نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree465Likes

موضوع: میگوی پفکی و سوخاری

نمایش نتایج: از 193 به 197 از 197
صفحه 25 از 25 نخستنخست ... 1522232425
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1681
    پسند کرده
    1601
    نام: PicsArt_10-26-09.13.25.jpg نمایش: 598 اندازه: 79.9 کیلو بایت
    میگو با خمیر تمپورا
    به نسبت مساوی آرد سفید، آرد برنج، نشاسته ذرت+ کمی bp+ آب سرد به حدیکه به غلظت ماست برسه ، بعد قارچها و میگوها رو که با نمک،وپودر سیر، پودر پیاز مزه دار کردم در خمیر زده ودر روغن زیاد سرخ کردم. همراه سس تارتار مصرف کردیم با سس تند هم خوشمزه ست
    sita-golam, باران67, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    77
    پسند شده
    1515
    پسند کرده
    169
    اول میگو ها رو پاک کردم و شستم و داخل آبکش گزاشتم تا خشک بشه. توی یک ظرف آبلیمو +پودر سیر+فلفل سیاه+کمی زعفران آب کرده +نمک ریختم و گزاشتم 3 ساعت مزه دار بشه. داخل یک کاسه تخم مرغ شکوندم و کمی زعفرون آب کرده بهش اضافه کردم . در یک ظرف دیگه آرد و در ظرف سومی آرد سوخاری رو ریختم. روغن رو گزاشتم حسابی داغ بشه . میگو رو اول در تخم مرغ بعد آرد بعد دوباره تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری زدم و سرخ کردم.

    برای سیب زمینی هم . سیب زمینی رو با اسکاچ حسابی شستم تا پوستش کمی نازک شد. بعد تکه اش کردم و دوباره شستم تا نشاسته اش بره. بعد حسابی خشکش کردم. کف سینی فر آلمینیوم پهن کردم و یک کم با روغن زیتون چرب کردم. سیب زمینی ها رو توی یک کاسه ریختم و روشون روغن زیتون نمک فلفل. یه مقدار نعنا خشک و پودر سیر زدم و برای 45 دقیقه تو فر گزاشتم. به جای نعنا خشک میتونید هر سبزی معطری که دوست دارید بزارید.

    چلوماهی
     
    مینا.ک, باران67, *هما* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1144
    پسند شده
    10912
    پسند کرده
    9291
    نام: 1502644853886.jpg نمایش: 321 اندازه: 104.3 کیلو بایت

    میگو سوخاری
    پیاز سوخاری
    سیب زمینی سوخاری

    . .
    میگوها رو بعد از تمیز کردن و شستن.در مخلوط یک حبه سیر کوبیده شده ، ادویه و فلفل ، کمی اب لیمو و نمک به مدت پانزده دقیقه مارینه کردم تا طعم دار بشن.
    بعد داخل صافی ریختم و دونه دونه میگوها رو
    ۱.اول داخل ارد گندم
    ۲.بعد داخل تخم مرغ و کمی زعفران زدم
    ۳. و در مرحله ی اخر داخل ارد سوخاری زدم
    و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد در روغن داغ سرخ کردم
    .
    اول یه اعتراف بکنم.من اصلا پیاز سوخاری دوست ندارم

    برای پیاز سوخاری اول پیاز ها رو در تخم مرغ و زعفران زدم و بعد در ارد گندم
    و باز دوباره در تخم مرغ و زعفران و بعد هم در ارد سوخاری زدم و در یخچال استراحت دادم

    .

    برای سیب زمینی ها
    سیب زمینی رو بعد از خلال کردن داخل ظرف گودی ریختم و روی اونها آب جوش و کمی نمک ریختم.بعد از پانزده دقیقه سیب زمینی رو در ابکش ریختم و صبر کردم تا اب اضافیه سیب زمینی ها بره.داخل همون آبکش مقداری * شوید خشک و آرد سوخاری * رو به سیب زمینی ها زدم.
    ✔مقدار شوید و ارد سوخاری به سلیقه ی خودتون
    بعد کف سینی فر رو کمی چرب کردم.سیب زمینی ها رو داخل سینی فر چیدم.با کمک برس کمی روغن روی سیب زمینی زدم و داخل فر دویست درجه گذاشتم تا سیب زمینی ها رنگشون طلایی بشه
    ✔اگه سیب زمینی ها زیاد از حد توی فر بمونن خشک و بدمزه میشن
    ✔یدونه از سیب زمینی رو بخورید .اگه از مقدار پختش راضی بودید از فر در بیارید
    hasti68, میس مهسا, zahra - n و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami sadra* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    252
    پسند کرده
    94
    میگو ها رو پس از شستن با دو حبه سیر رنده شده ویک عدد پیازکوچک رنده شده و پودر گشنیز ( منظور دانه گشنیز اسیاب شده است) نمک و فلفل و کمی پودر اویشن و اب لیموی تازه مزه دار کردم .حدود یک ساعت کافیه **** برای خمیر از یک پیمانه ارد سفید* سه عدد تخم مرغ * نمک وفلفل * یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر* و نصف پیمانه شیر و سه قاشق روغن مایع ویک قاشق چای خوری زعفران اب کرده استفاده کردم*** برای سرخ کردن از حرارت ملایم و تابه کوچک و میگو ها در روغن غوطه ور بود.
    نام: ۲۰۱۷۱۰۲۷_۱۲۲۴۰۰.jpg نمایش: 226 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    Mrs Razieh, zahra - n, hasti68 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
    ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد


  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0
    وای چه هوس برانگیز.مرسی بچه ها دستور تهیه فوق العاده ای بود


    طراحی سایت املاک - برنامه مدیریت املاک- بایگانی ریلی - خرید ماشین حساب
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

صفحه 25 از 25 نخستنخست ... 1522232425
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما