نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree500Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 43
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    1180
    پسند کرده
    2057
    نقل قول نوشته اصلی توسط *** صحرا 61 *** نمایش پست ها
    70 کیلو گوجه خریدم رب درست کنم.خیییییلی استرس دارم خراب شه...
    نمی خوام دو سه روز بذارم بمونه.
    نمی دونم درسته یا نه.
    خالم می گن اگر نذاری دو سه روز بمونه رب سیاه مبشه
    صحرا جون چرا آخه ؟

    فکر نکنم سیاه بشه .ربطی نداره . اگه نمونه خوب از پوست جدا نمیشه که . دوست من گوجه رو می جشنه رد حدی که نرم بشه و پوستش کنده شه بعد له میکنه و بقی کارا .
    باران67, Miss Razieh, r.khk و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    155
    پسند شده
    1253
    پسند کرده
    1210
    صحرا جان من گوجه هارو چهار قاچ برش میزنم توی ظرف گود وتوی افتاب میزارم چند ساعت تا نرم بشن واب بندازن بعد توی ابکش ریخته کمی بادست فشار میدم تا همه اب گوجه جدا بشه بعد اب صاف شده رو میجوشونم تا سفت بشه در اخر کمی نمک میزنم بعد توی شیشه ریخته ودر قابلمه که اب ریختم تا نیمه شیشه ها 20دقیقه میجوشونم وقتی شیشه ها کمی سرد شدن از قابلمه خارج کرده تا یکسال در بیرون از یخچال نگهداری میکنم
    پرناک, anar1390, sita-golam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    345
    پسند کرده
    65
    رب امسالی من 60کیلو گوجه تخم مرغی یا همون گوشتی که 16کیلو رب بهمون داد من اب گوجه رو میدم بیرون برام بگیرن تو خونه جاشو ندارم که به روش سنتی خرد کنم و ابشو صاف کنم امسال جایی که بردم اب گوجه مونو بگیرن دستگاه جدیدی اورده بود که مثل کارخونه ها با بخار اب گوجه رو له میکرد برای همین رب یکدست تری بهمون داد .بعد از ابگیری دو روز اب گوجه رو تو افتاب گذاشتم و نمکم زدم و گاهی زیر و روش میکردم تا روش کپک نزنه بعد داخل یه قابلمه دیواره بلند جوشوندم و اینم نتیجه کارم .
    یکی از عکسارو هم برای این گذاشتم که ببینید تو اپارتمان هم میشه از این کار ها کرد اونم طبقه پنجم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده    
    zakizadeh, amir mami, ostooreh و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    همین نزدیکی ها
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    15
    من امسال اولین بار بود که خودم رب گوجه گرفتم. تو آپارتمانم!!! و چون فضای محدودی دارم گوجه ها رو خورد کردم و داخل مخلوط کن میکس کردم وبعد از ضافی ردشون کردم.و ابشو گذاشتم روی گاز که غلیظ بشه.یعنی اصلا نزاشتم بمونه !!
    بعدم ریختم تو دبه و گذاشتم یخچال ترسیدم خراب بشه.مزش که خوب بود اما نمیدونم خراب بشه یا نه.امیدوارم روش من دراوردیم جواب بده که هر سال خودم ربمو بگیرم.
    باران67, فرشته .ب, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]ک[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]دام پل
    در کدام جای جهان شکسته است
    که هیچ کس به خانه اش نمی رسد ؟!؟
    [/HIGHLIGHT]

  6. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,691
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2234
    پسند شده
    93589
    پسند کرده
    79062

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جون میشه از اول گوجه رو با مخلوط کن له کنم بعد بزارم بپزه؟
    2- آب دیگه نباید ریخت؟
    3- حدودا چقدر زمان میبره درست کردنش؟
    4- مک نزنم اتفاق خاصی نمیفته؟
    5- هر 10 کیلو گوجه چقدر رب میده؟
    سلام عزیز دلم
    گلم ببین تو*همین تاپیک بعضی دوستان نوشتن که گوجه رو اول میکس کردن و بعد از صافی رد کردن و روی حرارت قرار دادن،آب هم نمیخواد گلم،
    منم خودم تقریبا یه همچین کاری کردم منتها از صافی رد نکردم و*بیشتر برای نگهداری پوره گوجه از گوجه های خپشمزه ی تابستون این کارو میکنم
    برای میزان گوجه هم باید بگم که بستگی به جنس گوجه و*آبدار بودنش داره،بهترین گوجه برای تابستونه
    تقریبا هر ده کیلو بین یک تا دو*کیلو رب میده و متغیر هست
    موفق باشی عزیز دلم
    تان تان, r.khk و mami zahra این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,691
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2234
    پسند شده
    93589
    پسند کرده
    79062

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جان مرسی متوجه شدم.
    اول پوست بکنم بعد پوره کنم بعد بزارم بپزه. حدودا چقدر رو حرارت بمونه؟
    از کجا بفهمم حرارتش کافیه؟
    عزیز دلم پیشنهاد من به شما اینه که مطالب این تاپیک رو با دقت بخونی
    خیلی دوستان عکس مرحله به مرحله گذاشتن
    حد نهایی کار که به چه غلظت برسه کافیه هم گذاشتن
    زمان نمیشه داد چون تو حجم مختلف متفاوته و به خیلی چیزا بستگی داره
    اگر پوره رو میخوایی از صافی رد کنی و عین رب بشه دیگه نیاز نیست پوست بگیری
    اگر به عنوان پوره گوجه برا داخل غذاها و استامبولی و.. میخوایی پوست بگیر.من پوست گرفتم.میتونی پوست هم نگیری

    موفق باشی عزیزم
    najmehkhatoon, تان تان, r.khk و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0
    یکی از تبریزی ها به من گفت گوجه ها را قطعه قطعه کن بریز تو دبه بزرگ یه مشت هم نمک بریز درش رو ببندبگذار 4 الی 5 روز بمونه روزی هم چند مرتبه هم بزنش بعد گوجه ها رو بیرون بیار و از صافی رد کن و آبش رو بگیر و بقیه مراحل مثل مراحلیه که دوستان ذکر کردن
    من هم فقط 3 روز صبر کردم چون ترسیدم بیشتر بمونه کپک بزنه ولی خانمها ربی که از این روش بدست آوردم به قدری طعم عالی ای داره که از خوردنش سیر نمی شید
    فقط مواظب باشید کپک نزنه من سهل انگاری کردم یکم کپک زد چون گوجه ها رو هم نمی زدم احتمالا به خاطر همون بود و من زود پختمش و الحمدالله خوردیم و چیزیمون نشد
    sita-golam, باران67, r.khk و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    230
    پسند کرده
    227
    سلام کپک زدن کوجه ها اشکالی نداره ما هم همینجوری رب درست میکنیم.
    r.khk, sita-golam و mami zahra این نوشته را پسندیده.
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما