نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree868Likes

موضوع: انواع گراتن و سوفله

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 231
صفحه 10 از 29 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن سیب زمینی:





    یک لایه سیب زمینی کمی آب پز شده و ورقه ای برش خورده رو ته ظرف پیرکسم که کره مال کردم چیدم روش کمی نمک و فلفل و آویشن بعد قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده شده رو هم ریختم روش و روش هم پنیر پیتزا دوباره یه لایه دیگه تکرار کردم و پنیر روشو نزدم.
    دو لیوان شیر و 100 گرم خامه روبا یه تخم مرغ خوب زدم و ریختم روش. بمدت 20 دیقه گذاشتم تو ماکرو ویو پخت.
    بعد 20 دیقه روش پنیر دادم و گریل رو 5 دیقه روشن کردم .
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله قارچ

    60 گرم كره
    40 گرم آرد
    يك پيمانه شير
    4 عدد تخم مرغ
    125 گرم پنير پيتزا رنده شده
    250 گرم قارچ خرد شده
    30 گرم كره جهت چرب كردن ظرف ( ظرف بايد نسوز باشد )
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    كره و شير و آرد ونمك و فلفل را با هم مخلوط كرده بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا غليظ شود. زرده هاي تخم مرغ را يكي يكي به مايع اضافه كنيد سپس مقدار زيادي ازپنيرررنده شده را به آن بيافزائيد . قارچها را جداگانه تفت دهيد . سفيده هاي تخم مرغهارا به هم زده تا پف كند و به مايع قبلي اضافه كنيد . داخل ظرف سوفله را با كره چرب كنيد و يك لايه از مخلوط را بريزيد و سپس يك لايه از قارچ وباز يك لايه از مخلوط ويك لايه از قارچ تا ظرف پر شود .بقيه پنير هارا روي آن بپاشيد و به مدت20 تا 30 دقيقه در فر با حرارت متوسط قرار دهيد تا بپزد

    منبع: يادم نيست اسم سايتش و سايت اشپزي گرفتمش که ارسال کننده اش لي لي احمدي بود..به نام خودم نيست.ولي از اينجا ازشون تشکر ميکنم.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]فراموش نکن: خطا کردن خصوصیت انسان است، اصرار در خطا خصوصیت شیطانی![/HIGHLIGHT]

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Pariisa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    167

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله مجاری با دستور لی لی عزیز



    مواد لازم
    سیب زمینی اب پز ورقه شده
    سوسیس سرخکرده ورقه شده ( من از سوسیس بلغاری استفاده کردم )
    تخم مرغ اب پز ورقه شده
    پنیر پیتزا یا ورقه ای
    پودر سوخاری
    سس سفید + خامه
    طرز تهیه
    کمی پودر سوخاری کف ظرف نچسب میریزیم سپس یک لایه سیب زمینی یک لایه تخم مرغ یک لایه سوسیس به ترتیب قرار میدیم و مقداری سس روش میریزیم و دوباره به همین ترتیب ادامه میدیم تا مواد تموم بشن روی سوفله رو پنیر پیتزا و کمی پودر سوخاری ریخته داخل فر قرار میدیم

    (میتونیم از خامه استفاده نکنیم و داخل سس سفید مقداری پنیر پیتزا بریزیم )

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    322
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    2

    Re: انواع گراتن و سوفله

    سوفله سبزیجات
    سبزیجات شامل پیازچه و سیر تازه که تفت دادم و با حرارت بالا قارچهای ریف شده رو اضافه کردم و بعد هم فلفل دلمه ایها . گل کلم و کلم بروکلی و هویج و لویبا سبز و مارچوبه هم جداگانه یکم بخارپز کردم .
    مخلوط تخم مرغ و شیر و پنیر پارمزان رو هم جداگانه درست کردم و روش رو هم حسابی پنیر پیتزا ریختم و نتیجه اش این شد که ملاحظه میفرمائید :


    درد من تنهايي نيست؛
    بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت؛
    بي عرضگي را صبر
    و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خداوند مي نامند.

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1166
    پسند کرده
    4851

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن مرغ:سس بشامل روش سیب زمینی سرخ کرده روش سینه مرغ پخته و بعد سرخ شده با آویشن و ادویه روش پنیر ورقهای زرو روش سس بشامل و به همین ترتیب روشم یه کم قارچ و کمی کالباس.....خوشمزه بود
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    503
    پسند کرده
    181

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن سیب زمینی: لایه اول نون تست بعد سیب زمینی ورقه ای +ذرت، قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا و در آخر سس سفید خیلی خوشمزه بود به خصوص نون تستش
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن مرغ با سبزيجات:
    مواد لازم:
    سينه مرغ
    كدو
    بادمجان
    گوجه
    نمك و فلفل
    آب ليمو
    زردچوبه
    رب گوجه
    روغن براي سرخ كردن
    آرد سفيد+آرد سوخارى+تخم مرغ
    پنير پيتزا

    طرز تهيه: اندازه مواد بسته به نظر شماست. شما مى*توانيد اين غذا را فقط با بادمجان يا فقط با كدو و يا گوجه درست كنيد ولى من از كدو و بادمجان به صورت يكجا استفاده كردم. در ضمن من اين غذا را در يك برنامه آشپزى ايتاليايى ديدم و چون با ذائقه ما هم مناسب بود براى شما نوشتم و اميدوارم قابل استفاده باشد.

    سينه مرغ را به صورت فيله*هاى نازك برش زده و نمك مى*زنيم و اول در آرد و بعد تخم مرغ و بعد هم درآرد سوخارى مى*زنيم و در روغن سرخ مى*كنيم. (ترتيب را رعايت كنيد)

    بادمجان و كدو را گرد برش زده مثل مرغ به همان روش سوخارى مى*كنيم.

    طرز تهيه سس: كمى روغن در ظرف ريخته و كمى زردچوبه را در آن تفت مى*دهيم و مقدارى هم گوجه بدون پوست را در آن سرخ مى*كنيم و كمى رب گوجه و آب ليمو و نمك و فلفل را اضافه و مى*گذاريم خوب بپزد.

    حالا در يك ظرف قابل استفاده در فر اول سس را ريخته و بعد مرغ را روى سس گذاشته و كدو يا بادمجان را روى مرغ مى*گذاريم و پنير ريخته و در فر گذاشته تا پنير آب شود حدود 5 تا 7 دقيقه.


    http://khanjon.blogfa.com

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    847
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    633
    پسند کرده
    341

    Re: انواع گراتن و سوفله

    گراتن بادمجان و کدو ...

    1- یک لایه سس سفید(بشامل) 2- یک لایه چیپس خلال 3- یک لایه بادمجان و کدوی گریل شده داخل تابه رژیمی 4- یک لایه قارچ وفلفل دلمه تفت خورده 5- سس سفید(بشامل) 6- می تونید مواد رو مجددا تکرارکنید 7- پنیر پیتزا 8 - من روی اجاق گاز دم کردم و زیرش شعله پخش کن گذاشتم و در آخر چند دقیقه داخل تستر با شعله بالا برای پفکی شدن پنیر (با اینکه دم کردم عالی شده بود)



    ...این تصویر من در سحرهای ماه رمضان ..!!

    10 روز بدون سحری روزه گرفتم !! امروز12 ماه رمضان...


صفحه 10 از 29 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما