نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 231
صفحه 2 از 29 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    سوفله گوشت

    سوفله گوشت
    سیب زمینی پخته و رنده ریز شده
    کره
    کمی گشنیز ریز شده
    مایه ماکارونی
    پنیر پیتزا

    یک ظرف نسوز رو چرب می کنیم. مخلوط سیب زمینی + کره + گشنیز (در صورت تمایل) + کمی نمک و فلفل را در لایه اول ظرف میریزیم و رویش را صاف میکنیم. ردیف بعد مایه ماکارونی را اضافه می کنیم و در انتها پنیر پیتزا را روی موار فوق می ریزیم. و به اندازه ای که پنیر آب شود در فر قرار میدهیم.
    غذت آمادست نوش جوننننننننننننننن



    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    گراتن کلم؛ ساده ، خوشمزه، رژیمی!

    این غذا بسیار ساده، خوشمزه، شیک و کم کالریه. البته شما اگه بخواید می تونید پر کالریش هم بکنید!

    مواد لازم:
    گل کلم
    کلم بروکلی
    هویج
    اگه دوست دارید قارچ
    اگه دوست دارید (و نگران کالری ها نیستید) پنیر پیتزا
    ماست
    اگه دوست دارید (و باز هم نگران کالری ها نیستید) مایونز
    نمک
    فلفل

    همین!

    مواد با آب نمک و کمی فلفل در حال پختن هستند

    وقتی خوب پختن و آبش خشک شد، کمی روغن بریزید و تفت بدید. من چون نمی خواستم شکلش بهم بخوره تفت ندادم. اما تفت داده ش خوشمزه تره. حالا مخلوط ماست و مایونز رو که خوب هم زدیم و صاف شده بهش اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه که با در بسته پخت و به خوردش رفت، در ظرف رو باز می ذاریم تا آب ماست خشک شه.

    به مقداری که دوست دارید و برای شکمتون مجاز می دونید! روش پنیر پیتزا می ذارید و باز درش رو می ذارید تا آب شن.

    و محصول نهایی... خیلی خوشمزه ست. فقط شما یادتون باشه قبل از بردن غذای جلوی مهمون ازش عکس بگیرید که مثل من عکستون موبایلی و بد کیفیت نباشه!

    خیلی راحته. توصیه می کنم همین روزا درستش کنید. من این غذا رو حتی فقط با کلم سفید هم خوردم و خوشمزه بوده. پس اگه همه مواد رو تو خونه ندارید مجبور نیستید مثل من قر و فر غذاتونو زیاد کنید!
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    مستانه

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    0

    Question گراتن مرغ ساده

    [JUSTIFY]مواد لازم :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سینه مرغ یک عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پیاز یک عدد کوچک[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]چیپس خلالی یک بسته[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای یک بسته[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سس کچاپ و خردل و مایونز به میزان لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نمک - فلفل - زردچوبه - پودر آویشن به میزان لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهیه :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پیاز رو خلالی خرد کرده و همراه با سینه ی مرغ بگذارید تا بپزه . بعد مرغ رو جدا کنید و ریش ریش کنید. در ماهی تابه همراه با زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن همراه با پیازهای داخل آب مرغ سرخ کنید.[/JUSTIFY]
    به طوری که طلایی رنگ بشه .
    در یک ظرف گوشت مرغ سرخ شده رو همراه با یک قاشق سس مایونز و یک قاشق سس قرمز (کچاپ) مخلوط کنید .
    [JUSTIFY]و در ظرف مورد نظر یک ردیف از چیپس خلالی[/JUSTIFY]
    یک ردیف پنیر رنده شده
    یک ردیف از گوشت مرغ بریزید و دوباره یک ردیف چیپس خلالی و .. الی آخر

    ردیف آخر رو با پنیر ورقه ای بپوشونید.

    گراتن رو روی پایه فلزی مایکرویو با پخت کانوکشن یا گریل به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید . بعد از این که روی گراتن طلایی رنگ شد آماده ی سروه .

    نوش جان
    [JUSTIFY]** نکته ها **[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]داخل گراتن از قارچ و فلفل دلمه ای و ... هم میشه استفاده کرد ولی این گراتن ساده ترین نوعه.[/JUSTIFY]
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    آشپزخونه ی ما

    WWW.EVCHI.BLOGFA.COM

    دریا باش تا بعضی ها از با تو بودن لذت ببرند و بعضی ها که لیاقت دیدن تو را ندارند ، غرق شوند ...

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    65
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن

    گراتن مرغ و قارچ

    [JUSTIFY]این غذا ، یه غذای خیلی خوشمزه و درعین حال راحته ، خیلی ها به اسم سوفله قارچ و مرغ میشناسنش ولی اصلا مشخصات سوفله رو نداره و اسمش گراتن هست[/JUSTIFY]


    [JUSTIFY]مواد لازم [/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]سیب زمینی خلال شده و سرخ شده : 2 عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سینه مرغ : نصف سینه کامل[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]فلفل دلمه های : یک عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]کالباس : 200 گرم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پنیر پیتزا : 200 گرم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سس سفید یا سس مایونز: نصف پیمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]قارچ : 200 گرم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]آبلیمو ، ادویه پیتزا و نمک : مقداری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پیاز : یک عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سیر : 2 حیه [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرزتهیه [/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]پیاز رو حلقه کنید و بچینید ته ظرف سینه مرغ رو بزارید روش بعد نمک بپاشبد و بعد سیر رو روش رنده کنید درظرف رو بزارید و حرارت رو ملائم کنید تا مرغ آب بندازه و بپزه ، وقتی پخت مرغ رو ریش ریش کنید ، مرغ ، فلفل دلمه ای خردشده ، کالباس و سس رو با هم مخلوط کنید ، قارچ رو به هرشکلی که میخواهید برش بدید ، بریزید توقابلمه خیلی کم اب ، آبلیمو ، نمک و چند قطره زعفرو بریزید و بزارید تا بپزه و آبش کشیده بشه ( این روش پخت ، روشی هست که میتونید بوسیله اون قارچ رو فریز هم بکیند) [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ته ظرف پیرکس رو چرب کنید ؛ نصف سیب زمینی ها رو بریزد روش بعد مایع مرغ رو بریزید ؛ بعد قارچ ها و بعد نصف دیگه سیب زمینی و درنهایت با پنیر پیتزا روی ظرف رو بپوشونید ده دقیقه بزارید تو فر تا پنیر آب شده و طلائی بشه بعد سرو کنید.[/JUSTIFY]
    این غذا با سس سفید خوشمزه تره ولی اگه ازمزه سس سفید خوشتون نمیاد میتونید از سس مایونز هم استفاده کنید، بعضی ها تو این غذا خیارشور هم می ریزند اما با خیار شور بیشتر طعم سالاد پیدا میکنه تا غذا!
    Kiyana.k و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

    کاش دلها آنقدر خالص بودند که دعاها قبل ازپائین آمدن دستها مستجاب میشدند

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    65
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن

    [JUSTIFY]گراتن دراصل به غذائی گفته میشه که ازمیگو و ماهی و سبزیجات و پنیر به صورت لایه لایه تهیه شده باشه و لی به مرور گراتن هائی بوجود اومدن که با تعریف اولیه این غذا متفاوت هستند:[/JUSTIFY][JUSTIFY]گراتن گوشت [/JUSTIFY][JUSTIFY]مواد لازم

    [/JUSTIFY]
    ماکارونی: 250 گرم
    گوشت گوساله بدون چربی: 250 گرم
    قارچ : 250 گرم
    سس سفید: یک و نیم پیمانه
    کره : 50 گرم
    پنیر پیتزا: یک پیمانه
    پیازخرد شده : یک عدد
    کنجد : 2 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل : مقداری

    طرز تهیه
    ماکارونی رو آبکش بکنبن بزارین کنار ،برای خوش رنگ شدن من کمی زرد چوبه تو اب ماکارونی مریزم.
    پیاز رو تفت بدین گوشتها رو ریز خرد کنین بعد تو پیاز تفتشون بدین حرارت گاز رو کم کنین و بزار ن با آب خود ش گوشتها پخته بشه در اخر نمک و فلفل بزنین با کمی زعفرون و بعد قارچهار و هم اضافه کنین5 دقیقه رو گاز باشه بعد ازرو حرارت بردارین.
    ته یه ظرف پیرکس رو با سس سفید بپوشونین بعد لایه لایه ماکارونی
    ، مایع گوشت و قارج و سس سفید رو بریزین تا مواد تموم بشه بعد با پنیر روی مواد رو بپوشونین در اخر کنجد رو بپاشین و کره رو تکه تکه کرده و رو گراتن پخش کنین ، گریل رو روشن کنین و ظرف رو بزار ین تو فر یه ربع طول میکشه تا اماده بشه ، این غذا خیلی خوشمزه میشه مخصوصا اگه سس سفید تند باشه.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

    کاش دلها آنقدر خالص بودند که دعاها قبل ازپائین آمدن دستها مستجاب میشدند

  7. #14

    Re: گراتن کلم؛ ساده ، خوشمزه، رژیمی!

    گراتن كلم يا از اون كلم ها!

    طرز تهيه:

    گل كلم رو با كلم بروكلي (اگر كلم بروكلي داشتيد. وگرنه ضروري نيست. فقط تنوع رنگي شو بيشتر مي كنه و اشتها آورتر مي شه. من خودم تو اولين عكس، تو گراتنم كلم بروكلي ريختم. اما عكس سوم كه مربوط به مرصع پلو مي شه و كنارش گراتن كلم هم هست، بدون كلم بروكلي پخته شده.) و هويج خلال شده توي كمي آب نمك، تو يه تابه با در بسته مي پزيد.
    بعد از اينكه پخت و آبي توش باقي نموند، تو روغن خيلي كم يه تفت كوچولو مي دين. ح
    الا سس مايونز، ماست، فلفل و انواع ادويه جات رو با هم تركيب مي كنين و روي كلم هاي پخته شده مي ريزيد.
    در ظرف رو بذاريد تا اين مايه خوب به خورد كلم ها بره و روي كلم ها ببنده.
    بعد از اون يه كم پنير پيتزا روي كلم مي ريزيد و درش رو مي ذاريد. 5-3 دقيقه بعد كه پنيرها آب شدن، غذا آماده است.
    كساني كه مي خوان اين غذا رو رژيمي بخورن، مي تونن مرحله تفت دادن رو حذف كنن و از پنير پيتزا و مايونز هم استفاده نكنن. اينجوري هيچ خللي به طعم غذا وارد نمي شه و همچنان خوشمزه است.
    در نظر داشته باشيد اين غذا به دليل اين كه كلم انرژي زيادي براي هضم شدن مي گيره، براي افرادي كه مي خوان لاغر بشن خيلي مناسبه. گراتن كلم مي تونه كنار غذا باشه يا شام سبكي براي وقتايي كه عجله دارين.

    نكته: من هر وقت عجله داشته باشم، كلم و هويج رو توي ماكرو فر مي پزم و بعد آبشو خالي مي كنم. اين سرعت طبخ رو بالا مي بره. طوري كه غذا 10 تا 15 دقيقه اي آماده ست.
    نكته2: گران رو آروم با كفگير از تابه جدا كنيد و يه جوري تو ظرف بذاريد كه سر و ته نشه. البته اين به اون معنا نيست كه بايد غذا رو يه تيكه از تابه در آريد. كلم چوسطح ناهمواري داره تكه تكه شدنش به چشم نمياد.
    نكته 3: اين غذا به نون احتياج نداره. بنابراين يه امتياز مثبت ديگه داره تا تو برنامه غذايي چاق هاي عزيز جا بگيره.

    نوش جان :)

    ارسال مطلب توسط مستانه
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #15

    Re: انواع گراتن


    گراتن سیب زمنی کنار غذاهایی گوشتی و یا مرغی سرو میشه..
    توی یک ظرف کوچک پیرکس رو کمی با روغن چرب کن 4 تا 5 عدد سیب زمنی رو پوست بکن و یا با چاقو یا با پوست کن خلی باریک ببر..یعنی کمی از پوست کندن کلفت تر ..من با چاقوی تیز یا با پوست کن میکنم
    یک ردیف از این سیب زمنی هارو توی ظرف پیرکس بگذار حدود مثلا نیم سانت روشو کمی نمک و فلفل و جوز هندی بریز این روش رو ادامه بده تا سیب زمینی ها تمام بشه قطر این غذا نباید خیلی بشه
    توی یک ظرفی 1 بسته خامه و حدود یک و نیم لیوان شیر رو با جوز هندی و نمک مخلوط کن روی سیب زمنی ها بریز و بگذار توی فر حدود 45 دقیقه با حرارت 180 تا 200 بعد میل کنید پسر من خیلی دوست داره طعم خوبی داره
    شیر رو خامه باید به اندازه ای باشه که کمی سطح سیب زمینی هارو بگیره
    zardin, reyhan777 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #16
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوفله

    سوفله بادمجان

    بادمجان ...............................................1 کیلو
    سینه مرغ مربع خرد شده .......................2 عدد
    پیاز سرخ شده ...............................1 عدد بزرگ

    پنیر رنده شده ....................................300 گرم
    کنسرو قارچ مهرام................................1 قوطی
    پودر سیر ..............................................1 ق.غ
    آرد .............................................1 ق.غ سو پر
    سس خردل ملایم مهرام ......................2 ق.غ


    از ویژگی آن سرخ نکردن بادمجان است و بخار پز کردن آن آرد و شیر را با هم مخلوط می کنیم سس خردل ملایم را اضافه می کنیم وقتی پیاز با سینه مرغ سرخ شد کنسرو قارچ ، پودر سیر به همراه بادمجان بخارپز به مایه اضافه می شود سپس سس ما که شامل خردل و آرد شیر است را اضافه کرده وقتی مایه حباب زد پنیر رنده شده را روی آن ریخته و مایه را در فر می گذاریم تا پنیر طلای شود


    برنامه بهونه ...
    Kiyana.k و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


صفحه 2 از 29 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما