نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 231
صفحه 5 از 29 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله نان چاپاتا
    نان چاپاتا را در دیس حلقه حلقه در ظرف قرار دهید باقی مواد را تفت داده روی نان بریزید پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید و در فر قرار دهید.

    گوشت چرخ کرده............................1 بسته 300 گرم
    گوجه فرنگی ................................................1 کیلو
    پنیر پیتزا رنده شده ............................................1ق
    قارچ .................................................. .........2 عدد
    سس گوجه فرنگی تند .....................................1 عدد
    پیاز سرخ شده............................................ ....1 عدد
    نان چاپاتای سحر............................................ .1 عدد
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله مرغ و قارچ
    ● مواد لازم:
    ▪ گوشت مرغ پخته بدون استخوان : ۵۰۰ گرم،
    ▪ تخم مرغ كامل : ۴ عدد،
    ▪ سفیده تخم مرغ : ۲ عدد ،
    ▪ كره : ۵۰ گرم،
    ▪ قارچ ورقه شده سرخ شده : ۵۰۰ گرم،
    ▪ پنیر : ۲۰۰ گرم،
    ▪ شیر : ۲ لیوان،
    ▪ آرد سفید : ۲ قاشق سوپخوری،
    ▪ نمك و فلفل : به مقدار كافی،
    ▪ خردل : یك قاشق مرباخوری
    ● طرز تهیه:
    كره را روی حرارت آب كرده ، آرد را در آن تفت دهید ، سپس شیر را به تدریج اضافه كنید تا سس صاف و یك دست شود ، اگر گلوله شد از صافی رد كنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید ، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه كنید ، خردل را هم اضافه كرده و پس از چند جوش ، شعله را خاموش كنید ، شش عدد سفیده را خوب زده تا مثل پنبه شود ، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مایه شیر و زرده مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و در آخر با سفیده مخلوط كرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی كه قبلا" چرب كرده اید بریزید ، مایه باید ظرف را پر كند ، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت چهارصد درجه قرار دهید سوفله بهتر است چهل و پنج دقیقه در فر باشد و شما می*توانید برای این كه سوفله لطیف تر طبخ شود آن را به طریقه بن ماری آماده كنید، « بن ماری یعنی پختن روی آب ، در ظرف بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید »


    منبع گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #35
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله کدو بادمجان
    مواد لازم :
    بادمجان :نیم کیلو
    کدو :نیم کیلو
    گوشت چرخ کرده :200گرم
    پیاز سرخ کرده :یک قاشق
    قارچ خرد شده :250گرم
    فلفل دلمه ایی خرد شده:100گرم
    پنیر پیتزا :250گرم
    رب گوجه فرنگی :یک قاشق
    سس سفید :یک لیوان
    روغن :به اندازه لازم
    نمک وفلفل :به اندازه کافی

    طرز تهیه:
    بادمجان وکدو ها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا میگذاریم سپس گوشت را تف داده و قارچ وفلفل دلمه ایی را اضافه وبعد پیاز سرخ شده ورب ونمک وفلفل را اضافه و تفت میدهیم ویک استکان آب ریخته ودرآن را بسته ومیگذاریم که آب آن تمام شود.
    یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب میکنیم ویک بادمجان و یک کدو سرخ شده میچینیم تا ته ظرف پر شود حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان وکدو قرارداده ودو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه وصاف میکنیم مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه میدهی تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا میپوشانیم فر را که قبلا گرم کرده ای ظرف را در آن قرار میدهیم بمدت 10دقیقه تا پنیر آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو مینماییم
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #36
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    نکاتي براي انواع سوفله


    1- بايد زمان طبخ کاملا مراعات بشود يعني بعد از آماده شدن سوفله که طبخ آن حداکثر سه ربع تا يک ساعت طول ميکشد سوفله بايد مصرف شود 2- حرارتي که بزير سوفله ميرسد بايد بيشتر از روي آن باشد 3- زرده و سفيده تخم مرغ در اخر کار تهيه شود و سفيده را بايد بعد از اينکه تمام مواد مخلوط شد داخل مايه کرد و بلافاصله در فر قرار داد 4- در فر را تا سوفله اماده نشده است نبايد باز کرد 5- فر را قبل از قرار دادن ظرف سوفله بايد گرم و آماده نمود 6- پنير سوفله بهتر است که گروير باشد چون آب ميشود و روي سوفله طلائي ميگردد . 7 - سوفله هم يک غذاي فرانسوي است .


    منبع گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane ayeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    333
    پسند کرده
    1812

    ویترین مدال ها

    Re: گراتن و سوفله مرغ و قارچ

    اینم ازسوفله مرغ وقارچ من خیلی خوشمزه بود ............ با تشکر از نجمای عزیز.......


    نقل قول نوشته اصلی توسط nasime-bahari
    سلام به همگی مامان ایه جان به غذاتون میخوره خیلی خوب و با انسجام بوده باشه اگه اینطوری بوده و موقع برش از هم نمیپاشیده میشه بگی چکار کردی من این غذا رو درست کردم با اینکه خوشمزه بود هیچ انسجامی نداشت
    سلام دوست عزیزم
    قبل اینکه این سوفله رو درست کنم فکر می کردم انسجام خوبی پیدا نکنه ولی خوشبختانه خیلی خوب شد.......من از پنیر پیتزای ورقه ای استفاده کردم و این باعث شد روش کاملا یک دست بشه و راحت تر برش بخوره...تمام مراحل کارم هم مثل دستور نجما ی عزیز انجام دادم............

    تو
    دل انگیزترین حادثه در عمر منی که وجودت همه از عشق پر است
    ....

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: گراتن و سوفله مرغ و قارچ

    گراتن مرغ و قارچ با تغییرات
    سینه مرغ - کالباس - فلفل دلمه ای - قارچ - چیپس خلال - ذرت - سس سفید - پنیر پیتزا
    ابتدا یک لایه چیپس خلال ریختیم و بعد یک لایه پنیر برای انسجامش و خوشمزه تر شدنش و بعد موادی رو که با هم مخلوط کرده بودیم که شامل سینه مرغ ریش شده و پخته + کالباس + ذرت + فلفل دلمه ای + قارچ تفت داده شده + سس سفید را روی پنیر ریختیم و دوباره یا لایه چیپس و در آخر هم پنیر پیتزای فراوان .
    خیلی خوشمزه شده بود و فکر میکنم برای مهمونی عالی باشه .
    البته شام ما خونه هاله مهمون بودیم و هاله جون همه چیزها رو آماده کرده بود و من فقط برای چیدنش بهش کمک کردم .
    برش خورده :
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    0

    سوفله مجارستانی ( فوق العاده راحت و خوشمزه )


    [JUSTIFY]مواد لازم برای سوفله :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سیب زمینی ۳-۴ عدد ( به اندازه ای که وقتی حلقه حلقه کردید دو بار کف ظرف رو بپوشونه )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]تخم مرغ ۳ عدد [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سوسیس مجارستانی و اگر در دسترس نبود هر سوسیسی که دوست داشتید به میزان لازم ( حدود چهار - پنج عدد )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سس سفید ( به اندازه ای که روی یک ردیف از مواد سوفله رو بپوشونه )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پنیر پیتزا ( به اندازه ی روی سوفله )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پودر سوخاری ( دو قاشق غذا خوری )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مواد لازم برای تهیه ی سس سفید :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]آرد دو قاشق غذا خوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]کره ۲۵ گرمی[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]شیر یک پیمانه یا ۲۰۰ سی سی[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهیه سوفله :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]اول از همه سیب زمینی ها و تخم مرغها رو آبپز کنید و به صورت حلقه حلقه برش بدید. سوسیس ها رو هم سرخ کنید و کنار بگذارید. ته ظرف مورد نظر رو کمی چرب کنید (با روغن مایع ) و یک قاشق از پودر سوخاری رو روش بپاشید. حالا کف ظرف رو با سیب زمینی آبپز پر کنید . روش یک ردیف از تخم مرغها و بعد یک ردیف سوسیس سرخ شده بچینید.[/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]حالا سسی رو که قبلاً آماده کردید رو به صورت یک روکش روی مواد چیده شده بکشید و صافش کنید. دوباره از نو یک ردیف سیب زمینی + یک ردیف تخم مرغ و یک ردیف سوسیس . حالا برای روی سوفله پنیر پیتزای رنده شده بریزید به طوری که روی سوفله رو خوب بپوشونه و یک قاشق از پودر سوخاری باقی مونده رو روی پنیر پیتزا بپاشید.[/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدید تا سوفله آماده بشه . برای طلایی شدن روی سوفله برای ۲ تا ۳ دقیقه می تونید گریل رو روشن کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ظرف رو از فر خارج کرده و بعد از کمی که دمای ظرف پایین اومد می تونید نوش جان کنید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نوش جان [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهیه ی سس :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ظرف رو روی گاز بگذارید و گاز رو با شعله ی ملایم روشن کنید. بعد از گرم شدن ظرف آرد رو اضافه کنید و اونقدر هم بزنید که آرد گرم بشه ولی رنگش تغییر نکنه . کره رو اضافه کنید و آرد رو خوب تفت بدید. در آخر شیر رو همراه با کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مایع به غلظت ماست در بیاد .[/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]خیلی هم سفت نشه چون وقتی ظرف رو از روی گاز برمیدارید سس کمی خودش رو می گیره .[/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]** نکته ها **[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]این سوفله رو به همه ی دوستای عزیزم پیشنهاد میکنم . فوق العاده راحت و خوشمزه بود و ما از خوردنش واقعاْ لذت بردیم . [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ظرفی رو که در اون سوفله رو تهیه میکنید ظرفیه که در انتها به سر میز برده میشه!! یعنی بعد از پختن نباید سوفله رو به ظرف دیگه ای منتقل کرد ![/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]به خاطر ادویه ای که در سوسیس موجوده سعی کنید ادویه ای به سوفله اضافه نکنید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]از سس یاد شده در انواع لازانیا و گراتن ها هم می شه استفاده کرد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]این هم لینک دستورش در وبلاگ خودم : http://evchi.blogfa.com/post-82.aspx[/JUSTIFY]
    آشپزخونه ی ما

    WWW.EVCHI.BLOGFA.COM

    دریا باش تا بعضی ها از با تو بودن لذت ببرند و بعضی ها که لیاقت دیدن تو را ندارند ، غرق شوند ...

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marya آواتار ها
    مريم . ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    يه جاي سبز
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    76

    Re: گراتن و سوفله مرغ و قارچ

    این هم گراتن مرغ و قارچ من:
    منم قارچش رو تفت دادم قبلش گفتم شاید اونجوری خوب پخته نشه و اینکه همسری قارچ سفت دوست نداره که خوشمزه شده بود.
    چیپس هم چون خلالی نداشتم چیپس معمولی ریختم که این هم خوب شد.

    زندگی و دیگر هیچ !!!!!!!

صفحه 5 از 29 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما