نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree500Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 41 به 43 از 43
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1237
    به نام خدا

    با سلام خدمت خانوم های گل ...

    من برای پخت رب به این روش عمل کردم:

    اول گوجه ها رو که بهتره گوشتی باشن انتخاب کردم و شستم و روی یه پارچه پهن کرم تا خشک بشن

    بعد یه قابلمه آب رو جوش آوردم و چند دقیقه(تا بازشدن پوست گوجه,دقت کنید اگه خیلی بذارید رو حرارت

    بمونه گوجه ها له میشن)گوجه ها رو داخلش قرار دادم و بعد از آبجوش در آوردم و روی اونها آبسرد ریختم

    اینطوری خیلی راحت و سریع پوست گوجه ها کنده میشه بعد داخل مخلوط کن,یا غذاسار آب گوجه ها رو

    میگیریم و موادحاصل رو داخل تنظیف میریزیم و انقد فشار میدیم که تمام آب گوجه ازش خارج بشه و

    قابلمه رو روی حرارت میذاریم دیگه هیچ کاری نداره اجازه میدیم که خودش جوش بره و کم کم غلیظ شه

    وقتی غلیظ شد میتونین بهش نمک و روغن بزنید تا مدت طولانی تری سالم بمونه...

    خوشمزه,بدون افزودنی شیمیایی و مهمتر از همه حاصل زحمت خود شماس..

    نام: DSC_0428.jpg نمایش: 200 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    *هما*, fateme.mazhab1365, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    armita 60 آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    188
    پسند کرده
    119
    سلام
    من همزمان دو روش رب گرفتن یعنی هم با گوجه پخته شده وهم با گوجه خام که له کردم واز صافی رد کردم رو امتحان کردم
    با وجودیکه نوع گوجه ها یکی بود اما روش اول خیلی آبکی بود وخیلی طول میکشید بجوشه وغلیظ بشه.
    باران67 و هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    114
    پسند کرده
    21
    دوستانی که این همه زحمت می کشید و رب تهیه می کنید؛ رب و سایر مواد ترش و اسیدی رو به هیچ وجه در ظرف پلاستیک نگه داری نکنید و اجازه بدین ربتون واقعا سالم بمونه.
    pooneh 007 و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما