نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 231
صفحه 3 از 29 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    یه مدل دیگه از سوفله بادمجون که من همیشه درست میکنم و بی نهایت می دوسم ...

    بادمجان
    گوشت
    فلفل دلمه
    قارچ
    پیاز
    پنیر پیتزا
    سس سفید

    بادمجان ها را سرخ کرده ... میگذاریم کنار ... حالا پیاز رو سرخ میکنیم . به اون گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و کمی رب میزنیم و نمک و فلفل و زردچوبه ... دقیاق مثل مواد ماکرونی می شه هر چی دوست داشتیم هم به مواد اضافه کنیم ...
    بعد توو یه سینی فر یا قالب و هر چیزی که میخواهیم تووی فر قرار بدیم ... سس سفید میریزیم یک لایه و روی ان یه لایه بادمجون می چینیم و سپس یک لایه مواد گوشتی .. به همین ترتیب تا مواد تموم شه و لایه اخر هم بادمجون باشه . روی اون رو پنیر پیتزا رنده میکنیم و در فر قرار میدیم تا پنیر اب شه ...
    نوش جان
    somayehh این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله گل كلم
    مواد لازم :

    - گل كلم 1 عدد متوسط
    - آرد 4 قاشق غذا خوري
    - روغن 4 قاشق غذا خوري
    - نمك و فلفل سفيد به مقدار لازم
    - فلفل سفيد تازه كوبيده يك چهارم قاشق چايخوري
    - جوز هندي نصف قاشق چايخوري
    - شير 2 پيمانه تخم مرغ 4 عدد
    - پنير رنده شده 2 قاشق غذا خوري
    - آب ليمو ترش 1 قاشق غذاخوري .
    طرز تهيه :

    آب را جوش مي آوريم . اندكي سركه و كمي شكر درآن ميريزيم و گل كلم را در آن قرار مي دهيم و آن را مي پزيم . وقتي سرد شد به گل هاي كوچك خورد مي كنيم .
    با روغن ، آرد ، نمك ، فلفل ، جوز هندي ، شير و سس سفيد درست مي كنيم .
    زرده تخم مرغ را با سس مي افزائيم و خوب بهم مي زنيم .
    آبليمو و پنير را به آن مي افزائيم .
    سس سفيد را به آرامي با گل كلم خورد شده مخلوط مي كنيم .
    سفيده تخم مرغ را خوب بهم مي زنيم وبه آرامي ، بدون آنكه مايه را خيلي بهم بزنيم ، به آن مي افزائيم .
    ظرف نسوز را چرب مي كنيم ، مايه را در آن مي ريزيم و در فر 350 درجه فارنهايت حدود 35 مي پزيم
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #19
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله مرغ يا بوقلمون
    مواد لازم :

    (براي 4 نفر)
    - 40 گرم كره
    - 30 گرم آرد
    - يك فنجان شير
    - نمك
    - فلفل
    - 200 گرم گوشت مرغ يا بوقلمون پخته
    - 50 گرم قارچ ورقه ورقه شده كه در كره تفت داده ايد
    - يك قاشق بزرگ خامه تازه
    - سه عدد تخم مرغ .
    طرز تهيه :

    كره ، آرد و شير را بصورت سس غليظي در آوريد و نمك و فلفل بزنيد . بعد زرده هاي تخم مرغ ، خامه ،*گوشت مرغ يا بوقلمون پخته ريز شده و قارچ را اضافه كرده همه را با هم مخلوط كنيد ، در آخرين مرحله سفيده هاي تخم مرغ زده شده را با بقيه مواد مخلوط كنيد . اين مخلوط را در ظرف مخصوص سوفله كه داخلش را چرب كرده ايد بريزيد و سوفله را 35 دقيقه در فري كه حرارت متوشط دارد بپزيد .


    منبع سایت ایینه
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #20
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله بادمجان

    یعنی از مواد غذایی ارزان با ویتامین های بالا استفاده کنید و سویا و کمی گوشت چرخکرده می تواند مایه خوشمزه برای سوفله باشد. گوشت و پیاز و سویا که تفت داده شد به همراه سس گوجه فرنگی و سبزیجات که با نظم چیده شود در ظرف مایه گوشت و سویا را روی آن بریزید سس بشامل را اضافه کنید و یکساعت در فر بگذارید



    گوجه فرنگی........................................ ............4-5 عدد بزرگ
    سویا .................................................. ...................250 گرم
    پیاز.......................................... .......................... 2 عدد بزرگ
    گوشت چرخ کرده.......................................... ..........100 گرم
    بادمجان.................................... ............................. 5-6 عدد
    سس گوجه فرنگی تند............................................ .. 3 ق.غ
    سس بشامل........................................ ...................... 1 لیتر

    منبع برنامه بهونه
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  6. #21
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله موز

    مواد لازم
    شکر 2/1 پيمانه
    خامه زده شده 200 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    وانيل 3/1 قاشق چايخوري
    ورق ژلاتين 2 ورق
    موز خرد شده 3 عدد


    طرز تهیه
    ابتدا زرده و سفيده را جدا مي کنيم و زرده وشکر و وانيل را مي زنيم تا غليظ و کرم رنگ شود سپس سفيده را مي زنيم تا پوک و سفيد شود ورق ژلاتين را در 4/1 پيمانه آب سرد حل مي کنيم و به طريق بن ماري آن را گرم مي کنيم تا کاملاً حل شود و سپس به زرده ها اضافه مي کنيم خامه زده شده و سفيده را هم با هم مخلوط کرده و زرده ها را به آن مي افزائيم و در آخر موزهاي خرد شده را هم اضافه مي کنيم و در ظرف مخصوص به مدت 5 الي 6 ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم تا بسته شود.

    منبع وبلاگ گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #22
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله پنير
    مواد لازم :

    پنير گروير 150 گرم
    سس مايونز 2 فنجان
    زرده تخم مرغ 4 عدد
    سفيده تخم مرغ 6 عدد
    فلفل قدري
    نمك قدري
    چاشني هندي قدري

    طرز تهيه :

    سس سفيد را آماده کرده ميگذاريم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب ميزنيم کم کم داخل سس سفيد ميريزيم هم ميزنيم دو تا سه قاشق از پنير را کنار ميگذاريم بقيه را داخل مخلوط سس سفيد و زرده تخم مرغ ميريزيم نمک و فلفل و جوز هندي را اضافه ميکنيم سفيده را جداگانه خوب هم ميزنيم بطوريکه کاملا سفت شده از تخم مرغ زني نريزد - کمي نمک به سفيده ميزنيم و مايه زرده و سفيده و پنير را داخل سفيده ميريزيم بسرعت هم ميزنيم بعد مايه را داخل ظرف نسوز متناسبي ميريزيم ( ظرف بايد کاملا از مايه پر شود ) بقيه پنير را روي آن مي پاشيم
    در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
    ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

    منبع وبلاگ گروه آشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #23
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله ژامبون
    مواد لازم :

    پنير گروير 150 گرم
    زرده تخم مرغ 6 عدد
    سفيده تخم مرغ 8 عدد
    سس مايونز 2 فنجان
    كالباس 400 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم دو فنجان ژامبون را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و ژامبون هاي آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
    در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
    ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

    منبع گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  9. #24
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله بادنجان
    مواد لازم :

    پنير گروير 150 گرم
    زرده تخم مرغ 6 عدد
    سفيده تخم مرغ 8 عدد
    سس مايونز 2 فنجان
    بادمجان 5 عدد
    روغن 5 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم بادنجان سرخ و خرد شده به مقدار 2.5 فنجان و قارچ و هويج را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و بادنجان سرخ و خرد شده و آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
    در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
    ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

    منبع وبلاگ گروه اشپزی
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


صفحه 3 از 29 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما