نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree528Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 41 به 47 از 47
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    140
    پسند شده
    1134
    پسند کرده
    1324
    به نام خدا

    با سلام خدمت خانوم های گل ...

    من برای پخت رب به این روش عمل کردم:

    اول گوجه ها رو که بهتره گوشتی باشن انتخاب کردم و شستم و روی یه پارچه پهن کرم تا خشک بشن

    بعد یه قابلمه آب رو جوش آوردم و چند دقیقه(تا بازشدن پوست گوجه,دقت کنید اگه خیلی بذارید رو حرارت

    بمونه گوجه ها له میشن)گوجه ها رو داخلش قرار دادم و بعد از آبجوش در آوردم و روی اونها آبسرد ریختم

    اینطوری خیلی راحت و سریع پوست گوجه ها کنده میشه بعد داخل مخلوط کن,یا غذاسار آب گوجه ها رو

    میگیریم و موادحاصل رو داخل تنظیف میریزیم و انقد فشار میدیم که تمام آب گوجه ازش خارج بشه و

    قابلمه رو روی حرارت میذاریم دیگه هیچ کاری نداره اجازه میدیم که خودش جوش بره و کم کم غلیظ شه

    وقتی غلیظ شد میتونین بهش نمک و روغن بزنید تا مدت طولانی تری سالم بمونه...

    خوشمزه,بدون افزودنی شیمیایی و مهمتر از همه حاصل زحمت خود شماس..

    نام: DSC_0428.jpg نمایش: 524 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    *هما*, fateme.mazhab1365, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    armita 60 آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    119
    سلام
    من همزمان دو روش رب گرفتن یعنی هم با گوجه پخته شده وهم با گوجه خام که له کردم واز صافی رد کردم رو امتحان کردم
    با وجودیکه نوع گوجه ها یکی بود اما روش اول خیلی آبکی بود وخیلی طول میکشید بجوشه وغلیظ بشه.
    باران67, هستی ساغر و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    21
    دوستانی که این همه زحمت می کشید و رب تهیه می کنید؛ رب و سایر مواد ترش و اسیدی رو به هیچ وجه در ظرف پلاستیک نگه داری نکنید و اجازه بدین ربتون واقعا سالم بمونه.
    pooneh 007, باران67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,166
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1344
    پسند شده
    59666
    پسند کرده
    66521

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان
    ببخشید باران جان اون قسمت ک گفتید روغن زدید رو متوجه نشدم درست .میشه توضیح بدید بهم .
    یعنی روغن رو ب رب اضافه کردید و هم زدید کامل؟
    چون بعضی دوستان گفتن وقتی رب رو توی شیشه ریختن یکم روغن ب سطح رب زدن
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  5. #45
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94969
    پسند کرده
    80075

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید باران جان اون قسمت ک گفتید روغن زدید رو متوجه نشدم درست .میشه توضیح بدید بهم .
    یعنی روغن رو ب رب اضافه کردید و هم زدید کامل؟
    چون بعضی دوستان گفتن وقتی رب رو توی شیشه ریختن یکم روغن ب سطح رب زدن
    سلام عزیز دلم.
    ببین رب رو میان و روی شیشه ش رو پر نمک میکنن یا با لایه ای از روغن جامد میپوشونن تا کلا ورودیش مسدود بشه و در نتیجه بتونن بیرون از یخچال و مدت طولانی نگهداری کنن
    روش های قدیم هست و مامان من هم اینکارو میکردن
    ممتها من.روغن داخل خود رب زدم .هم نگهداری رو بالا میبره.هم رب بسیار خوشرنگ و خوشمزه میشه
    رب هم داخل فریزر میگذارم برای نگهداری
    در واقع هر سال شش شیشه بزرگ میگیرم و همه داخل فریزر میرن و فقط,یکی برای مصرف داخل یخچاله و تا تموم.شه یکی دیگه میارم
    RE79EL, mitra40, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,166
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1344
    پسند شده
    59666
    پسند کرده
    66521

    ویترین مدال ها

    ممنونم عزیزم .
    منم همینکار شما رو انجام دادم .اینکه روغن رو خود رب زدم وب مخلوط کردم .واقعا هم یه ربدرد خوشکل نصیبم شد.
    اما من شیشه ها رو تو یخچال گزاشتم .
    چون تو شیشه ریختم.پلاستیکی نداشتم.
    امیدوارم کپک نزنه یا خراب شه
    هستی ساغر و باران67 این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,166
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1344
    پسند شده
    59666
    پسند کرده
    66521

    ویترین مدال ها

    رب گوجه خوشرنگ من با توضیحات باران جان
    رب گوجه
    fingil 0 shishi, fireangel, میس مهسا و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما