     
    *شمیم*, &yeganeh& و عشق این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  4. #83
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط baran1366 نمایش پست ها
    Behjat جون دستت درد نکنه واقعا خیلی کد بانو هستید من هر وقت کارای شما رو میبینم خیلی ذوق میکنم
    عزیزم این نون سیر که درست کردید میشه بگید اون استراحتی که میدیت چقدر هست و درجه حرارت فر ؟ پیش گرمایش هم نیازه ؟ ممنون عزیزم
    باران جان شما لطف داری عزیزم

    برای استراحت اول خمیر معمولا 45 تا 60دقیقه خمیرمون حجمش دو برابر میشه
    بعد از فرم دادن خمیر 15 تا 20 زمان لازمه برای استراحت دوم
    درجه فر هم 175 که از 15 دقیقه قبل گرم میکنیم
    * الهه *, پرپرک, baran1366 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #84
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیلاسی. نمایش پست ها
    استاد بهجت عزیز میشه در مورد طعم این نون سیر هم یه توضیح بدید میخوام واسه یه عزیزی برای بار اول درست کنم ممنون بوسسسسسسسسسسسسسس
    گیلاسی جون من کجا استادی کجا
    عزیزم مزه اش خوب بود و نونش هم نرم و پوک بود
    ولی باز ذائفه ای هستش دختر بزرگه من خیلی دوست داشت ولی برعکس دختر کوچکم گفت با نون تست و نون باگت بهتره

    اینطوری طعم سیر بیشتره ولی وقتی روی نون تست می ریزیم چون تو فر میره و مستقیم حرارت میخوره بوی سیرش کمتر میشه.

    اگه نظر من رو بخوای پیشنهاد میکنم با نون باگت که بصورت اریب برش زدی درست بکنی
    aydaa, fateme67, گیلاسی. و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    همونطوری که نسیم جون گفت: اول کره سبزیجات +پودر سیر+نمک وفلفل+پنیر موتزارلا
    sama18, Maryam baran, &yeganeh& و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    گوجه نگيني رو با جعفري ريز در روغن زيتون و نمك و فلفل مزه دار كردم
    نون هاي باگت رو كره سير ماليدم گذاشتم تو فر تا كرانچ بشه
    گوجه را روش ريختم
    با سركه بالزاميك عاليه
    elmira.t, Behjat, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    بروسکتا با نون تست روکن سه نان که خیلی خوشمزه هست



    نون تست رو مثلثی برش دادم و دو طرفش رو با برس روغن زیتون زدم و تو تابه چدنی گریل کردم
    وقتی نونها توی تابه بودن و داغ بودن پنیر رو خرد کردم و روی نونها ریختم تا با گرمای نون پنیر نرم بشه
    بعد گوجه خرد شده و چند پر گشنیز خرد شده روی پنیر ریختم
    فلفل سباه و نمک زدم و موقع سرو مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک روی نون اسپری کردم
    شیرین بیان, ماما هدا, mami 2m و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 07.jpg نمایش: 1173 اندازه: 23.5 کیلو بایت
    نان سیردار با پنیر

    16 برش نان باگت فرانسوی
    2 حبه سیر نصف شده( یا عصاره سیر )
    1 فنجان پنیر خامه ای
    2/1 فنجان پنیر رنده شده پارمسان تازه
    1 قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
    1 1/2 قاشق غذاخوری موسیر خرد شده
    1/4 قاشق چای خوری نمک
    1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه


    تهیه
    هر دو طرف نان ها را در فر و یا در تابه ی چرب شده برشته کنید.سپس روی آنها را با سیر بپوشانید و کناری بگذارید.
    پنیر خامه ای را روی نانها بمالید .پنیر پامسان و 4ماده دیگر را باهم مخلوط کرده و در لایه بعدی روی نانها بزنید و سرو کنید.

صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما