نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree342Likes

موضوع: میگوی پفکی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 181
صفحه 3 از 23 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو سوخاری و میگو پفکی با خمیر بنیه

    پشت ساده ترین چیزها ....
    پنهان شدم تا آسان پیدایم کنی .


    و تو در تکاپوی حل پیچیدگی های زندگی چه آسان از کنارم گذشتی


    shaminanote.blogfa.com

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو پفکی من :

    من از دستوری که ستاره عزیز تو قسمت مرغ چینی یعنی اینجادادند برای تهیه این میگو ها و پیاز ها استفاده کردم با این تفاوت که من آرد برنج و ارد ذرت رو حذف کردم یعنی فقط سودا+شیر+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک+فلفل+زعفران+ارد گندم. از ستاره عزیز برای دستور بسیار خوبش برای خمیر بنیه تشکر میکنم .

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۷:۰۰ بعد از ظهر
    عشق عشق می آفریند ، عشق زندگی می بخشد، زندگی رنج به همراه دارد....

  4. #19

    Re: میگوی پفکی

    پردیس جان میگوهات هیلی خوب شدند ..حالا با ابن دستور میگوهات بعد از پخت نرم نمی شدند که ؟؟من دوست ندارم میگوها بعد ازز پخت نرم بشند ..دوست دارم ترد بمونند .ولی مال شما فکر کنم ترد شده از ظاهرش اینطور معلومه ..یه توضیح میدی دوستم؟ میسی .
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    شنل جون ممنونم . ببین من از دستور ستاره استفاده کردم و خیلی راضی بودم . اصلا نرم نشد. من همون مقداری که ستاره گفته رو استفاده کردم یعنی نصف لیوان شیر رو با نصف لیوان سودا مخلوط کردم. جوش شیرین و بکینگ پودر رو هم( کلا دو تا روی هم )نصف قاشق غذاخوری ریختم و این مقدار رو با اردم مخلوط کردم و به شیر و سودا اضافه کردم. نمک و فلفل رو به اضافه زعفرون دم کرده غلیظ هم همین طور اضافه کردم. فقط این رو بگم که من ارد رو دو پیمانه 150 میلی لیتری ریختم . چون پیمانه من 150 میلی هست دو تا از همون ها ارد ریختم.یعنی هی کم کم می ریختم که به غلظت دلخواهم برسه که تقریبا همین دو پیمانه شد.
    روغن رو هم تقریبا داغ بود و البته جوری روغن ریخته بودم توی ظرف که این میگو ها کامل توی روغن غوطه ور میشد و خوب پف میکرد. دیگه یه بار هم این ور اون ورشون میکردم توی روغن که اون طرفش هم خوب سرخ بشه و رنگ بگیره و بعدش هم که روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا روغنش گرفته شه .
    ولی با اینکه یه خورده طول هم کشید تا کل میگو ها رو سرخ کنم و بعدش هم پیاز ها رو ولی باز وقتی می خوردیم کاملا ترد بود .
    امیدوارم توضیحاتم کمک کنه اگه سوالی بود در خدمتم
    عشق عشق می آفریند ، عشق زندگی می بخشد، زندگی رنج به همراه دارد....

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو سوخاری با سیب زمینی سرخ کرده و سس تارتار

    میگوهارو بعد از تمیز کردن توی آب جوش اومده که نمک و کمی پودر سیر ریخته بودم انداختم و 3 دقیقه بعد آبکش کردم . توی پودر سوخاری نمک و فلفل قرمز ریختم و یه تخم مرغم خوب زدم تا یکدست بشه اول زدم توی پودر سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره توی پودر سوخاری و توی روغن سرخ کردم .



    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    111
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    16

    Re: میگوی پفکی

    من با این دستور درست کردم خیلیییی خوب شد . پیشنهاد میدم بهتون امتحان کنید.

    طرز تهیه خمیر بنیه برای میگوی پفکی ، جوجه چینی ، پیاز حلقه ای و ...
    سفیده تخم مرغ 3 عدد
    ماء الشعیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
    شیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
    جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
    پودر زعفران کمی
    نمک و فلفل کمی
    آرد به اندازه ای که غلظت خمیر مانند ماست شود

    1. سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفید شود و کل سفیده به صورت کف سفید رنگی در بیاید هم می زنیم.
    2. ½ ماء الشعیر و ½ شیر را می افزاییم وهمچنان با همزن هم می زنیم تا مخلوط شود، بقیه ماء الشعیر و شیر را هم می افزاییم و هم می زنیم.
    3. نمک و فلفل ، زعفران ، جوش شیرین ، آرد را یک قاشق یک قاشق می افزاییم تا خمیر به غلظت ماست برسد و می گذاریم خمیر مدت کوتاهی بماند.
    4. میگو را در آرد می غلتانیم و در خمیر زده ، سپس در روغن که ظرف آن گود است و داغ شده سرخ می کنیم.

    مامان سیدکوچولو این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: میگوی پفکی

    سلام منم از دستوراتون استفاده کردم و میگو پفکی درستیدم که هنوزم یادش میافتم دهنم آب میافته....من با دستور ستاره جون درست کردم..ممنون از اینکه دانسته هاتون رو با بقیه به اشتراک میذارین
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: میگوی پفکی

    بنيه ميگو!
    يه بسته پودر بنيه آماده از بازار گرفتم و با اون درست كردم!
    خوب بود! ولي به هرحال نمي دوني چي چي توش ريختند ديگه!!!

    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

صفحه 3 از 23 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما