نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree342Likes

موضوع: میگوی پفکی

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 181
صفحه 19 از 23 نخستنخست ... 916171819202122 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    میگو سوخاری

    میگوها رو خوب با مایه زیر آغشته کرده و در آرد سوخاری غلطاندم و در روغن داغ سرخ کردم .
    مایه ای که درست کردم
    شیر و آرد سفید و نمک و فلفل و زعفران و بکینک پودر بود و بعد هم که آرد سوخاری "


    زمانی هم که غذا رو خوردیم " یادم اومد که تخم مرغ را فراموش کردم .
    اما بازم خیلی خوب شده بود .

    نام: DSC02884.jpg نمایش: 1218 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    zohre.a, nora1, mina14 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    130
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    740
    پسند کرده
    1639
    تمپورای میگو (از دستور شف طیبه که لینکش تو همین تاپیک بود استفاده کردم): 3 ق غ آرد + 1 ق غ نشاسته ذرت + 1/8 ق چ جوش شیرین + 1/4 ق چ بیکینگ پودر + 1/4 لیوان آب تگری. و سرخ کردن در روغن زیاد.
    از همین خمیر برای قارچ هم استفاده کردم. خیلی خوشمزه و ترد میشه. تو عکس پایینی هم مثلن ضخامت خمیر رو نشون دادم
    ميگوي سوخاري – تِمپوراي ميگو ~ کارگاه آشپزسازی

    نام: IMG_0197.jpg نمایش: 1244 اندازه: 78.3 کیلو بایت

    نام: IMG_0198.jpg نمایش: 1203 اندازه: 83.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط mahta58 : ۱۳۹۲/۱۰/۲۶ در ساعت ۰۳:۵۹ قبل از ظهر
    ماتی, atousa shakeri, mami mahdis و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    minamona888 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    508
    پسند کرده
    163

    Red face

    نام: IMAG0305_Snapseed.jpg نمایش: 1152 اندازه: 89.3 کیلو بایت
    mami mahdis, Elsanaa و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857
    بنیه میگو
    نام: میگوی پفکی.jpg نمایش: 1587 اندازه: 105.8 کیلو بایت

    با دستور خانم رزا منتظمی
    برای 2 پیمانه خمیر

    شیر نصف پیمانه
    تخم مرغ 3عدد
    آرد سفید 1 پیمانه
    روغن ابکرده 2 قاشق سوپخوری
    جوش شیرین 1قاشق مربا خوری
    نمک وفلفل به میزان لازم

    ابتدا جوش شیرین ونمک وفلفل رو در شیر حل میکنیم وتخم مرغها رو در اون میشکنیم ومخلوط میکنیم بعد آرد وروغن رو اضافه کرده وتمام مواد رو بهم میزنیم تا خمیر صاف ویکدست بشه غلظت این خمیر باید تقریبابه غلظت ماست بشه این خمیر از بهترین خمیرها برای سرخ کردن اغلب گوشتهای پخته سفید مثل مرغ وماهی ومغز وانواع میگوست .


    من میگو رو حدود 20 دقیقه با آبلیمو +نمک+فلفل سیاه مزه دار کردم ............بعد گذاشتم توی آب کش تا حسابی آبش بره ......قسمت بالایی دم میگو رو نگرفته بودم.............از همون قسمت توی مواد زدمو توی رغن داغ سرخ کردم.....
    مامی رضا, elikhanoomi, Behjat و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    میگو سوخاری

    میگوی پفکی

    نام: DSC03713.jpg نمایش: 1060 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    shahla-324, pooneh 007, nora1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    خمیرشو از شف طیبه(کارگاه آشپزسازی) برداشتم
    1 لیوان آرد+10 قاشق چایخوری آرد ذرت+2 قاشق چ بیکینگ پودر+نمک+2 تخم مرغ رو مخلوط میکنیم و کم کم شیر میریزیم که مثل ماست همزده شه و شل نشه.هرچی خواستیم میزنیم توش و سرخ میکنیم.من با کدو سبز و قارچ و پیاز و میگو درست کردم.خیلی ترد و عالی بود.اصلا خمیر نبود.تازه من شوهرم دیر اومد برای اینکه سرد نشه گذاشتم تو فر گرم یه نیم ساعتیم موند.بازم خمیر نشد.
    نام: P2180349.jpg نمایش: 1014 اندازه: 94.2 کیلو بایتنام: P2190378.JPG نمایش: 1883 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    باسس تارتار سرو کردم
    سس تارتار
    aydaa, Elsanaa, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284
    میگو رو با روغن زیتون+آب پیاز+پودر سیر+پاپریکا و نمک مزه دار کردم.
    اول توی مخلوط تخم مرغ و زعفرون زدم و بعد توی پودر سوخاری(البته درشت بود خیلی پودر نبود) و در روغن سرخ کردم.
    m1361 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284
    میگوی مزه دار شده رو با دستور بنیه صفه اول سرخ نمودم.

    نشاسته ذرت 4/1 پ
    آرد سفيد 1 پ
    آرد برنج 2/1 پ
    8/1 پ bp
    ماء الشعير يا سودا(آب گاز دار) به مقداري كه خمير شل شود





    تجارب این جانب:
    1)دم میگو رو این بار جدا نکردم و در جمع نشدنش موقع سرخ کردن تاثیر زیادی داشت.
    2)برای اولین بار به توصیه دوستان میگو رو به مدت کمتر از یک دقیقه توی آبجوش روی شعله گذاشتم.
    3)برای سرخ کردن هم شعله رو زیاد کردم و به محض طلایی شدن میگوهارو بر میداشتم.
    این گونه بود که اصلا" سفت نشد و بسیار خوشمزه بود.
    mitra40, Elsanaa, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 19 از 23 نخستنخست ... 916171819202122 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما