نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree485Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 47
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0
    یکی از تبریزی ها به من گفت گوجه ها را قطعه قطعه کن بریز تو دبه بزرگ یه مشت هم نمک بریز درش رو ببندبگذار 4 الی 5 روز بمونه روزی هم چند مرتبه هم بزنش بعد گوجه ها رو بیرون بیار و از صافی رد کن و آبش رو بگیر و بقیه مراحل مثل مراحلیه که دوستان ذکر کردن
    من هم فقط 3 روز صبر کردم چون ترسیدم بیشتر بمونه کپک بزنه ولی خانمها ربی که از این روش بدست آوردم به قدری طعم عالی ای داره که از خوردنش سیر نمی شید
    فقط مواظب باشید کپک نزنه من سهل انگاری کردم یکم کپک زد چون گوجه ها رو هم نمی زدم احتمالا به خاطر همون بود و من زود پختمش و الحمدالله خوردیم و چیزیمون نشد
    sita-golam, باران67, r.khk و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    229
    پسند کرده
    222
    سلام کپک زدن کوجه ها اشکالی نداره ما هم همینجوری رب درست میکنیم.
    r.khk, sita-golam و mami zahra این نوشته را پسندیده.
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته .ب نمایش پست ها
    صحرا جون چرا آخه ؟

    فکر نکنم سیاه بشه .ربطی نداره . اگه نمونه خوب از پوست جدا نمیشه که . دوست من گوجه رو می جشنه رد حدی که نرم بشه و پوستش کنده شه بعد له میکنه و بقی کارا .
    سلام.مدتها به این تاپیک سر نزدم.ممنون از فرشته جون و مینا جون که راهنمایی کردن.
    نتیجه کار رب گیری من خیلی عالی بود.
    گوجه هارو درسته گذاشتم چهار پنج روز موند.خوب نرم و رسیده و قرمز شدن.بعد شستم و خرد کردم.و نمک دریایی لابلاش ریختم.یک روز و نصفی موند.اصلا کپک نزد و آب کمی انداخت.
    بعد همسری محترم با چکمه مخصوص آبغوره گیری رفتن توش و لهشون کردن.
    بهد از صافی رد کردم.بعد ازیه صافی کوچیکتر رد کردم و آبشو گذاشتم پخت تا غلیظ شد.تو شیشه ریختم.و در یخچال نگهداری می کنم.خیلی خیلی عالی شده و تو شیشه کپک هم نمیزنه.شاید بخاطر نمک دریایی باشه.
    این هم عکس شیشه آخر....70 کیلو گوجه ده کیلو رب داد حدودا

    نام: IMG-20160419-WA0001.jpg نمایش: 463 اندازه: 108.0 کیلو بایت
    *هما*, باران67, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    592
    پسند کرده
    980
    منم یه تجربه بهتون بگم
    گوجه ونمک رو میذارین کنار که کمی له بشه میبینید که اب سفیدی زیرش جمع شده اون ابو کاملا خالی کنید وفقط گوجه هارو تو قابلمه بریزین اینطوری رنگ رب شفاف وکاملا قرمز میشه چون اب کمتری داشته وکمتر جوشیده
    2....وقتی رب رو توی شیشه ریختین ودرشو بستین تو یه قابلمه بچینید واز اب پر کنید وبذارید اب جوش بیاد وکمی بجوشه با این روش رب کنسروی میشه واصلا کپک نمیزنه وبا خیال راحت بذارید تو کابینت
    monir11, ELAHE_ABAN, ستین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2813
    پسند کرده
    7381
    نقل قول نوشته اصلی توسط nahid98 نمایش پست ها
    منم یه تجربه بهتون بگم
    گوجه ونمک رو میذارین کنار که کمی له بشه میبینید که اب سفیدی زیرش جمع شده اون ابو کاملا خالی کنید وفقط گوجه هارو تو قابلمه بریزین اینطوری رنگ رب شفاف وکاملا قرمز میشه چون اب کمتری داشته وکمتر جوشیده
    2....وقتی رب رو توی شیشه ریختین ودرشو بستین تو یه قابلمه بچینید واز اب پر کنید وبذارید اب جوش بیاد وکمی بجوشه با این روش رب کنسروی میشه واصلا کپک نمیزنه وبا خیال راحت بذارید تو کابینت
    سلام دوست عزیز.
    خانومی ممنون از تجربه خوبتون که در اختیارمون گذاشتی.

    فقط یه سوال شما با این روش چند ساعت گوجه و نمک رو میزارید بمونه؟؟

    منظورم قبل از پخت هست......
    ...
     
    ستین و mami zahra این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    بچه ها میخواستم بدونم بیرون دادید آب گوجه براتون گرفت هزینش چطور در اومد؟
    شما کسی دیدیدازین دستگاه آب گوجه گیرخونگی که تبلیغ داره تو سایت ها

    - - - Updated - - -

    بچه ها میخواستم بدونم بیرون دادید آب گوجه براتون گرفت هزینش چطور در اومد؟
    شما کسی دیدیدازین دستگاه آب گوجه گیرخونگی که تبلیغ داره تو سایت ها

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    537
    پسند کرده
    721
    بچه ها من یه جا رب خونگی خریدم تا حالا رب خونگی استفاده نکردم.
    1- بنظرم کمی چربه مگه تو رب روغن میریزین؟
    2- باهاش ماکارانی گذاشتم زیاد خوش رنگ و قرمز نشد ماکارانیم. اینجوری رب خوشرنگی هست ولی وقتی سرخش کردم تو غذا انگار تیره شد.

  8. #40
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    بچه ها من یه جا رب خونگی خریدم تا حالا رب خونگی استفاده نکردم.
    1- بنظرم کمی چربه مگه تو رب روغن میریزین؟
    2- باهاش ماکارانی گذاشتم زیاد خوش رنگ و قرمز نشد ماکارانیم. اینجوری رب خوشرنگی هست ولی وقتی سرخش کردم تو غذا انگار تیره شد.
    گلم رب هم مثل همه ی غذاها و چیزای دیگه بسته به اینه که چجور تهیه شده
    روش ها و*کیفیت نهایی فرق داره
    منتها من طبق روش خودم براتون میگم :
    معمولا روی شیشه های رب خونگی کمی روغن میزنن تا مقاومتش رو*بالا ببره و نذاره کپک بزنه،
    البته من خودم داخل رب کمی روغن مایع میزنم تا هم بهش رنگ و روی بیشتر بده و هم داخل فریزر حالت یخ زدگی پیدا نکنه
    در مورد رنگ هم واقعا قابل قیاس با رب بیرونی نیست
    بی نهایت خوشمزه تر و خوشرنگ تر هست رب خونگی
    شما احتمالا زیادی سرخش کردی حالت سوخته گرفته و یا اینکه روش پخت و تهیه ربشون جوری بوده که ربتون خوشرنگ نیست
    *سایه روشن* و تان تان این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما