نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 231
صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 182526272829 آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    گراتن ماکارونی با مرغ

    مرغ تفت خورده و فلفل دلمه ای و قارچ و آویشن رو لایه لایه روی ماکارونی آبکش شده که با سس کچاپ مخلوط شده ریختم و روش پنیر پیتزا یه ربع با حرارت 170 داخل فر بود و بعد سه دقیقه زیر گریل گذاشتم

    نام: DSC_0414.jpg نمایش: 1311 اندازه: 110.5 کیلو بایت

    نام: DSC_0415.jpg نمایش: 1317 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    .............
     
    maman_mahya, گوگوجی, افسونی و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5935
    پسند کرده
    11678
    رول گوشت صبحانه
    این غذا در تلویزیون اموزش داد .به نظرم موادش ونحوه سرو اون بیشتر شبیه گراتن و سوفله هست تا رول !
    نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    تخم مرغ 4عدد
    ارد ذرت 1 ق چ
    نمک نصف ق چ
    شیر 2 پ
    نان تست 6 عدد
    پنیر چدار 200 گرم

    ابتدا گوشت را تفت میدیم سپس تخم مرغ ،ارد ذرت،نمک وشیر را با گوشت مخلوط میکنیم نان تست را تکه کرده و به مواد اضافه و در نهایت پنیر چداررا مخلوط میکنیم.روی ظرف را با سلفون پوشانده وبه مدت 8 ساعت در یخجال میگذاریم.ظرف مخصوص فر را روغن پاشی کرده ومواد را به به ان انتقال میدیم .ودر فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت میگذاریم .سپس درجه فر را به 165 میرسانیم ونیم ساعت زمان پخت میدیم در طی مدت پخت (1 و نیم ساعت)روی ظرف را با فویل میپوشانیم .بعد فویل را برداشته تا روی غذا برشته شود.
    http://
    titish khanoom, سادن, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    9689
    گراتن اسفناج و سیب زمینی
    یادم نمیاد از کدوم سایت برداشتم ولی دستورشو کپی می کنم.

    سیب زمینی ها رو حلقه حلقه کردم.
    اسفناج ها رو خرد کردم و گذاشتم کمی بپزه. (فقط با 2 قاشق آب، چون خودش آب میندازه..در دیگ رو هم نمیذارم تا رنگش کدر نشه) بعد یکم تفت دادم با روغن زیتون. سیر و پیاز رو رنده کردم و توی کره تفت دادم
    آرد رو کم کم توی شیر ریختم و هم زدم تا گلوله نشه و آرد حل بشه ..و به پیاز و سیر که طلایی شده بود با نمک و فلفل اضافه کردم و روی حرارت هم زدم تا سس بشامل یا همون سس سفیدمون کمی غلیظ بشه .
    ظرف رو کمی چرب کردم و سیب زمینی ها رو یه ردیف چیدم و پنیرروش رنده کردم
    بعد کمی از سس بشامل روش ریختم و پخش کردم
    نصف اسفناجها رو هم روش پخش کردم
    و یه ردیف دیگه سیب زمینی
    و بازم پنیر و سس بشامل و بقیه اسفناجها رو هم ریختم و باز روش روش رو سس پخش کردم و در نهایت پنیر رنده کردم روش، و به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه با درجه 180 درجه.



    m1361, aydaa, پرنسس.م و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    • ♡ MeLi ♡ • آواتار ها
    MeL
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    TaB
    نوشته ها
    570
    نوشته های وبلاگ
    33
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    5150
    پسند کرده
    1825
    سوفله مرغ
    من اصلا نمیدونستم یه همچین تاپیکی هم وجود داره. آخه من خیلی تازه کارم. این دستورو دیروز از سالنامه ی تفلون تابان برداشتم. با اینکه استرس داشتم که خوب میشه یا نه ولی طعمش عالی شد. عاشقش شدم

    مواد لازم:
    2 عدد ران یا سینه ی مرغ (من ران مرغ دوس دارم برای همین ران استفاده کردم اگه کسی سینه دوس داره سینه استفاده کنه) بصورت ریش ریش معادل 2 لیوان
    4 عدد تخم مرغ
    1 لیوان سس مایونز
    1 لیوان پنیر پیتزا
    نمک و فلفل سیاه و ادویه

    اول مرغ و ریش ریش میکنیم. زرده های تخم مرغ رو جدا میکنیم و با همزن انقد میزنیم تا سفید و کشدار بشه. بعد مرغ ها + سس مایونز + ادویه رو میریزیم توش. (من یه مقدارم پودر سیر ریختم) کامل و خیلی آروم هم میزنیم.سفیده های تخم مرغ رو اونقدر با همزن میزنیم تا سفت بشه. نصف پنیر پیتزا رو میریزیم توش و مایه ی زرده رو هم میریزیم توش و کاملا مخلوط میکنیم. کف قالب رو چرب میکنیم و مواد رو میریزیم توش، بقیه ی پنیر پیتزا رو میریزیم روش و مدت 45 دقیقه میذاریم تو فر با دمای 200 درجه.
    من چون تابحال اینجا نیومده بودم و تجربه ش رو هم نداشتم تو قالب تفلون ریختم ولی موقع برگردوندن اذیت کرد بخاطر همین روش یکم نا مرتبه. این دفعه حتما تو پیرکس میذارم.


    ولی طعمش عالی بود. عاشقش شدم. بقیه ش هم سر سحری خوردیم

    عکس بدون تزئین :

    ویرایش توسط • ♡ MeLi ♡ • : ۱۳۹۴/۰۴/۰۶ در ساعت ۱۱:۵۵ بعد از ظهر
    m1361, sOhEiLa71, کوئین و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    !After all, tomorrow is another day


  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    25513
    پسند کرده
    20934
    پاستا فرمی آبکش کردم مرغ نگینی خورد شده را کمی تفت دادم خیارشور ونخود فرنگی کف قالب را چرب کردم یک لایه کامل از پاستا راریتم بعد روش مخلوط نخود و قارچ وگوجه نگینی که پنیر پیتزا باهاش مخلوط کرده بودم با انواع چاشنی ها دوباره روش پاستا و در قارچ های ورقه شده عشق های همیشگی من آخر سس بشامل وپنیر پیتزا حدود 15دقیقه توی فر180 درجه کمی هم گریل بعد هم نوش جان شد


    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۴/۰۴/۳۱ در ساعت ۱۱:۰۶ قبل از ظهر
    m1361, باران67, افسونی و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    • ♡ MeLi ♡ • آواتار ها
    MeL
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    TaB
    نوشته ها
    570
    نوشته های وبلاگ
    33
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    5150
    پسند کرده
    1825
    دستور این غذا رو توی سالنامه ماهیتابه ی تابان دیدم. البته یکم تغییرات دادم: تو دستور بادمجان ها رو درسته سرخ کرده بود و همه مواد رو ریخته بود توش و گذاشته بودش فر ولی من ورق ورق سرخ کردم





    قبل از فر:



    یک عدد سیب زمینی نگینی خورد کردم و سرخ کردم
    دو عدد بادمجان ورق ورق کردم و سرخ کردم
    پیازداغ آماده کردم گوشت رو توش تفت دادم ، مرغ (به حای ژامبون) و فلفل دلمه ای و رب و نمک و ادویه اضافه کردم و گذاشتم خوب سرخ شدن.
    توی پیرکس اول نصف سیب زمینی رو ریختم، بعد بادمجون ها رو چیدم، بعد سس گوشتی و بعد دوباره سیب زمینی ریختم. بعد روش سس سفید ریختم و پنیر پیتزا پاشیدم. در نهایت یک عد تخم مرغ رو کاملا هم زدم و با قاشق روش ریختم تا به مواد انسجام بده
    آخرشم گذاشتم 30 دقیقه توی فر در دمای 200
    *سما, hengamehh, maman_mahya و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    !After all, tomorrow is another day


  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرغ بهشت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    شهر مقدس قم
    نوشته ها
    491
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    942
    پسند کرده
    176
    گراتن گوشت وسيب زمينينام: image.jpg نمایش: 1081 اندازه: 107.9 کیلو بایت
    گوگوجی, باران67, kurosh1 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرغ بهشت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    شهر مقدس قم
    نوشته ها
    491
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    942
    پسند کرده
    176
    گراتن گل كلمنام: image.jpg نمایش: 1070 اندازه: 84.0 کیلو بایت
    گوگوجی, kurosh1, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 182526272829 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما