نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree425Likes

موضوع: میگوی پفکی و سوخاری

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 193
صفحه 13 از 25 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ஐخـــروس قــَـنـدیஐ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کــــ6ــــ2ــــ0ــرج
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی



    از راست به چپ:پیاز با خمیر بنیه-میگو با خمیر بنیه
    با دستور صفحه اول.خمیر خوب بود اما میگو های وسطش خام موند.چرا؟؟؟؟؟
    چقدر طول میکشه میگو بپزه؟
    نـــآنـوا هَــمـ جــوش شــیریـטּ مـے زَنــد..... بیــچــآره فَـــرهــاב!

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو رو میخوابونم تو ابلیمو تازه +نمک+زعفرون و 5 ساعتی میزارم تو یخچال باشه بعد میزنم تو تخم مرغ و مخلوط پودر سوخاری فلفلی با پودر سوخاری ساده

    قیمه
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    400
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ♪♥ nas!m♪♥
    نقل قول نوشته اصلی توسط maaya
    سلام به دوستای عزیز و هنرمندم من تازه عضو سایت شدم و بسیار از این همه ذوق و سلیقه لذت میبرم یه سوال داشتم میخواستم ببینم صدف و خرچنگ رو چه طوری باید طبخ کنم


    انواع و اقسام روش های پخت خرچنگ

    بعد از تمییز كردن خرچنگ گوشت های سفید را جدا كرده(ناگفته نماند كه درون چنگالهای خرچنگ هم گوشت سفید هست) با آب میشوییم . هم میتوان آن را آبپز كرد و هم میتوان آن را مانند میگو طبخ كرد.گوشت ها را درون مایع مخلوط از ماست یا شیر +2 عدد تخم مرغ+1 عدد پیاز رنده شده+ 1قاشق بیكینگ پودر +1 قاشق سس مایونز +كمی زعفران +نمك +فلفل برای نیم الی یك ساعت میگذاریم.
    بعد گوشت را با آرد سفید آغشته كرده در روغن داغ (مخصوص سرخ كردن)سرخ میكنیم.

    میتوان برای خوشمزه تر شدن و تزیین از جعفری و لیمو ترش استفاده كرد.

    خوراك خرچنگ: در ابتدا خرچنگ را می‎جوشانند و بدون آنكه لطمه‎ای به پوست پشت و زیرشكم آن وارد شود، گوشت را در می‎آورند و شاخك‎های پخته شده خرچنگ را نیز نگاه می‎دارند، بعد گوشت خرچنگ را با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ می‎كنند و آن را لای پوست پشت و شكم خرچنگ كه مثل دو لایه صاف محكم است، می‎گذارند و برای اینكه گوشت وسط آن به بیرون نریزد، لبه پوست خرچنگ را با نخ به هم می‎دوزند و آن‎ها كه فر دارند خرچنگ را در فر، می گذارند تا حسابی پخته شود. سپس خرچنگ را از فر بیرون آورده و با خمیر، شاخك‎های خرچنگ را به پوست محتوی گوشت پخته می‎چسبانند و آن را عین خرچنگ زنده و اولیه درآورده و سر سفره می‎گذارند.

    مدیران عزیز
    میشه لطفا یه تاپیکم واسه صدف و خرچنگ بذارید؟
    نسیم جون ممنون. منم خیلی* دوست دارم در این باره بیشتر بدونم ،آخه اینجا صدف و خرچنگ*های مختلفی* هست که باید روشهای مخصوصی واسه طبخ و خوردن داشته باشن.

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ♣parastoo♣ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    224
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    408
    پسند کرده
    60

    Re: میگوی پفکی

    اول میگو رو با پیاز و زعفرون و چند قطره آبلیمو کمی بخار پز کردم بعدتخم مرغ و ادویه رو با هم زدم .آرد رو در حدی اضافه کردم که خمیر به سفتی ماست بشه. چون دوست ندارم میگو خشک بشه جوش شیرین و بکینگ پودر نریختم.

    coming soon...

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سر
    نوشته ها
    522
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    55

    Re: میگوی پفکی

    خانما یه سوال میگو رو می شه بصورت پفکی درست کرد و نگه داشت برای فردا!!!!یعنی یه روز قبل مهمونی درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ناجور نمیشه خراب نمیشه؟
    یادگیری مداوم شرط لازم موفقیت در هر زمینه ای هست...

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    475
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    11

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ஐخـــروس قــَـنـدیஐ

    از راست به چپ:پیاز با خمیر بنیه-میگو با خمیر بنیه
    با دستور صفحه اول.خمیر خوب بود اما میگو های وسطش خام موند.چرا؟؟؟؟؟
    چقدر طول میکشه میگو بپزه؟
    عزیزم اگه شعله رو زیاد کنی قبل از اینکه میگو ی وسطش بپزه خمیر بنیه سرخ میشه.
    یامیتونی شعله رو کم کنی که میگو بپزد_میگو خیلی سریع میپزه_
    یا اگه نرمتر دوست داری قبل از ترکیب با خمیر بذاری یکی دو دقیقه توی اب بجوشه بعد با خمیر ترکیب کنی و سرخ کنی.
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    475
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    11

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh64
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh64
    عزيزان همه درباره خمير ميگو پفكي تو همه پست ها گفتيد اما راجع به خود ميگو چيزي نگفتيد.
    من ميگو دوس نداشتم و امتحان هم نمي كردم اما به توصيه يه دوست تو يه رستوران ميگوشو خوردم و خيلي خوشم اومد حالا هر كاري ميكنم اونجوري شه نميشه! توي منوش نوشته بود سوخاري اما به نظر من بايد پفكي ميذاشت اسمشو البته من خميرهاي مختلفو امتحان كردم و بالاخره خمير دلخواهمو پيدا كردم اما مشكلم با ميگو هست.چكار كنم ميگو نرم شه مثله ماهي بشه وقتي سرخ ميشه؟منكه تا ميندازم تو روغن جمع ميشه و كوچيك و سفت!كسي ميدونه؟حتي اگه ميگو درشت هم بوده سرخ كه بشه كوچيك و سفت ميشه!!!!



    ممنون از دوستاني كه جواب منو دادن در راستاي كنجكاوي خودم به هركي رسيدم اين سوالو پرسيدم و بالاخره يكي با قاطعيت جوابمو داد گفت ميگو رو كه ميخواي پاك كني دمشو نگير و شكمشو تا نصف باز كن(دقيقا اونجا هم كه ميخوريم ميگوهاش دم دارن)....ازونجايي كه من بلد نيستم پاك كردنشو و هميشه پاك كرده ميخرم تا ياد بگيرم طول ميكشه حالا اگه خودم زودتر پاك كردم كه ميام نتيجه رو اعلام ميكنم اگه نه هركي زودتر اين كارو كرد بياد بگه واقعا ميگو اونجوري جمع نميشه....
    سعیده جان میگوی پاک شده اگه بخوای نرمتر بشه اول کمی توی اب جوش بده بعد سرخش کن
    و کلا میگو تا با گرما برخورد میکنه گرد و دایره ای میشه و کوچکتر._چه اب جوش و چه روغن_
    پاک کردن میگو هم کاری نداره تا سرش رو جدا کنی پوستش و دمش جدا میشه .دردسری هم نداره.
    ولی سختی کار گرفتن دل و روده اشه

    دوستان درست گفتن اگه دمش رو جدا نکنی گرد نمیشه که البته روده در اوردنش سخت تر میشه.
    کلا باید امتحان کنی دیگه تا خبره بشی__تو میتونی__
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    205
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    683
    پسند کرده
    320

    Re: میگوی پفکی

    به ميگو نمك و زردچوبه و فلفل قرمز و ادويه بندري زدم بعد در آرد غلتوندم و سرخش كردم و با پوره گوجه فرنگي و سيب زميني سرخكرده و پلو سفيد سرو كردم

    لازانیا
     
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

صفحه 13 از 25 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما