نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree342Likes

موضوع: میگوی پفکی

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 181
صفحه 13 از 23 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ♣parastoo♣ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    406
    پسند کرده
    60

    Re: میگوی پفکی

    اول میگو رو با پیاز و زعفرون و چند قطره آبلیمو کمی بخار پز کردم بعدتخم مرغ و ادویه رو با هم زدم .آرد رو در حدی اضافه کردم که خمیر به سفتی ماست بشه. چون دوست ندارم میگو خشک بشه جوش شیرین و بکینگ پودر نریختم.

    coming soon...

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سر
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    55

    Re: میگوی پفکی

    خانما یه سوال میگو رو می شه بصورت پفکی درست کرد و نگه داشت برای فردا!!!!یعنی یه روز قبل مهمونی درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ناجور نمیشه خراب نمیشه؟
    یادگیری مداوم شرط لازم موفقیت در هر زمینه ای هست...

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    476
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    11

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ஐخـــروس قــَـنـدیஐ

    از راست به چپ:پیاز با خمیر بنیه-میگو با خمیر بنیه
    با دستور صفحه اول.خمیر خوب بود اما میگو های وسطش خام موند.چرا؟؟؟؟؟
    چقدر طول میکشه میگو بپزه؟
    عزیزم اگه شعله رو زیاد کنی قبل از اینکه میگو ی وسطش بپزه خمیر بنیه سرخ میشه.
    یامیتونی شعله رو کم کنی که میگو بپزد_میگو خیلی سریع میپزه_
    یا اگه نرمتر دوست داری قبل از ترکیب با خمیر بذاری یکی دو دقیقه توی اب بجوشه بعد با خمیر ترکیب کنی و سرخ کنی.
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    476
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    11

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh64
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh64
    عزيزان همه درباره خمير ميگو پفكي تو همه پست ها گفتيد اما راجع به خود ميگو چيزي نگفتيد.
    من ميگو دوس نداشتم و امتحان هم نمي كردم اما به توصيه يه دوست تو يه رستوران ميگوشو خوردم و خيلي خوشم اومد حالا هر كاري ميكنم اونجوري شه نميشه! توي منوش نوشته بود سوخاري اما به نظر من بايد پفكي ميذاشت اسمشو البته من خميرهاي مختلفو امتحان كردم و بالاخره خمير دلخواهمو پيدا كردم اما مشكلم با ميگو هست.چكار كنم ميگو نرم شه مثله ماهي بشه وقتي سرخ ميشه؟منكه تا ميندازم تو روغن جمع ميشه و كوچيك و سفت!كسي ميدونه؟حتي اگه ميگو درشت هم بوده سرخ كه بشه كوچيك و سفت ميشه!!!!



    ممنون از دوستاني كه جواب منو دادن در راستاي كنجكاوي خودم به هركي رسيدم اين سوالو پرسيدم و بالاخره يكي با قاطعيت جوابمو داد گفت ميگو رو كه ميخواي پاك كني دمشو نگير و شكمشو تا نصف باز كن(دقيقا اونجا هم كه ميخوريم ميگوهاش دم دارن)....ازونجايي كه من بلد نيستم پاك كردنشو و هميشه پاك كرده ميخرم تا ياد بگيرم طول ميكشه حالا اگه خودم زودتر پاك كردم كه ميام نتيجه رو اعلام ميكنم اگه نه هركي زودتر اين كارو كرد بياد بگه واقعا ميگو اونجوري جمع نميشه....
    سعیده جان میگوی پاک شده اگه بخوای نرمتر بشه اول کمی توی اب جوش بده بعد سرخش کن
    و کلا میگو تا با گرما برخورد میکنه گرد و دایره ای میشه و کوچکتر._چه اب جوش و چه روغن_
    پاک کردن میگو هم کاری نداره تا سرش رو جدا کنی پوستش و دمش جدا میشه .دردسری هم نداره.
    ولی سختی کار گرفتن دل و روده اشه

    دوستان درست گفتن اگه دمش رو جدا نکنی گرد نمیشه که البته روده در اوردنش سخت تر میشه.
    کلا باید امتحان کنی دیگه تا خبره بشی__تو میتونی__
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: میگوی پفکی

    به ميگو نمك و زردچوبه و فلفل قرمز و ادويه بندري زدم بعد در آرد غلتوندم و سرخش كردم و با پوره گوجه فرنگي و سيب زميني سرخكرده و پلو سفيد سرو كردم

    لازانیا
     
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *خانومی* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    106

    Re: میگوی پفکی

    [quote=maryam.am]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "♪♥ nas!m♪♥":1ql6u4hu
    نقل قول نوشته اصلی توسط maaya
    سلام به دوستای عزیز و هنرمندم من تازه عضو سایت شدم و بسیار از این همه ذوق و سلیقه لذت میبرم یه سوال داشتم میخواستم ببینم صدف و خرچنگ رو چه طوری باید طبخ کنم


    انواع و اقسام روش های پخت خرچنگ

    بعد از تمییز كردن خرچنگ گوشت های سفید را جدا كرده(ناگفته نماند كه درون چنگالهای خرچنگ هم گوشت سفید هست) با آب میشوییم . هم میتوان آن را آبپز كرد و هم میتوان آن را مانند میگو طبخ كرد.گوشت ها را درون مایع مخلوط از ماست یا شیر +2 عدد تخم مرغ+1 عدد پیاز رنده شده+ 1قاشق بیكینگ پودر +1 قاشق سس مایونز +كمی زعفران +نمك +فلفل برای نیم الی یك ساعت میگذاریم.
    بعد گوشت را با آرد سفید آغشته كرده در روغن داغ (مخصوص سرخ كردن)سرخ میكنیم.

    میتوان برای خوشمزه تر شدن و تزیین از جعفری و لیمو ترش استفاده كرد.

    خوراك خرچنگ: در ابتدا خرچنگ را می‎جوشانند و بدون آنكه لطمه‎ای به پوست پشت و زیرشكم آن وارد شود، گوشت را در می‎آورند و شاخك‎های پخته شده خرچنگ را نیز نگاه می‎دارند، بعد گوشت خرچنگ را با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ می‎كنند و آن را لای پوست پشت و شكم خرچنگ كه مثل دو لایه صاف محكم است، می‎گذارند و برای اینكه گوشت وسط آن به بیرون نریزد، لبه پوست خرچنگ را با نخ به هم می‎دوزند و آن‎ها كه فر دارند خرچنگ را در فر، می گذارند تا حسابی پخته شود. سپس خرچنگ را از فر بیرون آورده و با خمیر، شاخك‎های خرچنگ را به پوست محتوی گوشت پخته می‎چسبانند و آن را عین خرچنگ زنده و اولیه درآورده و سر سفره می‎گذارند.

    مدیران عزیز
    میشه لطفا یه تاپیکم واسه صدف و خرچنگ بذارید؟
    نسیم جون ممنون. منم خیلی* دوست دارم در این باره بیشتر بدونم ،آخه اینجا صدف و خرچنگ*های مختلفی* هست که باید روشهای مخصوصی واسه طبخ و خوردن داشته باشن. [/quote:1ql6u4hu]
    ببخشید یه نکته رو بگم
    خرچنگ و صدف جزء غذاهای حرام محسوب میشه
    [JUSTIFY]فروش محصولات حرام دریایی، از جمله فروش گوشت کوسه و خرچنگ و صدف و میگو از ماهیان و آبزیان حرام**گوشت در برخی شهرهای کشورمان شیوع پیدا کرده است.حیوانات حلال*گوشت، ضوابط و معیارهای مشخصی دارند که گاهی بی اطلاعی از این موضوع موجب می*شود، کسانی که در پی تنوع در غذاها و طعم*های متفاوت هستند، اغذیه ای، که از نظر شرع اسلام حرام است را مصرف کنند.فقها و مراجع تقلید "دامت برکاتهم" معیاری برای حلال بودن گوشت آبزیان بیان کرده اند، آنها فرموده*اند: خوردن گوشت حیوانات دریایی حرام است(1) مگر ماهیانی که پولک (فلس) داشته باشند(2) و خرچنگ و صدف و میگو چون فلس ندارد و از چنین ویژگی برخوردار نیست، بنابراین خوردن آنها حرام است.(4)علاوه بر این معیار کلی، برای حرمت خوردن گوشت خرچنگ و صدف و میگو، در احادیث اهلبیت علیهم السلام وجود دارد. امام موسی کاظم (علیه*السلام) می*فرمایند: خوردن جرّی (نوعی ماهی) و لاک پشت و خرچنگ حرام است.(3) با بررسی*های به عمل آمده نسبت به نظر مراجع تقلید "ادام الله ظلهم" در مورد گوشت خرچنگ و میگو و صدف به این نتیجه رسیدیم که همه علمای شیعه "دامت برکاتهم" خوردن گوشت خرچنگ را حرام می*دانند و بنا به گفته آیة الله مهدی هادوی تهرانی ، صاحب نظر در دانش های دینی، مسئله حرمت خوردن گوشت خرچنگ و میگو و صدف، مسئله اختلافی نیست که یکی از علما آن را جایز بداند و دیگری حرام (همه مراجع و علما گوشت خرچنگ و صدف و میگو را حرام می دانند). حضرت آیة الله خامنه*ای: خوردن آنها حرام است. حضرت آیة الله فاضل لنکرانی: حرام است. حضرت آیة الله بهجت: خرچنگ و میگو و صدف حرام است . حضرت آیة الله مکارم شیرازی: جایز نیست و فروختن آن به غیر مسلمین اشکالی ندارد.[/JUSTIFY]
    *هر راست نباید گفت جز راست نباید گفت *
    http://chakavak.niniweblog.com/

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو رو 6 ساعت تو زعفران.ابلیمو..سیر رنده شده..فلفل سیاه..نمک خوابوندم بعدم داخل ارد سوخاری و تخم مرغ زدم..مزش عـــــــــــــالی بود

    قیمه
     
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: میگوی پفکی

    من این بار میگوی پفکی رو همراه گل کلم داخل پودر و چاشنی گلها آماده کردم طعمش خیلی خوب بود مخصوصا برای من که طعم تند رو دوست دارم بیشتر شبیه اسپایسی بود. مواد رو ده دقیقه داخل خمیر گذاشتم و بعد توی روغن سرخ کردم


    .............
     
    hasti68 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 13 از 23 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما