نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree425Likes

موضوع: میگوی پفکی و سوخاری

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 192
صفحه 12 از 24 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    619
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    5609
    پسند کرده
    4227

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    میگو سوخاری سر سیخ چوبی.با ذرت نخود فرنگی فلفل دلمه زرد و قرمز هویجلوبیا سبز وگوجه گیلاسی.سبزیجاتو با روغن زیتون تفت دادم و کمی اویشن اضاف کردم.

    >
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    184
    پسند کرده
    235

    Re: میگوی پفکی

    میگو سوخاری به همراه سیب زمینی +فلفل دلمه+پیاز+هویچ همه روبا آردو آب مخلوط میکنیم و بعد تو روغن مثل میگو سرخ میکنیم
    نایاب 90 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تهـــران
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط abani_girl
    در واقع ميگو پفكي نيست سوخاريه اما جاي مناسب تر پيدا نكردم

    از روي دستور پودر سوخاري بسيار كرانچي كه خريده بودم درست كردم

    ميگو ها رو نمك و فلفل زدم و توي آرد گندم و بعد تخم مرغ و بعد اون پودر سوخاريه كه گفتم زدم و تو روغن فراوان سرخ كردم

    خيلي ترد و خوشمزه شدن

    سلام عزیزم
    با پودر سوخاری هایی که مرغ سوخاری درست میشه هم میشه درست کرد؟؟
    من خیلی میگو سوخاری دوس دارم



    من صفحه ی آخرو ندیده بودم، فک کنم میشه طبق این پست!
    نقل قول نوشته اصلی توسط ملــودی
    میگو ؛ ماهی ؛قارچ و پیاز که داخل پودر سوخاری آمون (با طعم کنتاکی ) که طبق دستور با آب مخلوط کرده بودم زدم و سرخ کردم


    عزیزم چقد خوب شده
    من یه بار فقط میگو درست کردم، دوس داشتم ظاهرش اینطوری سرخ بشه، بدون اینکه چیزی بهش بزنم، اما چون نمیدونستم سفت شد
    الان دیگه میترسم درست کنم
    پودر که میزنی چقد میمونه تو روغن؟؟
    من خیلی میگو دوووووووووس دارم

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    مهسا سس اون چیه همون که تو فلفل دلمه ای ریختی ؟
    میشه دستورشو بزاری

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تهـــران
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فندق
    مهسا سس اون چیه همون که تو فلفل دلمه ای ریختی ؟
    میشه دستورشو بزاری
    عزیزم من درست نکردم
    ولی به احتمال خیلی زیاد سس تارتاره
    اینم دستورش:

    سس تارتار
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۶:۵۵ بعد از ظهر

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو پفکی که خیلی خوب بود ممنون

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    فرق میگو سوخاری با پفکی چیه؟
    کدوم بهتر و خوشمزه تر و کمتر طعم میگو می ده؟

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1150
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh64
    عزيزان همه درباره خمير ميگو پفكي تو همه پست ها گفتيد اما راجع به خود ميگو چيزي نگفتيد.
    من ميگو دوس نداشتم و امتحان هم نمي كردم اما به توصيه يه دوست تو يه رستوران ميگوشو خوردم و خيلي خوشم اومد حالا هر كاري ميكنم اونجوري شه نميشه! توي منوش نوشته بود سوخاري اما به نظر من بايد پفكي ميذاشت اسمشو البته من خميرهاي مختلفو امتحان كردم و بالاخره خمير دلخواهمو پيدا كردم اما مشكلم با ميگو هست.چكار كنم ميگو نرم شه مثله ماهي بشه وقتي سرخ ميشه؟منكه تا ميندازم تو روغن جمع ميشه و كوچيك و سفت!كسي ميدونه؟حتي اگه ميگو درشت هم بوده سرخ كه بشه كوچيك و سفت ميشه!!!!



    ممنون از دوستاني كه جواب منو دادن در راستاي كنجكاوي خودم به هركي رسيدم اين سوالو پرسيدم و بالاخره يكي با قاطعيت جوابمو داد گفت ميگو رو كه ميخواي پاك كني دمشو نگير و شكمشو تا نصف باز كن(دقيقا اونجا هم كه ميخوريم ميگوهاش دم دارن)....ازونجايي كه من بلد نيستم پاك كردنشو و هميشه پاك كرده ميخرم تا ياد بگيرم طول ميكشه حالا اگه خودم زودتر پاك كردم كه ميام نتيجه رو اعلام ميكنم اگه نه هركي زودتر اين كارو كرد بياد بگه واقعا ميگو اونجوري جمع نميشه....
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

صفحه 12 از 24 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما