نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 231
صفحه 8 از 29 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    923
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    تزیین همسرجان به یاد 90!! :)


    ماخیارشورو توش نپسندیدیم. ولی در کل بسی خوشمزه بود.
    مراقب قلب ها باشیم، هیچ چیز آسان تر از قلب نمیشکند...

  2. بانک بند ناف
  3. #58

    Re: انواع گراتن و سوفله

    این یه مدل گراتن بادمجان
    تا بادمجان رو کبابی کردم و پوستشو کندم..مایع گوشتی ماکارونی رو درست کردم فلفل دلمه ای هم ریختم توش..پنیر رنده شده و سس سفید هم درست کردم..
    دو تا نان رو تست کردم.از وسط با چاقو نصف کردم گذاشتم توی ظرف چرب شده..کمی پنیر ریختم و بادمجان ساطوری رو روش ریختم و کمی پنیر و بعد مواد گوشتی و بعد سس سفید و پنیر و گذاشم توی فر تا پنیر طلایی بشه..
    وقتی برش دادم با کفگیر خوب از ظرف اومد بیرون اما موقع خوردن کمی وار رفت..طعم خوبی داشت به خاطر بادمجان کبابیش...ما خوشمون اومد...








    هما65 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #59
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله ی مرغ و بادنجان به روایت تصویر:)

    بادنجونها رو پوست کندم و حلقه حلقه کردم و نمک زدم بعد از چند ساعت روش رو با دستمال خشک کردم و توی تابه رژیمی گریل کردم .... خیلی خوب شد فکر میکردم بدون روغن جالب نشه:) سس سفید درست کردم و اوا سس رو ریختم ته ظرف پیرکسم و بادنجونها رو چیدم روش



    مرغها رو ریش ریش کردم و ریختم روش ... پنیر موزارلای تازه حلقه حلقه گذاشتم روش



    دوباره بادنجون و بقیه ی سس سفید و 1 لایه پنیر پارمزان



    حالا 1 لایه پنیر موزارلای رندیده



    و در آخر 20 دقیقه تو فر که 10 دقیقه اش روش بسته بود و بعد باز شد

    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane ayeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    1812

    ویترین مدال ها

    Re: انواع گراتن و سوفله

    اینم از موساکای من یا (گراتن بادمجون)...........خوشمزه بود........
    یه لایه سس سفید بعد بادمجون سرخ شده وبعد مایه ماکارونی(پیاز سرخ کرده .سویا.رب.فلفل دلمه ای) و دوباره بادمجون و بعد پنیر پیتزا.............و20 دقیقه گذاشتم تو فر 180 درجه.....واسه من پنیرش کم بود بیشتر باشه فکر کنم خوشمزه تر بشه




    تو
    دل انگیزترین حادثه در عمر منی که وجودت همه از عشق پر است
    ....

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    1

    گراتن گل کلم

    گراتن گل کلم
    این پست رو تازه تو وبلاگم گذاشتم. خیلی خوشمزه است. از دست ندید.

    مواد لازم

    برای 3-4 نفر آدم معمولی

    گل کلم گل گل شده، تمیز و شسته شده یک کیلو

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    پنیر موزارلا رنده شده 100 گرم

    سس سفید به اندازه لازم (حدود یک پیمانه کمی بیشترک بلکه!).... تو کتاب نوشته ۴/۱ لیتر

    پیاز رنده شده 1 عدد

    کره 20 گرم

    نمک و فلفل سیاه


    برای پختن گل کلم ها دو راه دارید:

    اول:

    گل کلم ها رو تو یه سبد فلزی بریزید و بذارید تو قابلمه ای که کف سبد به کف قابلمه نخوره. آب بریزید کف قابلمه و بذارید بجوشه و بعد بذارید گل کلم ها بخار پز شند و نرم شن. می تونید هم از سبد مخصوص بخارپز کردن یا دستگاه بخار پز استفاده کنید. باید حواستون باشه که خیلی نذارید گل کلم بمونه چون نمی خوایم له و لورده بشه. حدود ۱۰ دقیقه با شعله ی کم و با در بسته کافیه.

    دوم:

    با آب خیلی کم توی قابلمه بذارد کمی بپزند و نرم شند.

    بعد تو یه ماهیتابه پیاز رو کمی تفت بدین و بعد گوشت رو اضافه کرده، شعله رو کم کنید و تفت بدین. آب گوشت که کشیده شد نمک و فلفل رو اضافه کرده و کنار بذاریدش. ( من یه قاشق رب هم اضافه کردم تا بی رنگ و رو نباشه و در ضمن خوشمزه تر هم شد)

    کف یه ظرف نسوز رو کره بمالید، نصف گل کلم ها رو پهن کنید تو ظرف و بعد روش مایه ی گوشتی رو بریزید. کمی از پنیر رو روش بپاشید.



    دوباره یه لایه گل کلم بذارید. در آخر سس سفید رو روی همه ی مواد بریزیدو پنیر رو روی اون بپاشید.




    تو فر گرم بذارید تا زمانی که روش تغییر رنگ بده (بیست دقیقه حدوداً).


    نکته۱: دستور اصلی رب نداشت ولی من با شادمانی بهش رب اضافه کردم.

    نکته ۲: من گل کلم ها رو بعد از بخار پز کردن با چاقو ریز کرده.... منظورم از ریز اندازه ی متوسطه.
    منبع:
    http://monnom.blogfa.com/post-299.aspx
    پرپرک و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    وبلاگ من: http://www.chefshadi.wordpress.com روی میز آشپزخانه


  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن سيب زميني و كلم بروكلي كه هر دو يكم آبپز شدن ، براي اولين بار گراتنم قشنگ صاف برش خورد ، توي سس سفيدش پنير گودا ريخته بودم خوشمزه هم شده بود

    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  8. #63
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله مجاری(مجارستانی)







    مواد لازم
    سیب زمینی اب پز ورقه شده
    سوسیس سرخکرده ورقه شده ( من از سوسیس بلغاری استفاده کردم )
    تخم مرغ اب پز ورقه شده
    پنیر پیتزا یا ورقه ای
    پودر سوخاری
    سس سفید + خامه
    طرز تهیه
    کمی پودر سوخاری کف ظرف نچسب میریزیم سپس یک لایه سیب زمینی یک لایه تخم مرغ یک لایه سوسیس به ترتیب قرار میدیم و مقداری سس روش میریزیم و دوباره به همین ترتیب ادامه میدیم تا مواد تموم بشن روی سوفله رو پنیر پیتزا و کمی پودر سوخاری ریخته داخل فر قرار میدیم

    (میتونیم از خامه استفاده نکنیم و داخل سس سفید مقداری پنیر پیتزا بریزیم )
    hengamehh این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله بادمجون که خیلی خوشمزه بود.

صفحه 8 از 29 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما