نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree342Likes

موضوع: میگوی پفکی

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 181
صفحه 22 از 23 نخستنخست ... 121920212223 آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    15
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    3
    سلام آجی ها

    من با دستور شف طیبه درست کردم

    تمپورای میگو

    اما اصلا خوب نشد

    یعنی من با قارچ درست کردم و پیاز

    ولی یه دنیا با عکس شف طیبه فرق داره بچه ها مشکل کجاست

    بعضی شما ها درست کردید عکس هاتون خوبه دلیل چیه

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    15
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط m1361 نمایش پست ها
    میگوی پفکی با دستور رزا منتظمی که گل یاس عزیز تو صفحه یک گذاشتن
    میگوی پفکی

    برای کنارش هم از پیاز حلقه شده که در همون مایع زدم و سرخ کردم + سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی استفاده کردم البته با سس تارتار خوشمزه که در این لینک توضیح دادم
    سس تارتار

    فایل پیوست 124376
    سلام عزیزم من دو بار با دستور شف طیبه درست کردم نمی دونم چرا اینطوری نمی شه

  4. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    15
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    3
    دوستان راهنمایی کنید دیگه

  5. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    میگو سوخاری بینظیر با پودرسوخاری دست ساز
    نام: 2.jpg نمایش: 837 اندازه: 105.4 کیلو بایت
    پیتزا
     
    باران67, m1361, ستار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  6. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857
    میگوی پفکی خوشمزه از وبلاگ سبز و ترش

    مواد لازم:
    میگوی متوسط ٢٠ عدد
    آرد سفید ٤ قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت ١ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری سرخالی
    تخم مرغ ١ عدد
    زعفران دم کرده ١ قاشق مربا خوری (در صورت تمایل)
    آب به میزان لازم
    نمک مقداری

    مواد لازم برای مزه دار کردن میگو:
    سیر پوره شده
    زنجبیل پوره شده
    نمک
    فلفل
    آبلیمو

    طرز تهیه:
    ابتدا میگو رو تمیز می کنیم. برای تمیز کردن میگو هر دو سمت بدن میگو رو شکاف می دیم و رگ سیاه رنگ اون رو خارج می کنیم، ولی دمش رو جدا نمی کنیم
    بعد از شستن میگو اون رو با موادی که گفتم مزه دار می کنیم و بعد از حدود نیم ساعت داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافه ی اون خارج بشه.
    در مرحله ی بعد آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو در ظرفی می ریزیم
    و آب رو کم کم اضافه می کنیم. مقدار آبی که من استفاده کردم کمی بیشتر از نصف پیمانه بود ولی بسته به نوع آرد، آب رو در حدی اضافه کنید که خمیرتون در عین غلیظ بودن به راحتی از قاشق بریزه.

    توی مواد لازم یه دونه تخم مرغ داشتیم که با چنگال می زنیم تا کاملاً رقیق بشه. تخم مرغ برای کریسپی و ترد کردن میگوهاست و برای هر ١٠ عدد میگو یک قاشق از مایع رقیق شده اش کافی است. اینجا بسته به میل خودتون می تونین از زعفران هم استفاده کنین. اون کسی که من این دستور رو ازش گرفتم مقداری رنگ غذا به تخم مرغ می زد، ولی از اونجا که ما همه ی تخم مرغ رو استفاده نمی کنیم و زعفران برامون خیلی ارزشمند است می تونین اون مقدار زعفران رو به خود خمیر اضافه کنین. من برای تجربه هر سه راه یعنی اضافه کردن زعفران به تخم مرغ، به خمیر و کلاً خمیر بدون زعفران رو امتحان کردم. ولی تفاوت چندانی تو کل کار ندیدم. بنابراین توی این دستور از زعفران استفاده نکردم وهمونطور که می بینین میگو کاملاً طلایی شده.




    بعد از اضافه کردن تخم مرغ، اگه احیاناً به آب بیشتری نیاز بود اضافه می کنیم، نمک می زنیم و خمیر آماده است.
    تجربه ی من:
    این میگو خصوصاً در میهمانی ها باید بلافاصله بعد از سرخ شدن سرو بشه و گرنه نرم می شه و دیگه اون بافت تردی که باید داشته باشه رو نداره. به همین خاطر بهتره مقدمات اون رو از قبل آماده کنیم.

    حالا روغن و داغ می کنیم و وقتی به اندازه ی کافی داغ شد، میگو ها رو داخل اون سرخ می کنیم. داغی روغن باید در حدی باشه که خمیر سریع تغییر رنگ نده که در این حالت داخل اون خمیر و ظاهرش برشته می شه (حدوداً ٣٥٠ درجه سانتیگراد). برای غلتوندن میگو در خمیر، برای اینکه قسمت دم میگو از بدن جدا نشه بهتره هر دو طرف میگو رو خیلی آروم از سمتی به سمت دیگه داخل خمیر حرکت بدیم.

    و بعد به جای اینکه میگو رو داخل روغن بندازیم خیلی آروم اون رو توی روغن می خوابونیم تا خمیر به همون شکلی که هست فرم بگیره.
    نکته:
    نکته ی خیلی مهم در مورد سرخ کردن میگو پفکی اینه که نباید اونا رو یک جا سرخ کنیم در واقع همین که مقداری تغییر رنگ داد اونها رو داخل سبد یا روغن چکان می گذاریم تا همه ی میگوهامون سرخ بشه و بعد یک بار دیگه همه ی میگوها رو با هم سرخ می کنیم. اینکار باعث می شه میگوها همزمان با هم آماده شن و رنگ و درجه ی سرخ شدن همه شون یکی باشه.


    بعد میگوها رو روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شه و غذا یا پیش غذای ما آماده است.
    علاوه بر میگو, می تونین این خمیر رو با برش های باریک فیله ی ماهی یا سینه ی مرغ یا حتی حلقه های پیاز هم درست کنین.

    این دستور، دستور متفاوت ساده و خوشمزس من با سس تار تار +سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم.
    باران67, میس مهسا, Behjat و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nusha92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    1089
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mina bayat نمایش پست ها
    ميگوي پفكي ! بچه ها عاشقشن !! همين چهار تا رو نگه داشتم برا عكس !!! يعني خودمو كشتم واسه تزيين !!!خيلي كريسپي وخوش طعم ! آرد سفيد و آرد ذرت وكمي بكينگ پودر و ماالشعيرو ادويه دلخواه فایل پیوست 190173
    سلام خانمی.خیلی هوس انگیزه.نسبت موادو هم می گی لطفا؟
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.

  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    4752
    پسند کرده
    771
    میگو رو توی نمک و فلفل خوابوندم
    بعدش توی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره غلطوندم
    بعد تخم مرغ
    آخر سر هم پودر سوخاری مارک آمون ... نارنجی رنگ درشت

    اون نون هم که می*بینید به دلیل اتمام نون پخته شده ... خمیر جادوییه که روی کاسه روحی پهنش کردم و چند تا قلب بهش وصل کردم و رفت تو فر ... خیلی خوشمزه و عالی شده بود

    نام: 20160207_210217.jpg نمایش: 344 اندازه: 102.7 کیلو بایت

    نام: 20160207_211040.jpg نمایش: 343 اندازه: 103.6 کیلو بایتنام: 20160207_213513.jpg نمایش: 1852 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    شوید پلو
     
    افسونی, kurosh1, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ارغوان مهر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۵
    نوشته ها
    3,650
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    9850
    پسند کرده
    1714
    میگوی پفکی

    مواد لازم:
    میگو ١۵ تا٢٠عدد
    تخم مرغ٣عدد
    آردسفید١۵٠ گرم یا۵ قاشق
    ماالشعیر یک استکان
    آرد سوخاری١٠٠ گرم یا۴قاشق
    زردچوبه دو قاشق چایخوری
    ادویه
    پودر موسیر یا پودر سیر
    فلفل سیاه
    آبلیمو
    بکینگ پودر
    زعفران دم کرده



    دستور پخت :
    در یک ظرف کوچک کمی آب گذاشته تا جوش بیاید
    زمانی که جوش آمد کمی نمک و به اندازه دو قاشق آبلیمو ریخته میگو را که قبلا تمیز کرده ایم داخل ظرف که روی شعله قرار دارد میریزیم .
    از زمان ریختن میگو ۵دقیقه که گذشت آ نرا در آورده کنار میگزاریم..
    تخم مرغ رازرده را از سفیده جدا کرده وسفیده را میزنیم تا. کف کند
    سپس ماالشعیر را مخلوط کرده بکینگ پودر ؛ادویه؛نمک ؛پودرسیروزعفران دم کرده را اضافه کرده و همچنان هم میزنیم.
    سپس حدود یک قاشق آرد سفید را هم اضافه کرده وبعد کنار میگزاریم.
    باقیمانده آرد سفید را با آرد سوخاری مخلوط و زردچوبه وکمی نمک وفلفل سیاه را به آن افزوده و مخلوط میکنیم.
    روغن را داغ میکنیم و حالا میگو را داخل مواد تخم مرغ زده سپس در آرد غلطانده سپس در روغن سرخ میکنیم.

    پیاز را حلقه کرده وبه همین روش سرخ میکنیم


    نام: DSC_1525.jpg نمایش: 322 اندازه: 97.3 کیلو بایت

    نام: DSC_1525-1.jpg نمایش: 325 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    باران67, افسونی, zakizadeh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 22 از 23 نخستنخست ... 121920212223 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما