نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 231
صفحه 7 از 29 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن كلم هاي موجود در يخچال و در حال خراب شدن
    من هروقت از كلمهام اضافه ميارم بقيه اش رو گراتن ميكنم مخصوصاٌ بروكلي خيليييييييي خوب ميشه


    كلمها رو آبپز ميكنم ولي يه كوچولو چون خيليييي زود ميپزن اگه زياد بمونن بعد كه تو فر ميرن له ميشن ، سيب زميني رو هم آبپز ميكنم بعد ميريزم تو ظرف سس سفيد هم ميريزم ( تو سس سفيد پنير گوداي رنده شده ، ادويه كاري و آويشن هم ميزنم ) يه كم تو فر ميمونه آخرشم پنير پيتزا و گريل
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن گل کلم که گل کلمهارو با کمی نمک پختم آبکش کردم و ته ظرفمو چرب کردم کمی سس سفید روی اون پنیر پیتزا بعد گل کلم و در آخر هم مغز نان باگت ریختم روی مغز نان سس سفید و پنیر پیتزا ریختم 20-15 دقیقه تو فر 160 درجه گذاشتم تا روی اون طلائی بشه . گراتن ساده و خوشمزه ای هست.

    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  3. #51
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله بادمجان ( موساکا )

    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #52
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله مرغ و قارچ با دستور كلاسيك، مزه اش خيلي معمولي بود، من منتظر يه مزه جديد و عالي بودم.... اما در كل خوب بود



    سوفله مرغ و قارچ

    ـ سینه مرغ ۴۰۰ گرم
    ـ قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
    ـ فلفل دلمه ایی ۱ عدد
    - تخم مرغ ۴ عدد
    ـ آرد ۲ قاشق مربا خوری
    ـ شیر ۱ لیوان
    ـ پیاز ۲ عدد
    ـ کره ۵۰ گرم
    ـ نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه به قدر کافی
    ـ پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
    - روغن ۱ قاشق

    مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
    یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
    فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.
    سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.
    پنیر پیتزا را رنده کنید .
    در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .

    زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.

    ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.

    منبع
    http://ashpazierangin.blogfa.com/post-173.aspx
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #53
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله ی پنیر

    سس سفید 1 پیمانه ( متشکل از 1 ق غ کره+ 1 ق غ آرد + 1 لیوان سرخالی شیر )
    پنیر گودا رنده شده 100 گرم
    (بهتره گودا یا گرویر یا چدار باشه البته من این دفعه نصف گودا ریختم نصف بوتاکیزه! پس هر پنیری که طعمشو دوست دارید بریزید یا ترکیب کنید)
    تخم مرغ 2 عدد
    نمک و فلفل و جوز هندي به مقدار لازم

    فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده و ظرف یا قالبمون رو با کره چرب میکنیم (همینطور که تو عکس میبینید با کره ی جامد و به دمای محیط رسیده چرب کنید و البته سخاوتمندانه :) ).زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.
    سس سفيد رو آماده کرده زیرش رو خاموش میکنیم تا از داغی بیفته، وقتی به گرمای مطلوب رسید (گرم باشه نه داغ) نمک و فلفل و جوز هندي رو اضافه ميکنيم، زرده های تخم مرغ رو توی کاسه ی کوچیکی خوب ميزنيم و بعد کم کم داخل سس سفيد ميريزيم وهم ميزنيم . بعد پنير رو داخل مخلوط سس سفيد و زرده تخم مرغ ميريزيم و خوب هم میزنیم تا پنیر آب بشه و مخلوط یکدست شه ، سفيده رو جداگونه خوب هم ميزنيم بطوريکه کاملا سفت شده و از ظرف نریزه، یه کم نمک به سفيده ميزنيم و مايه سس سفید و پنير رو تو سفيده ميريزيم، خیلی سریع و با لیسک هم میزنیم و باز خیلی سریع مايه رو تو ظرف ریخته ( ظرف بايد کاملا از مايه پر بشه ) اگه خواستیم یه کم پنیر پیتزای ریز رنده شده روش میپاشیم و تو فر میذاریم (توی این مراحل آخر یعنی بعد از مخلوط کردن با سفیده نباید وقفه بندازیم و باید سریع تو فر بذاریم) بسته به فرتون بین 25 تا 35 دقیقه چکش کنید سوفله مون آماده ست. نوش جون

    نکته: بعضی ها سوفله رو تو ظرف حاوی آب و با زمان بیشتر میپزند که می گن لطیف تر میشه! اما من این مدلی بیشتر میپسندم.

    سس سفید هم : من اول کره رو روی حرارت میذارم بعد از آب شدن (فرصت سوختن بهش ندید !!!) آرد رو بهش اضافه میکنم و یکم تفت میدم بعد شیر داغ یا ولرم رو اضافه میکنم و بعد از جوش اومدن محلول 1 2 دقیقه میجوشونم تا به غلظت دلخواهم برسه، دیگه آماده ست
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #54
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع گراتن و سوفله







    روشش همون همیشگی..یه لایه بادمجان..یه لایه مواد گوشتی..باز یه لایه بادمجون..سس سفید و کمی پنیر در انتها...خوشمزه و دلچسب..

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن برنج مدیترانه ای



    دستورشو اینجا ندیدم ولی توضیح کوچولوش اینه:
    برنج پخته.مایه ماکارونی.قارچ ورقه شده سرخ شده.پیاز داغ.یه حبه سیر.فلفل چیلی سبز وقرمزکمی.مرزه وترخون خشک.نخود فرنگی.سس کچاپ.روشم پنیر موزارلاوپارمسان

    خیلی خوشمزه است ببخشین که از برش خورده ش عکس ندارم .ولی شیکه.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  8. #56
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    478
    پسند شده
    19305
    پسند کرده
    26902

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن مرغ ساده

    مواد لازم :
    سینه مرغ یک عدد
    پیاز یک عدد کوچک
    چیپس خلالی یک بسته
    پنیر پیتزای رنده شده یک بسته
    سس کچاپ دوالی 3 قاشق
    سس سفید
    نمک - فلفل - زردچوبه - پودر آویشن به میزان لازم
    طرز تهیه :
    پیاز رو خلالی خرد کرده و همراه با سینه ی مرغ بگذارید تا بپزه . مرغ پخته رو ریش ریش کنید. در ماهی تابه همراه با زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن همراه با پیازهای داخل آب مرغ سرخ کنید. به طوری که طلایی رنگ بشه .
    در یک ظرف گوشت مرغ سرخ شده رو همراه با چند قاشق سس سفید و سس قرمز (کچاپ) مخلوط کنید .
    و در ظرف مورد نظر تان اول سس سفید بریزید طوریکه تمام سطح آن از سس سفید پوشیده شود سپس یک ردیف از چیپس خلالی، یک ردیف پنیر رنده شده
    یک ردیف از گوشت مرغ بریزید و دوباره یک ردیف چیپس خلالی و .. الی آخر

    ردیف آخر رو با سس سفید بپوشانید.
    گراتن رادرفربه مدت ۱۵ تا 20دقیقه بپزیدبا درجه 180 . بعد از این که روی گراتن طلایی رنگ شد آماده ی سرواست.
    نوش جان
    من این دستوررا از آدرس زیر برداشتم
    Evchi.blogfa.com
    دستور اصلی سس سفید نداشت که من خودم اضافه کردم در عوض مقدار پنیرش را کم کردم



    قورمه سبزی
     

صفحه 7 از 29 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما