نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree435Likes

موضوع: میگوی پفکی و سوخاری

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 194
صفحه 23 از 25 نخستنخست ... 13202122232425 آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    3245
    پسند کرده
    7953
    سلام
    تمپورای میگو
    با پودر تمپورای آماده
    البته چون یکی از دوستان فرموده بودن که مزه کمی داره من با کمی نمک و فلفل و پودر سیر و کمی زردچوبه طعمدارش کردم
    نام: Tempora2[1].jpg نمایش: 939 اندازه: 101.8 کیلو بایتسسش هم با پوره گوجه فرنگی و روغن کنجد و نمک و فلفل و زردچوبه آماده شدهنام: Tempoea1[1].jpg نمایش: 919 اندازه: 94.6 کیلو بایت
    هستی ساغر, خاطره خانوم, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    279
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    644
    پسند کرده
    1388
    سلام. من میگو رو فلفل سیاه بهش میزنم میذارم یه کم بمونه بعد یه کوچولو نمک می زنم و میندازم تو تخم مرغ بعد ارد بعد دوباره تخم مرغ و تو روغن سرخ می کنم . هم پف می کنه هم خوشمزه می شه.
    فکر کنم ابلیمو و نمک یه کوچولو سفتش کنه.
    مهمان مامان
     
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  4. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,945
    میزان امتیاز
    354
    پسند شده
    24603
    پسند کرده
    24143
    میگو و قارچ سوخاری فوق العاده خوشمزه

    میگو رو تمیز کردم و از شب قبل داخل پیاز رنده شده و یک حبه سیر و نمک داخل ظرف در بسته در یخچال گذاشتم
    میگوها رو داخل تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری هاتی کارا زدم و سرخ کردم
    قارچ ها هم شستم ، پوست گرفتم و داخل تخم مرغ و پودر سوخاری زدم و سرخ کردم

    maman_mahya, m1361, گیلاس من و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    32
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    32
    سلام آجی ها

    من با دستور شف طیبه درست کردم

    تمپورای میگو

    اما اصلا خوب نشد

    یعنی من با قارچ درست کردم و پیاز

    ولی یه دنیا با عکس شف طیبه فرق داره بچه ها مشکل کجاست

    بعضی شما ها درست کردید عکس هاتون خوبه دلیل چیه
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    32
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    32
    نقل قول نوشته اصلی توسط m1361 نمایش پست ها
    میگوی پفکی با دستور رزا منتظمی که گل یاس عزیز تو صفحه یک گذاشتن
    میگوی پفکی و سوخاری

    برای کنارش هم از پیاز حلقه شده که در همون مایع زدم و سرخ کردم + سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی استفاده کردم البته با سس تارتار خوشمزه که در این لینک توضیح دادم
    سس تارتار

    فایل پیوست 124376
    سلام عزیزم من دو بار با دستور شف طیبه درست کردم نمی دونم چرا اینطوری نمی شه

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    32
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    32
    دوستان راهنمایی کنید دیگه

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    2586
    پسند کرده
    29
    میگو سوخاری بینظیر با پودرسوخاری دست ساز
    نام: 2.jpg نمایش: 937 اندازه: 105.4 کیلو بایت
    پیتزا
     
    باران67, m1361, ستار و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  9. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    360
    پسند شده
    8234
    پسند کرده
    7796
    میگوی پفکی خوشمزه از وبلاگ سبز و ترش

    مواد لازم:
    میگوی متوسط ٢٠ عدد
    آرد سفید ٤ قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت ١ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری سرخالی
    تخم مرغ ١ عدد
    زعفران دم کرده ١ قاشق مربا خوری (در صورت تمایل)
    آب به میزان لازم
    نمک مقداری

    مواد لازم برای مزه دار کردن میگو:
    سیر پوره شده
    زنجبیل پوره شده
    نمک
    فلفل
    آبلیمو

    طرز تهیه:
    ابتدا میگو رو تمیز می کنیم. برای تمیز کردن میگو هر دو سمت بدن میگو رو شکاف می دیم و رگ سیاه رنگ اون رو خارج می کنیم، ولی دمش رو جدا نمی کنیم
    بعد از شستن میگو اون رو با موادی که گفتم مزه دار می کنیم و بعد از حدود نیم ساعت داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافه ی اون خارج بشه.
    در مرحله ی بعد آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو در ظرفی می ریزیم
    و آب رو کم کم اضافه می کنیم. مقدار آبی که من استفاده کردم کمی بیشتر از نصف پیمانه بود ولی بسته به نوع آرد، آب رو در حدی اضافه کنید که خمیرتون در عین غلیظ بودن به راحتی از قاشق بریزه.

    توی مواد لازم یه دونه تخم مرغ داشتیم که با چنگال می زنیم تا کاملاً رقیق بشه. تخم مرغ برای کریسپی و ترد کردن میگوهاست و برای هر ١٠ عدد میگو یک قاشق از مایع رقیق شده اش کافی است. اینجا بسته به میل خودتون می تونین از زعفران هم استفاده کنین. اون کسی که من این دستور رو ازش گرفتم مقداری رنگ غذا به تخم مرغ می زد، ولی از اونجا که ما همه ی تخم مرغ رو استفاده نمی کنیم و زعفران برامون خیلی ارزشمند است می تونین اون مقدار زعفران رو به خود خمیر اضافه کنین. من برای تجربه هر سه راه یعنی اضافه کردن زعفران به تخم مرغ، به خمیر و کلاً خمیر بدون زعفران رو امتحان کردم. ولی تفاوت چندانی تو کل کار ندیدم. بنابراین توی این دستور از زعفران استفاده نکردم وهمونطور که می بینین میگو کاملاً طلایی شده.




    بعد از اضافه کردن تخم مرغ، اگه احیاناً به آب بیشتری نیاز بود اضافه می کنیم، نمک می زنیم و خمیر آماده است.
    تجربه ی من:
    این میگو خصوصاً در میهمانی ها باید بلافاصله بعد از سرخ شدن سرو بشه و گرنه نرم می شه و دیگه اون بافت تردی که باید داشته باشه رو نداره. به همین خاطر بهتره مقدمات اون رو از قبل آماده کنیم.

    حالا روغن و داغ می کنیم و وقتی به اندازه ی کافی داغ شد، میگو ها رو داخل اون سرخ می کنیم. داغی روغن باید در حدی باشه که خمیر سریع تغییر رنگ نده که در این حالت داخل اون خمیر و ظاهرش برشته می شه (حدوداً ٣٥٠ درجه سانتیگراد). برای غلتوندن میگو در خمیر، برای اینکه قسمت دم میگو از بدن جدا نشه بهتره هر دو طرف میگو رو خیلی آروم از سمتی به سمت دیگه داخل خمیر حرکت بدیم.

    و بعد به جای اینکه میگو رو داخل روغن بندازیم خیلی آروم اون رو توی روغن می خوابونیم تا خمیر به همون شکلی که هست فرم بگیره.
    نکته:
    نکته ی خیلی مهم در مورد سرخ کردن میگو پفکی اینه که نباید اونا رو یک جا سرخ کنیم در واقع همین که مقداری تغییر رنگ داد اونها رو داخل سبد یا روغن چکان می گذاریم تا همه ی میگوهامون سرخ بشه و بعد یک بار دیگه همه ی میگوها رو با هم سرخ می کنیم. اینکار باعث می شه میگوها همزمان با هم آماده شن و رنگ و درجه ی سرخ شدن همه شون یکی باشه.


    بعد میگوها رو روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شه و غذا یا پیش غذای ما آماده است.
    علاوه بر میگو, می تونین این خمیر رو با برش های باریک فیله ی ماهی یا سینه ی مرغ یا حتی حلقه های پیاز هم درست کنین.

    این دستور، دستور متفاوت ساده و خوشمزس من با سس تار تار +سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم.
    باران67, میس مهسا, Behjat و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 23 از 25 نخستنخست ... 13202122232425 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما