نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 231
صفحه 4 از 29 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله مرغ يا ماهي



    مواد لازم :

    پنير گروير 150 گرم
    زرده تخم مرغ 6 عدد
    سفيده تخم مرغ 8 عدد
    سس مايونز 2 فنجان
    گوشت مرغ 450 گرم
    ماهي 450 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم مرغ پخته خرد شده يا ماهيپخته تيغ گرفته به مقدار 2.5 فنجان و قارچ و هويج را ريز خرد ميکنيم بعدزرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه راچرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را باسس سفيد مخلوط و مرغ پخته خرد شده يا ماهي پخته تيغ گرفته آماده شده راباين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که ازتخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شدهميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنيررنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
    در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم وظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجهتنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فررا باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائيشود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
    ممکن است ظرف سوفله رامستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف ترميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.
    منبع وبلاگ گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله قارچ
    مواد لازم :

    قارچ 1000 گرم
    كره 50 گرم
    تخم مرغ 6 عدد
    خامه 100 گرم
    سس بشامل 2 فنجان
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    قارچ را تميز و خرد ميکنيم و ميشوئيم و با دست فشار ميدهيم که آب اضافي آن گرفته شود، کره را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش ملايم ميگذاريم آب که شد قارچ را مي ريزيم و کمي نمک بآن ميزنيم و گاهي بهم ميزنيم تا آب قارچ تبخير شود، ته يک ظرف نسوز را کمي کره ميماليم و کمي آرد ته ظرف مي پاشيم و زرده تخم مرغ را با کمي نمک مخلوط ميکنيم و ميزنيم تا پف کند و سفيد شود ، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط ميکنيم و قارچ آماده شده را با مايه مخلوط مي نمائيم و سپس سفيده را جداگانه خوب ميزنيم تا کاملا سفت شود ، بعد با مايه مخلوط ميکنيم و در ظرف ميريزيم و بطريق بن ماري با حرارت 350 درجه بمدت سه ربع ساعت ميگذاريم ظرف سوفله در فر بماند در اين مدت در فر را باز نمي کنيم . سوفله بايد پف کند و طلائي شود .
    براي امتحان آماده بودن سوفله چنگال را بآهستگي ميان سوفله فرو ميکنيم اگر از مايه چيزي به چنگال نچسبيد سوفله آماده شده است و الا خام است و در اين حال يک ربع ديگر ميگذاريم سوفله در فر بماند.
    ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنيم در اينصورت يک قوطي بزرگ لازم است و کافي است آنرا خرد کرده مصرف نمائيم .


    منبع وبلاگ گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #27
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله سيب زميني
    مواد لازم :

    پنير گروير 100 گرم
    سيب زميني 750 گرم
    تخم مرغ 6 عدد
    كره 100 گرم
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    ابتدا سيب زميني را ميپزيم و پوست ميگيريم و از چرخ رد ميکنيم ، بعد فر را با حرارت 400 درجه گرم و ته ظرف متناسبي را چرب ميکنيم ، انگاه کره را در سيب زميني چرخ کرده که بايد گرم باشد حل ميکنيم و کمي نمک بآن اضافه مي نمائيم بعد زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميسازيم و زرده را خوب ميزنيم و سفيده را هم جداگانه آنقدر ميزنيم که کاملا سفت شود و از تخم مرغ زني نريزد بعد زرده و سفيده را مخلوط و کمي نمک به آن اضافه ميکنيم . بعد مايه سيب زميني را که کمي سرد شده است داخل تخم مرغ مي نمائيم و مايه را در ظرف ميريزيم ، بايد سر ظرف بقدر يکي دو سانتيمتر خالي بماند ، روي آنرا پنير رنده شده ميپاشيم و ظرف را ميگذاريم کف فر تا با حرارت 350 درجه سه ربع ساعت بماند ، در اين مدت در فر را باز نمي کنيم تا سوفله پف کند و روي آن کمي طلائي شود و بلافاصله هم سر ميز بايد برده شود.

    منبع وبلاگ گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #28
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله سبزي و گل کلم
    مواد لازم :

    پنير گروير 150 گرم
    زرده تخم مرغ 6 عدد
    سفيده تخم مرغ 8 عدد
    سس مايونز 2 فنجان
    گل كلم 70 گرم
    قارچ 70 گرم
    نخود فرنگي 70 گرم
    هندوانه 70 گرم
    پياز ريز سفيد 70 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم سبزيهاي پخته از قبيل گل کلم و قارچ و هويج را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و سبزيهاي آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
    در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
    ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.


    منبع وبلاگ گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  6. #29
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله اسفناج با ژامبون
    مواد لازم :

    اسفناج 3000 گرم
    شكر 1 قاشق سوپخوري
    سس بشامل 1 فنجان
    آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
    كالباس 250 گرم
    كره 100 گرم
    پنير گروير 50 گرم
    زرده تخم مرغ 4 عدد
    سفيده تخم مرغ 6 عدد
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    ساقه هاي اسفناج را ميگيريم و برگهاي آنرا بدقت ميشوئيم و اسفناج را به دو تا سه ليوان آب و يک قاشق مربا خوري جوش شيرين و کمي نمک مخلوط ميکنيم و روي حرارت در ظرف در باز قرار ميدهيم و ميگذاريم اسفناج جوش بيايد ، گاهي اسفناج را بهم ميزنيم تا پخته شود ( براي پختن اسفناج بعد از جوش آمدن يکربع ساعت کافي است ) بعد اسفناج را در صافي ميريزيم و فشار ميدهيم تا آب اضافي آن گرفته شود ، آنگاه کره را در ظرفي که بهتر ست لعابي باشد ميريزيم و روي آتش ملايم ميگذاريم و يک قاشق غذاخوري آرد داخل کره ميريزيم و بهم ميزنيم تا آرد کمي سرخ شود سپس اسفناج را با آرد سرخ شده مخلوط ميکنيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا آب اسفناج کاملا کشيده شود، بعد اسفناج را از روي آتش بر ميداريم و ژامبون را به قطعات کوچک ميبريم با اسفناج مخلوط ميکنيم و سس بشامل را نيز ميريزيم و بهم ميزنيم زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميکنيم ، زرده را جداگانه ميزنيم تا کف کند و سفيده را آنقدر ميزنيم تا کاملا سفت بشود بطوريکه از تخم مرغ زني نريزد. در اين موقع ته يک ظرف نسوز را که متناسب با مقدار مايه است چرب ميکنيم و نصف از پنير را ته ظرف ميپاشيم و مايه اسفناج و ژامبون و بشامل را با زرده تخم مرغ مخلوط ميکنيم و سفيده را ميريزيم و مايه را در ظرف آماده شده که پنير پاشيده ايم ميريزيم و بقيه پنير را روي سوفله مي پاشيم .
    سوفله را ميتوانيم در حرارت مستقيم يا بطريق - بن ماري - بپزيم در صورت طبخ بطريق بن ماري ظرف سوفله را در ظرف آب قرار ميدهيم بطوريکه نصف ظرف در آب قرار بگيرد بعد ظرف آب را ميگذاريم داخل فر و حرارت را به 350 درجه بالا مي بريم . نيم ساعت تا سه ربع سوفله در فر بايد بماند بدون اينکه در فر را باز کنيم ، سوفله بايد پف کند و بالا بيايد ولي خشک نشود و بلافاصله بعد از آماده شدن بايد مصرف شود.
    در صورت طبخ با حرارت مستقيم ظرف سوفله را روي اولين پنجره فر از طرف پائين قرار ميدهيم .
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #30
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله موز آناناس

    شیر را با و پنیر خامه ای و شکر بجوشانیم تا مایه حباب زده و سپس آناناس را کف ظرف بچینید و سس را که از پنیر موز ، شیر و شکر است روی آناناس بریزید و یک ساعت بگذارید تا خود را بگیرد و با پودر کاکائو تزئین کنید.

    مواد لازم

    آناناس تازه یا کمپوت................................. 1 عدد

    موز............................................ ........... 2 الی 3 عدد

    پنیر خامه ای.......................................... 300 گرم

    شکر............................................ ......... 4 قاشق غذاخوری

    شیر............................................ .......... 3 لیوان

    پودر کاکائو...................................... ......... به میزان لازم


    بهونه
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #31
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله توت فرنگی
    تخم مرغ را خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس آرام آرام شکر اضافه کرده تا پوف کند دنت را اضافه کرده با کل مواد مخلوط کرده یا در فر قرار دهید یا در تابه سرخ کنید

    تخم مرغ............................................ ..........4 عدد
    شکر .................................................. 3 الی 4 ق غ
    دنت توت فرنگی ............................................4 عدد

    بهونه
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  9. #32
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6184
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله میوه جات
    مواد لازم :

    شير 1/2 - 1 پيمانه
    نان تست 100 گرم
    كمپوت آلو 200 گرم
    پودينگ وانيلي 2 پيمانه
    سفيده تخم مرغ 1 عدد
    شكر 2 قاشق سوپخوري
    كمپوت سيب 150 گرم
    كمپوت گلابي 150 گرم

    طرز تهيه :

    ابتدا شير را داخل ماهيتابه ريخته , روي حرارت بگذاريد تا گرم شود . سپس از روي حرارت برداريدو نانهاي تست را در آن غوطه ور كنيد, تا شير جذب نانها شود. كمپوت ميوه جات را داخل آبكش ريخته تا آب آن جدا شود . ته ظرف نسوز را از مخلوط كمپوت بدون آب بپوشانيد و روي آن نانهاي تست را قرار دهيد. سپس روي نانها تست را با پودينگ وانيلي بپوشانيد .در يك كاسه , سفيده تخم مرغ و شكر را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا كاملاً سفيد وسفت شود. در آخر روي پودينگ را با سفيده تخم مرغ بپوشانيد . فر را از يك ربع قبل روي حرارت سيصد و هفتاد و پنج درجه فارنهايت قرار دهيد تا گرم شود. ظرف رابه مدت پازده الي بيست دقيقه در پنجره وسط فر قرار دهيد تا روي سوفله كاملاص طلايي شود . آنگاه از فر خارج كنيد تا كاملاً خنك شود .


    وبلاگ گروه ا شپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


صفحه 4 از 29 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما