نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 231
صفحه 6 از 29 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepidar_194 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    306
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    906
    پسند کرده
    3609

    Re: گراتن و سوفله مرغ و قارچ

    سوفله مرغ
    مرغ 1/4 یک مرغ متوسط (پخته و ریش ریش شده)
    هویج 1 عدد (همراه با مرغ پخته و ریز رنده شود)
    تخم مرغ 4 عدد
    نخود سبز 1 استکان
    سس سفید 1 پیمانه
    سوسیس 2 عدد (حلقه ای خرد شود)
    بگنیک پودر 1 قاشق چایخوری
    نمک فلفل روغن پودر سیر به میزان لازم
    زرده و سفیده را جدا می کنیم
    سفیده را آنقدر می زنیم تا سفت و سفید شود.
    زرده را با کمی نمک فلفل پودر سیر و بگنیک پودر می زنیم .سس سفید را اضافه می کنیم .سپس نخود سبز و سوسیس و مرغ و هویج را به زرده اضافه می کنیم و خوب مخبوط می کنیم.بعذ سفیده را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم .کف و اطراف یک ظرف پیرکس را چرب می کنیم و مواد را در آن ریخته به مدت30 تا 45 دقیقه در فر 200 درجه میگذاریم تا طلایی شود .
    نکته: در تمام مدت پخت نباید در فر را باز کرد تا پفش نخوابه.
    در صورت تمایل می تونید روش پنیر پیتزا بریزید.

    من گراتن مرغ و قارچ رو که با چیپس هست درست کردم .کف ظرف رو هم کمی چرب کردم .ولی به ظرف چسبیده بود و راحت جدا نمیشد .به نظرتون مشکلش چی بوده؟ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh
    سپیدار جون چسبیدنش به خاطر پنیر هست.می تونی لایه زیر رو چیپس خلالی بیشتر بریزی .آذربانو جون میزان پخت مواد داخل این غذا سلیقه ایه .اگر شما و کسانی که دوست دارن قارچ و فلفل دلمه ای پخته تر باشه می تونن قبل از ریختن توی غذا این مواد رو تفت بدن.خیلی ها هم هستن که قارچ و فلفل رو خام توی سالاد سرو می کنن و مشکلی ندارن.امیدوارم بازهم این غذا رو درست کنین و عکساش رو برامون بگذارین.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع گراتن و سوفله



    گراتن قارچ و مرغ با دستور صفحه اول سایت..

    قبلا هم درست کرده بودم این غذا رو...خوشمزه است..ولی به خاطر کم بودنش توی فر مرغ ها به خوبی گرم نمیشن و غذا نیمه گرمه..فلفل دلمه و قارچم اگه بدون تفت بریزین خوب نمیپزن و خامن...من خام ریختم و خیلی خوشم نیومد اینبار...از اینکه غذا خیلی گرم هم نبود خوشم نیومد...همسری ولی دوست داشت...هر چند حتما اسم این غذا سوفله نیست و بیشتر شبیه گراتن هستش نوع پختش....دفعه دیگه به جای این دستور همون حالت رو میدرستم که میذاریم لای خمیر و میشه کلوچه مرغ و قارچ..به جای سس مایونزم همون پنیر میریزم..اون به نظرم خیلی خوش مزه تره...
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم گلگلی
    سلام...من اصلا از سس مایونز گرم شده خوشم نیومد همچنین خیارشور ولرم.....زیاد هیچ کس استقبال نکرد
    در ضمن قارچ اب انداخته بود و چیپس ها نرم شده بود....شاید من خوب درست نکردم من قارچ ورقهای

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  4. #43

    Re: انواع سوفله



    گراتن مرغ و بروکلی
    سیب زمینی 500 گرم
    سینه مرغ 350 گرم
    بروکلی 400 گرم یا 1 عدد
    نمک و فلفل کمی
    روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
    خامه 200 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    سیر 1 تا 2 حبه
    پنیر پارمیزان 50 گرم
    اویشت تازه یا خشک مقداری
    .................................................. ................................................
    طرز تهیه

    ابتدا سیب زمنی هارا پوست گرفته و تیو مقدار ای و نمک برای مدت 20 دقیقه میجوشانیم




    بروکلی ها رو تمیز کرده و به بوته های کوچک تبدیل میکنیم و میشوریم و توی اب و نمک در حال جوش 5 دقیقه میجوشاینم. و بعد ابکشی میکنیم

    .



    سینه مرغ را به تکه های 3 سانت بریده و توی ورغ زیتون تفت میدهیم تا طلایی شود .


    توی همون روغن سیر را زیر کرده و با مرغ تفت میدهیم.


    سیب زمین هارو بعد از سرد شدن به حلقه های کمتر از نیم سانت بریده و توی ظرفی مناسب و چرب شکل میچینیم.



    سپس یک ردیف از بروکلی ها و یک ردیف از مرغ هارا روی سیب زمینی ها چیده تا ظرف پر شود.



    خامه و تخم مرغ و نمک و فلفل را کمی بزنید تا یکدست شود در این مرحله مقداری اویشن به این مایع اضافه کنید .


    مایع را روی گراتن ریخته و پنیر پارمیزارن رو هم خرد کرده روش ریخته



    و در فر از قبل گرم شده 175 درجه به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم.
    در اخر برای تزئین میتوان از کمی سبزیجات تازه استفاده کرد.
    برای اطمینان میتوان 20 دقیقه اخر زمان پخت را فویل روی ظرف کشید.





    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #44
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: انواع گراتن و سوفله

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa v0r0jak
    یه سوال فنی
    خانومای کدبانو خیلی برام سوال بود که اگه سس و حالا که خیارشور هم بهش اضافه شده حرارت ببینه مشکلی توی ساختارش ایجاد نمیشه و اگه بخوام کلی ترش کنم برای بدن مضر نیست؟؟
    مهسا وروجک عزیز
    اگر مایونز و خیارشور شما با روش سنتی و در منزل تهیه شده حرارت اثر منفی روی آن نخواهد داشت البته کما اینکه با هر روش طبخی ویتامین های گروه B و C آسیب پذیرند
    اما سس ها، چاشنی ها و خیارشورهای صنعتی یا به اصطلاح آماده به خاطر روش های تهیه و نگهدارنده های شیمیایی قطعا در برابر حرارت واکنش می دهند و کما اینکه ضررهای جبران ناپذیری هم به بدن وارد کنند...
    البته باز هم تاکید می کنم نوع نگهدارنده و نوع واکنش شیمیایی رو هم باید در نظر گرفت.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahsa v0r0jak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
    محل سکونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
    نوشته ها
    683
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    710
    پسند کرده
    48

    Re: انواع گراتن و سوفله

    اینم گراتن مرغ من با دستور نجمای عزیز
    واقعا خوشمزه بود مرسی نجما جونی



    پ.ن: راستی فلفل دلمه ای من با قارچ پختن و مزه خامی نمی دادن
    همه هم خیلی خوششون اومد و اینکه من 20 دقیقه توی فر گذاشتم و 10 دقیقه گریل
    فهمیدن عشق راچه مشکل کردند؛ ما را زدرون خویش غافل کردند؛انگارکسی به فکرماهی ها نیست؛ سهراب بیا که آب را گل کردند

  7. #46

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله گوجه


    • چهار عدد گوجه متوسط [/*:m:11nu9wqj]

    • دو عدد تخم مرغ [/*:m:11nu9wqj]

    • دو برش نان گندم کامل[/*:m:11nu9wqj]

    • دو قاشق سوپخوری کره نرم شده [/*:m:11nu9wqj]

    • یک قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده [/*:m:11nu9wqj]

    • یک قاشق سوپخوری ریحان تازه[/*:m:11nu9wqj]

    • یک قاشق سوپخوری جعفری تازه[/*:m:11nu9wqj]

    • چهار قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده[/*:m:11nu9wqj]

    • نمک و فلفل[/*:m:11nu9wqj]










































    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #47
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن سیب زمینی :

    سه تا دونه سیب زمینی نسبتا بزرگ رو پوست گرفتم و گذاشتم با آب و یکم نمک حدود 20 دقیقه بجوشه . بعد از اینکه سرد شد حلقه حلقه به ضخامت حدود نیم سانت برش زدم .
    یکم ظرفم رو چرب کردم و یه ردیف توش سیب زمینی چیدم . روش رو فلفل سیاه و نمک و یه کمی ادویه کاری زدم (به دلیل اینکه چیز دیگه ای نداشتم :))) )
    یکم پودر پنیر پارمسان و خامه


    دوباره ردیف یعدی سیب زمینی ها و همون مواد رویی ولی با یکم خامه بیشتر


    روش رو با پنیر موتزارلا پوشوندم و تو فر 180 درجه گذاشتم و یکم گریل تا طلایی بشه .


    و نتیجه


    من دو سوم یه پاکت 200 گرمی خامه صبحانه استفاده کردم که به نظرم کم بود . شما اگر درست کردید بیشتر استفاده کنید .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن با دمجان که دستورش رو قبلا گذاشتم


صفحه 6 از 29 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما