نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree342Likes

موضوع: میگوی پفکی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 181
صفحه 12 از 23 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    مهسا سس اون چیه همون که تو فلفل دلمه ای ریختی ؟
    میشه دستورشو بزاری

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تهـــران
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فندق
    مهسا سس اون چیه همون که تو فلفل دلمه ای ریختی ؟
    میشه دستورشو بزاری
    عزیزم من درست نکردم
    ولی به احتمال خیلی زیاد سس تارتاره
    اینم دستورش:

    سس تارتار
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۶:۵۵ بعد از ظهر

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو پفکی که خیلی خوب بود ممنون

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    فرق میگو سوخاری با پفکی چیه؟
    کدوم بهتر و خوشمزه تر و کمتر طعم میگو می ده؟

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh64
    عزيزان همه درباره خمير ميگو پفكي تو همه پست ها گفتيد اما راجع به خود ميگو چيزي نگفتيد.
    من ميگو دوس نداشتم و امتحان هم نمي كردم اما به توصيه يه دوست تو يه رستوران ميگوشو خوردم و خيلي خوشم اومد حالا هر كاري ميكنم اونجوري شه نميشه! توي منوش نوشته بود سوخاري اما به نظر من بايد پفكي ميذاشت اسمشو البته من خميرهاي مختلفو امتحان كردم و بالاخره خمير دلخواهمو پيدا كردم اما مشكلم با ميگو هست.چكار كنم ميگو نرم شه مثله ماهي بشه وقتي سرخ ميشه؟منكه تا ميندازم تو روغن جمع ميشه و كوچيك و سفت!كسي ميدونه؟حتي اگه ميگو درشت هم بوده سرخ كه بشه كوچيك و سفت ميشه!!!!



    ممنون از دوستاني كه جواب منو دادن در راستاي كنجكاوي خودم به هركي رسيدم اين سوالو پرسيدم و بالاخره يكي با قاطعيت جوابمو داد گفت ميگو رو كه ميخواي پاك كني دمشو نگير و شكمشو تا نصف باز كن(دقيقا اونجا هم كه ميخوريم ميگوهاش دم دارن)....ازونجايي كه من بلد نيستم پاك كردنشو و هميشه پاك كرده ميخرم تا ياد بگيرم طول ميكشه حالا اگه خودم زودتر پاك كردم كه ميام نتيجه رو اعلام ميكنم اگه نه هركي زودتر اين كارو كرد بياد بگه واقعا ميگو اونجوري جمع نميشه....
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ஐخـــروس قــَـنـدیஐ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کــــ6ــــ2ــــ0ــرج
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی



    از راست به چپ:پیاز با خمیر بنیه-میگو با خمیر بنیه
    با دستور صفحه اول.خمیر خوب بود اما میگو های وسطش خام موند.چرا؟؟؟؟؟
    چقدر طول میکشه میگو بپزه؟
    نـــآنـوا هَــمـ جــوش شــیریـטּ مـے زَنــد..... بیــچــآره فَـــرهــاב!

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: میگوی پفکی

    میگو رو میخوابونم تو ابلیمو تازه +نمک+زعفرون و 5 ساعتی میزارم تو یخچال باشه بعد میزنم تو تخم مرغ و مخلوط پودر سوخاری فلفلی با پودر سوخاری ساده

    قیمه
     
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    402
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: میگوی پفکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ♪♥ nas!m♪♥
    نقل قول نوشته اصلی توسط maaya
    سلام به دوستای عزیز و هنرمندم من تازه عضو سایت شدم و بسیار از این همه ذوق و سلیقه لذت میبرم یه سوال داشتم میخواستم ببینم صدف و خرچنگ رو چه طوری باید طبخ کنم


    انواع و اقسام روش های پخت خرچنگ

    بعد از تمییز كردن خرچنگ گوشت های سفید را جدا كرده(ناگفته نماند كه درون چنگالهای خرچنگ هم گوشت سفید هست) با آب میشوییم . هم میتوان آن را آبپز كرد و هم میتوان آن را مانند میگو طبخ كرد.گوشت ها را درون مایع مخلوط از ماست یا شیر +2 عدد تخم مرغ+1 عدد پیاز رنده شده+ 1قاشق بیكینگ پودر +1 قاشق سس مایونز +كمی زعفران +نمك +فلفل برای نیم الی یك ساعت میگذاریم.
    بعد گوشت را با آرد سفید آغشته كرده در روغن داغ (مخصوص سرخ كردن)سرخ میكنیم.

    میتوان برای خوشمزه تر شدن و تزیین از جعفری و لیمو ترش استفاده كرد.

    خوراك خرچنگ: در ابتدا خرچنگ را می‎جوشانند و بدون آنكه لطمه‎ای به پوست پشت و زیرشكم آن وارد شود، گوشت را در می‎آورند و شاخك‎های پخته شده خرچنگ را نیز نگاه می‎دارند، بعد گوشت خرچنگ را با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ می‎كنند و آن را لای پوست پشت و شكم خرچنگ كه مثل دو لایه صاف محكم است، می‎گذارند و برای اینكه گوشت وسط آن به بیرون نریزد، لبه پوست خرچنگ را با نخ به هم می‎دوزند و آن‎ها كه فر دارند خرچنگ را در فر، می گذارند تا حسابی پخته شود. سپس خرچنگ را از فر بیرون آورده و با خمیر، شاخك‎های خرچنگ را به پوست محتوی گوشت پخته می‎چسبانند و آن را عین خرچنگ زنده و اولیه درآورده و سر سفره می‎گذارند.

    مدیران عزیز
    میشه لطفا یه تاپیکم واسه صدف و خرچنگ بذارید؟
    نسیم جون ممنون. منم خیلی* دوست دارم در این باره بیشتر بدونم ،آخه اینجا صدف و خرچنگ*های مختلفی* هست که باید روشهای مخصوصی واسه طبخ و خوردن داشته باشن.

صفحه 12 از 23 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما