نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree485Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 47
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1169
    پسند کرده
    2018
    نقل قول نوشته اصلی توسط *** صحرا 61 *** نمایش پست ها
    70 کیلو گوجه خریدم رب درست کنم.خیییییلی استرس دارم خراب شه...
    نمی خوام دو سه روز بذارم بمونه.
    نمی دونم درسته یا نه.
    خالم می گن اگر نذاری دو سه روز بمونه رب سیاه مبشه
    صحرا جون چرا آخه ؟

    فکر نکنم سیاه بشه .ربطی نداره . اگه نمونه خوب از پوست جدا نمیشه که . دوست من گوجه رو می جشنه رد حدی که نرم بشه و پوستش کنده شه بعد له میکنه و بقی کارا .
    باران67, Miss Razieh, r.khk و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    673
    صحرا جان من گوجه هارو چهار قاچ برش میزنم توی ظرف گود وتوی افتاب میزارم چند ساعت تا نرم بشن واب بندازن بعد توی ابکش ریخته کمی بادست فشار میدم تا همه اب گوجه جدا بشه بعد اب صاف شده رو میجوشونم تا سفت بشه در اخر کمی نمک میزنم بعد توی شیشه ریخته ودر قابلمه که اب ریختم تا نیمه شیشه ها 20دقیقه میجوشونم وقتی شیشه ها کمی سرد شدن از قابلمه خارج کرده تا یکسال در بیرون از یخچال نگهداری میکنم
    ما کارونی
     
    پرناک, anar1390, sita-golam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    65
    رب امسالی من 60کیلو گوجه تخم مرغی یا همون گوشتی که 16کیلو رب بهمون داد من اب گوجه رو میدم بیرون برام بگیرن تو خونه جاشو ندارم که به روش سنتی خرد کنم و ابشو صاف کنم امسال جایی که بردم اب گوجه مونو بگیرن دستگاه جدیدی اورده بود که مثل کارخونه ها با بخار اب گوجه رو له میکرد برای همین رب یکدست تری بهمون داد .بعد از ابگیری دو روز اب گوجه رو تو افتاب گذاشتم و نمکم زدم و گاهی زیر و روش میکردم تا روش کپک نزنه بعد داخل یه قابلمه دیواره بلند جوشوندم و اینم نتیجه کارم .
    یکی از عکسارو هم برای این گذاشتم که ببینید تو اپارتمان هم میشه از این کار ها کرد اونم طبقه پنجم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده    
    zakizadeh, amir mami, ostooreh و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    همین نزدیکی ها
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    15
    من امسال اولین بار بود که خودم رب گوجه گرفتم. تو آپارتمانم!!! و چون فضای محدودی دارم گوجه ها رو خورد کردم و داخل مخلوط کن میکس کردم وبعد از ضافی ردشون کردم.و ابشو گذاشتم روی گاز که غلیظ بشه.یعنی اصلا نزاشتم بمونه !!
    بعدم ریختم تو دبه و گذاشتم یخچال ترسیدم خراب بشه.مزش که خوب بود اما نمیدونم خراب بشه یا نه.امیدوارم روش من دراوردیم جواب بده که هر سال خودم ربمو بگیرم.
    باران67, فرشته .ب, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]ک[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]دام پل
    در کدام جای جهان شکسته است
    که هیچ کس به خانه اش نمی رسد ؟!؟
    [/HIGHLIGHT]

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    533
    پسند کرده
    719
    باران جون میشه از اول گوجه رو با مخلوط کن له کنم بعد بزارم بپزه؟
    2- آب دیگه نباید ریخت؟
    3- حدودا چقدر زمان میبره درست کردنش؟
    4- مک نزنم اتفاق خاصی نمیفته؟
    5- هر 10 کیلو گوجه چقدر رب میده؟
    باران67, r.khk و mami zahra این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جون میشه از اول گوجه رو با مخلوط کن له کنم بعد بزارم بپزه؟
    2- آب دیگه نباید ریخت؟
    3- حدودا چقدر زمان میبره درست کردنش؟
    4- مک نزنم اتفاق خاصی نمیفته؟
    5- هر 10 کیلو گوجه چقدر رب میده؟
    سلام عزیز دلم
    گلم ببین تو*همین تاپیک بعضی دوستان نوشتن که گوجه رو اول میکس کردن و بعد از صافی رد کردن و روی حرارت قرار دادن،آب هم نمیخواد گلم،
    منم خودم تقریبا یه همچین کاری کردم منتها از صافی رد نکردم و*بیشتر برای نگهداری پوره گوجه از گوجه های خپشمزه ی تابستون این کارو میکنم
    برای میزان گوجه هم باید بگم که بستگی به جنس گوجه و*آبدار بودنش داره،بهترین گوجه برای تابستونه
    تقریبا هر ده کیلو بین یک تا دو*کیلو رب میده و متغیر هست
    موفق باشی عزیز دلم
    تان تان, r.khk و mami zahra این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    533
    پسند کرده
    719
    باران جان مرسی متوجه شدم.
    اول پوست بکنم بعد پوره کنم بعد بزارم بپزه. حدودا چقدر رو حرارت بمونه؟
    از کجا بفهمم حرارتش کافیه؟
    باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جان مرسی متوجه شدم.
    اول پوست بکنم بعد پوره کنم بعد بزارم بپزه. حدودا چقدر رو حرارت بمونه؟
    از کجا بفهمم حرارتش کافیه؟
    عزیز دلم پیشنهاد من به شما اینه که مطالب این تاپیک رو با دقت بخونی
    خیلی دوستان عکس مرحله به مرحله گذاشتن
    حد نهایی کار که به چه غلظت برسه کافیه هم گذاشتن
    زمان نمیشه داد چون تو حجم مختلف متفاوته و به خیلی چیزا بستگی داره
    اگر پوره رو میخوایی از صافی رد کنی و عین رب بشه دیگه نیاز نیست پوست بگیری
    اگر به عنوان پوره گوجه برا داخل غذاها و استامبولی و.. میخوایی پوست بگیر.من پوست گرفتم.میتونی پوست هم نگیری

    موفق باشی عزیزم
    najmehkhatoon, تان تان, r.khk و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما