نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 231
صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن بادمجون طبق دستور نجمای عزیز و مرسی نجماعــــــــــــــالی بود

    >

    >
    آمده ایم که با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ٬ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    492
    پسند کرده
    53

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن مرغ وقارچ من خیلی خوشمزه شده دست همتون درد نکنه نجما جون دوست دارم من خیار شور رو حذف کردم وته ظرفم بجای چیپس سیب زمینی پخته و ورقه شده ریختم روش کمی نمک و فلفل سیاه پاشیدم کمی پنیر بعد مواد دوباره پنیر در اخر چیپس و پنیر خیلی خوب شد همسری و گل پسرم هم خیلی استقبال کردند

  3. #91
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن بادمجون



    ما گراتن بادمجونمون یه ورژن بسیار ساده است و سس سفید یا تخم مرغ و اینا نداره :)

    بادمجون رو حلقه حلقه و سرخ می کنیم . پیاز داغ و سیر داغ هم بهش اضافه می کنیم . بادمجونا رو کف ظرف سرو میریزیم . یه لایه سبک پنیر پیتزا و روش هم مرغ پخته و ریش ریش شده .




    و روش رو کامل با پنیر می پوشونیم و بعد توی فر و چند دقیقه هم گریل !





    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    2

    Re: انواع گراتن و سوفله

    نمی دونم اسم این غذا رو چی میشه گذاشت شاید گراتن سبزیجات
    لایه اول سیب زمینی ، لایه بعدی پیاز حلقه شده ، بادمجان حلقه شده ، کدو سبز و گوجه فرنگی. بینش هم پنیر پیتزا رنده شده ریختم. لایه رویی هم پنیر پیتزا ورقه شده. بعد هم رفت تو فر به مدت 40-45 دقیقه. خوشمزه بود.

    اینم برش خورده اش

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله بادمجان: سیب زمینی رو ورقه ورقه کردم و ته ظرفم چیدم و یه لایه بادمجون سرخ کرده چیدم روی سیب زمینی ها و یه لایه هم مایه گوشتی ریختم و روی همه مواد سس بشامل فراوون .



    خیلی لذیذ و خوشمزه میشه . حتما یه بار امتحانش کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط live
    كتي جون بعدش توي فر گذاشتي ؟ سيب زميني خام بود ؟ سسشو توضيح ميدي خودت درست كردي يا حاضري بود ؟ مرسي
    حتما ميخوام درستش كنم
    بله ستاره جونم سیب زمینی خام بود . سس هم بشامل بودکه خودم درستیدم که 50 گرم کره رو انداختم توی شیر گرم کن و 2 تا 3 قاشق ارد اضافه کردم و هم زدم یه ذره که تفت خورد 1 لیوان شیر اضافه کردم و مدام هم میزنی تا یه خورده سفت بشه البته من یه کوچولو هم پنیر پیتزا اضافه کرده بودم که اگرم نکنی فرقی نداره. بعدشم گذاشتم توی فر تا رنگ سس بشامل به اون حدی که دوست دارم برسه البته من شعله فر رو خیلی کم میکنم و هر وقت رنگ روی سس به اون حدی که میخوام برسه از فر درش میارم
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله مرغ و قارچ من



    به هنرمندی خودتون بی سلیقگی منو ببخشید.به نظرم اگه خیار شورش خذف بشه خیلی بهتر میشه.در کل خوب بود و راحت

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    و گراتن من که طبق دستور اول است


  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن گل کلم

    گراتن گل کلم که گل کلمهارو با کمی نمک پختم آبکش کردم و ته ظرفمو چرب کردم کمی سس سفید روی اون پنیر پیتزا بعد گل کلم و در آخر هم مغز نان باگت ریختم روی مغز نان سس سفید و پنیر پیتزا ریختم 20-15 دقیقه تو فر 160 درجه گذاشتم تا روی اون طلائی بشه . گراتن ساده و خوشمزه ای هست.


    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    میترا جان گل کلمها رو اولش کامل میپزی؟ مغز نون تازه باید باشه؟ از مغز نون تست میشه استفاده کرد؟
    آیلار جان گل کلمهارو تا حدی میپزیم که له نشه من حدودا" 20 دقیقه میپزم برای مغز نان هم من از مغز نون فرانسوی استفاده میکنم اکثرا" سعی میکنم از تازه ش استفاده کنم چون طعمش خیلی بهتره .
    پرپرک این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما