نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 231
صفحه 25 از 29 نخستنخست ... 1522232425262728 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    0
    اسفناج سرخ شده با كره
    اسفناج سرخ شده با سير و پياز داغ و قارچ
    نان تست تست شده
    سس سفيد
    پنير پيتزا
    اول اسفناج سرخ شده رو ريخت كف ظرف به حالت ته ديگ، روش نون تست گذاشت كمى سس سفيد ريخت بعد مايه اسفناج با پياز داغ و قارچ و روش سس سفيد دوباره و پنير پيتزا

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896
    گراتن گوشت و قارچ

    دستورس همینجا بود ولی پیداش نکردم
    گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ تفت دادم بعد رب زعفرون و ادویه زدم و همینطور پودر سیر
    قارچ رو جداگانه سرخ کردم
    فلفل دلمه ای خرد شده رو سرخ کردم
    یه کنسرو ذرت رو هم باز کردم وبافلفل دلمه ای داخ مواد گوشتی ریختم

    ته ظرف پیرکس رو یک بسته چیپس خلالی ریختم روش مواد گوشتی و قارچ دوباره مواد گوشتی روشم چیپس خلالی ریختم و بعد پنیر پیتزا

    و در اخر یک و نیم لیوان سس بشامل ریختم و به مدت نیم ساعت داخل فر گذاشتم

    مامی رضا, * الهه *, Behjat و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره خاتون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1278
    پسند کرده
    646
    گراتن ماکارونی قالبی

    توی پلوپز و با گزینه پخت سریع درست کردم.خیلی خوب شد.

    لایه اول ماکارونی فرمی آبکش شده،لایه دوم گوشت چرخ شده و پیاز و فلفل دلمه ای سرخ شده وبعدش سس بشامل غلیظ و بعد پنیر پیتزا و سپس تکرار لایه ها.

    نام: DSC_0048.jpg نمایش: 1544 اندازه: 96.9 کیلو بایت
    mina14, sOhEiLa71, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    *ماکارونی فتوچینی رو سه دقیقه داخل ابجوش و نمک جوشوندم
    *سوسیس و فلفل پاپریکا رو تفت دادم
    *ته پیرکس رو چرب کردم و فتوچینی ریختم و روش سوسیس سرخ شده و پنیر پیتزا ریختم
    *داخل فر به مدت 15 دقیقه پختم تا پنیر مازرلا آب شد

    خیلی خوشمزه و ساده
    امیدوارم تهیه کنید



    نام: DSC_1671.jpg نمایش: 1429 اندازه: 106.4 کیلو بایت


    نام: DSC_1708.jpg نمایش: 1420 اندازه: 111.9 کیلو بایت
    .............
     
    narges*, ماه من, گیلاس من و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    گراتن قارچ و سوسیس

    *داخل سینی نچسب ردیف اول چیپس سیب زمینی بعد روشقارچ و سوسیس تفت خورده و روش پنیر پیتزا با حرارت ملایم داخل فر میره بعد زیر حرارت گریل تا روش طلایی بشه

    نام: DSC_2420.jpg نمایش: 1827 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    .............
     
    somayeh-b, m1361, zohre.a و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    گراتن ماکارونی

    گراتن ماکارونی خووووشمزه

    ماکارونی از قبل مونده + جعفری ساطوری خام +کمی سوسیس سرخ شده + پنیر پیتزا

    *ماکارونی رو با مواد بالا مخلوط کردم کمی آویشن هم اضافه کردم بعد در حد اب شدن پنیر داخل فر گذاشتم و بعد برای طلایی شدن روش زیر حرارت گریل

    نام: DSC_2444.jpg نمایش: 1794 اندازه: 106.9 کیلو بایتنام: DSC_2447.jpg نمایش: 1806 اندازه: 106.2 کیلو بایت
    .............
     
    somayeh-b, Hope, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947
    گراتن گل کلم با این دستور
    انواع گراتن و سوفله







    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    سمیرجون و بقیه دوستانی که این گراتن درست کردن، میشه از طعمش هم بگید؟ خوشمزه میشه؟
    گل کلم دارم تو یخچال که کم کم رو به خراب شدنه ولی نمیدونم ایا خوشمزه میشه عایا!؟؟
    دوست عزیز من کلن گل کلم خور نیستم. تا حالا فقط ترشیش رو میخوردم و مث خیلیا که باهاش خورش و این چیزا درست میکنن اصلا نمیخورم و خوشم نمیاد. اما خود گل کلم رو بصورت ابپز دوست دارم. این رو هم خیلی پسندیدم. مزه ش هم اگه سس سفید رو با پنیر و فلفل سیاه و سیر به اندازه مزه دار کنی عالی میشه.
    راسش من توی این ده روز سه بار درست کردم و خیلی دوس دارم طعمش رو. حواست باشه سیر رو خیلی زیاد نریزی فقط یه عطری باید داشته باشه. پودر سیر هم نریز. پنیرپیتزاش هم هرچی بیشتر باشه مزه ش عالیتر میشه.
    خورش بادمجون
     
    somayeh-b, mitra40, نایاب 90 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #200
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21251
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    سوفله اسفناج
    من این دستور رو از سایت ایران کوک برداشتم
    یه مدل دیگه هم خودم درست میکنم که اونو بیشتر دوست دارم
    این رسپی که دستورشو میذارم مزه کوکو میده خیلی دوسش نداشتم
    ولی میذارم دستور رو شاید کسی دوست داشته باشه

    کره 1/2 لیوان . تخم مرغ 5 عدد . بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری . اسفناج 300 گرم
    ارد 1/4 لیوان . شیر 1 لیوان . پنیر پارمزان 1 لیوان . جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید ، بسیار مهم است که مطمئن شوید هیچ اثری از زرده درون سفیده ها نباشد ، اسفناج ها را بشوئید ، خشک کنید سپس خرد نمائید. برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید ، کره را درون قابلمه قرار دهید تا اب شود ، وقتی کره شروع به حباب زدن کرد کم کم ارد را اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

    پس از مخلوط شدن ارد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود ، حرارت را خاموش کنید سپس پنیر رنده شده را درون سس اماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی اب شود. اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

    سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی انقدر بزنید تا همانند ابر شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزد ) ، سفیده ها را به ارامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.



    روش حودم تخم مرغ نداره و پنیر پیتزا رو با سس مخلوط نمیکنم وقتی مواد رو ریختم داخل ظرف روی اونو پنیر میریزم
    درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید ، مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزید ، دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ، قاشق قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا ، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید.
    azmil, ada, گیلاس من و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 25 از 29 نخستنخست ... 1522232425262728 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما