نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree485Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 47
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    475
    میزان امتیاز
    67
    پسند شده
    5301
    پسند کرده
    3759
    سلام. من نمیدونستم این تاپیک هست وگرنه حتما تجربیاتمو زود تر مینوشتم و مرسی از دوستانی که تو پشت صحنه آشپز خونه بهم گفتن....
    اینم مرحله به مرحله رب پزون ما....
    ما گوجه ها رو که خریدیم میاریم اول تو آب میریزیم که گلهایی که به بعضی از گوجه ها چسبیدن کمی شل بشن و بعد دونه به دونه گوجه ها رو میشوریم و میریزیم تو یه قابلمه و بعد گوجه ها رو خرد میکنیم و جاهای خراب و کرم زده رو جدا میکنیم و دور میریزیم و بعد از خرد شدن گوجه ها رو استراحت میدیم...
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۵_۱۲۴۱۲۶.jpg نمایش: 1166 اندازه: 107.7 کیلو بایت
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۵_۱۲۴۱۱۰.jpg نمایش: 1146 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۵_۱۲۴۱۱۵.jpg نمایش: 1097 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    از همون روز بین ۲ تا ۴ بار در روز به مدت سه یا چهار روز بستگی به آماده شدن گوجه ها داره، کل گوجه ها رو ورز میدیم تا کپک نزنه و کاملا له بشه و یه مایع آبکی به دست بیاد....
    بعد از آماده شدن گوجه ها مایع رو از صافی رد میکنیم تا تفاله رو از آب گوجه جدا کنیم و بعد از یه صافی ریز تر عبور میدیم تا دونه های گوجه رو هم از آبش جدا کنیم....
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۹۰۵_۱۴۲۴۰۰.jpg نمایش: 1135 اندازه: 88.5 کیلو بایت
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۹_۱۰۳۰۵۴.jpg نمایش: 1125 اندازه: 38.2 کیلو بایت
    بعد آب گوجه رو روی شعله میزاریم و منتظر میمونیم تا بجوشه...
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۹۰۵_۱۴۲۴۳۴.jpg نمایش: 1144 اندازه: 70.6 کیلو بایت
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۸_۱۳۳۵۱۵.jpg نمایش: 1121 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    بعد هم هر از چند گاهی بهم میزنیم تا ته نگیره. وقتی مایع ما کمی غلیظ شد زیاد باید هم زد تا هم ته نگیره هم چون جنس ظرف روی هست رنگ رب تیره نشه.... رب هرچی غلیظ تر باشه اون اندازه بهتره و تا غلیظ شدن صبر میکنیم ناگفته نماند که وقتی داره غلیظ میشه به شدت به اطراف پرتاب میشه....
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۹_۱۰۳۲۰۳.jpg نمایش: 1138 اندازه: 105.9 کیلو بایت
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۹_۱۰۳۱۴۸.jpg نمایش: 1128 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    اینم نتیجه کار که تو ظرفها ریخته و آماده شده....
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۹_۱۵۴۶۲۶.jpg نمایش: 1100 اندازه: 65.7 کیلو بایت

    چند نکته:
    _ ما آخرای پخت رب یعنی مرحله ای که دیگه داره به غلظت مناسب میرسه کمی نمک هم به رب میزنیم...
    _ بعد از پخته شدن و خنک شدن وقتی تو ظرفها ریختیم کمی روغن روی کل سطح رب میریزیم تا هوا به داخل رب جریان پیدا نکنه و احیانا کپک نزنه.....
    _ میزان رب به دست اومده هم بسته به نوع گوجه فرنگی هست که ربطی به آب گوجه نداره بلکه به گوشتی بودن گوجه داره، هرچی گوجه فرنگی گوشتی تر رب به دست اومده بیشتر. ما امسال برای۱۲۰ گوجه ۲۷ کیلو رب به دست آوردیم درحالی که با این مقدار گوجه پارسال ۲۴ کیلو رب شد....
    امیدوارم توضیحاتم کامل باشه....
    باران67, elmira.t, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    615
    پسند کرده
    1340
    سلام. منم تجربیاتم رو بگم البته من رب درست نمی کنم. از رب یه درجه غلظتش کمتره و برای زمستون این کار رو می کنم. بعد از خرید گوجه و شستن ، سرش رو جدا می کنم و جاهای زرد و خراب را هم جدا می کنم و به تکه های بزرگ برش می زنم و می ریزم تو قابلمه تا یه کم پخته و نرم بشن میذارم سرد می شه بعد از ابکش رد می کنم اینجوری پوستش خیلی راحتتر جدامیشه و ابکش کردنش راحتتره بعد می ذارم رو گاز تا غلیظ شه بعد از سرد شدن دوباره اش میریزیم تو کیسه فریز و تو ظرفای مستطیل ( برای گوشت با ارتفاع تقیریبا زیاد) میذارم و با ظرف میذازم تو فریز تو هر کیسه فریزر هم به اندازه 2 وعده می ریزم و تخت می کنم تا موقع مصرف فقط از وسط نصف می کنم.
    بعد از یخ زدن از ظرف مستطیلی در میارم . بدون ظرف نمیشه اول گذاشت چون فرم نمیگیره . چون میره تو فریزر احتیاج به نمک و روغن نداره.
    خیلی خوب میشه. حتما امتحان کنید.
    مهمان مامان
     
    *sohi*, باران67, amir mami و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    301
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2545
    پسند کرده
    29
    منم دیروز مثل دستور دوستان درستیدم اما با یه سبد گوجه همین مقدار شدنام: 2014-09-16 14.57.46.jpg نمایش: 984 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    پیتزا
     
    *Afsaneh*, باران67, nora1 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خرسند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    محل سکونت
    شهر امام رضا(ع)
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    89
    پسند شده
    6632
    پسند کرده
    10844
    نام: CAM00352.jpg نمایش: 937 اندازه: 97.7 کیلو بایتنام: CAM00355.jpg نمایش: 940 اندازه: 80.6 کیلو بایتسلام ....من هم دقیقا مثل دوست عزیزم sohiکه توی پست بالا خیلی خوب و دقیق توضیح دادن درست کردم...من 40کیلو گوجه گرفتم 7کیلو رب به همیت غلظت برام درست شد
    hengamehh, باران67, nora1 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    642
    سلام به دوستان
    من ایندفعه رب گوجه را گذاشتم مثل لواشک خشک بشه بعد پودرش کردم با پودر سیر و فلفل قرمز معرکه شد
    Negara, adeeneh, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    adeeneh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    649
    پسند کرده
    519
    با اجازه اساتید منم تجربه چندین و چند بار رب درست کردن رو در اختیار دوستان خوبم میذارم
    من هر سال خودم رب درست میکنم و اصلا از ربهای اماده استفاده نمیکنم .
    نکته مهم در خوش رنگ شدن رب رنگ گوجه فرنگیه .گوجه فرنگی اگه خیلی رسیده باشه یا رنگ گوجه قرمز تیره باشه رب تیره تری میده بنا بر این گوجه ها بهتره قرمز روشن باشنویا داخل گوجه از گوجه های نارنجی رنگ هم استفاده بشه.
    دوم اینکه بهتر ه گوجه ها رو خرد کنیم و بذاریم تا ترش بشن حتما هم لازم نیست تو افتاب باشه یه جای گرم هم بذاریم ترش میشه توی این مدت گوجه ها رو مرتب چنگ میزنیم تا کپک نزنه . ربی که با گوجه ترش شده درست میشه هم خوشمزه تره هم پختش راحته چون گوجه ترش شده سبک میشه تفاله گوجه میاد رو و آب گوجه میره زیر و این جوری رب ته نمیگیره و کمتر به ظرف مالیده میشه قبول ندارین خودتون امتحان کنید .(دیدین وقتی گوجه رو میجوشونید و میذارید کنا ر تا خنک بشه و صاف کنید آب گوجه میاد رو و تفاله میره زیر)
    و اما نکته سوم پختن رب در تشت مسیه .بهتره آب گوجه رو داخل تشت بجوشونیم ، کناره تشت رو مرتب با یه دستمال تمیز میکنیم تا داخل رب نشه و رنگشو تیره کنه و به اب داخل تشت بعد از غلیظ شدن آب گوجه اضافه نمیکنیم هر سری رو جدا جدا می پزیم تشت رو خالی میکنیم می شوریم و دوباره روز از نو روزی از نو.
    موقعی که رب غلیظ میشه و شروع به پریدن میکنه شعله گازو کم میکنیم و با قاشق چوبی رب رو از مرکز تشت به کناره تشت هدایت می کنیم اینجوری قسمت ابدار میاد وسط و میجوشه و قسمت کم اب در کناره تشت میمونه و اون حالت پریدن و کثیف کاری کمتر میشه.
    نکته آخر هم اینه که رب رو داغ داغ داخل طرف اصلی نمیریزیم . داخل یه ظرف بزرگ مرتب هم میزنیم تا از داغی بیفته ،میذاریم سرد بشه و به ظرف ترجیحا شیشه ای منتقل میکنیم .
    *سایه روشن*, **زهرا**, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    رب گوجه

    درست کردن رب گوجه برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:
    مقداری گوجه را خرد کنید و در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید.
    این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود.
    **
    گوجه های من کوچیک بودن اکثرا برا همین خرد نکردم و فقط بزرگاشو چارقاچ کردم

    نام: 1.jpg نمایش: 1123 اندازه: 95.7 کیلو بایت

    وقتی که به این مرحله رسید با سیب زمینی پوره کن زدم تو قابلمه و گوجه ها رو له کردم
    نام: 2.jpg نمایش: 1119 اندازه: 100.6 کیلو بایت

    نام: 3.jpg نمایش: 1095 اندازه: 92.4 کیلو بایت

    گذاشتم سرد شد و بعد داخل سبد ریختم و خوب چنگ زدم تا ابش داخل ظرف زیری بره
    نام: 4.jpg نمایش: 1102 اندازه: 105.5 کیلو بایت

    وقتی حجم تفاله کم شد و دیگه دستم قدرت نداشت بیش از این ابشو بگیره داخل کیسه برنجی ریختم و اینجور با فشار کیسه به راحتی کلی اب خارج میشد
    نام: 5.jpg نمایش: 1070 اندازه: 114.2 کیلو بایت

    این از اب گوجه های خوشرنگ و دوست داشتنی
    گذاشتم رو حرارت تا بجوشه و غلیظ بشه
    نام: 6.jpg نمایش: 1102 اندازه: 74.4 کیلو بایت

    نام: 7.jpg نمایش: 1074 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    حواستون باشه اخراش رب پرتاب میشه امادگیش رو داشته باشین

    نام: 8.jpg نمایش: 1082 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    من به رب نمک یا روغن نمیزنم چون ربم رو میریزم تو نایلون فریزری یا قالب و فریز میکنم
    با نایلون جای کمتری میگیره
    مستطیلی تخت یخ میزنه و موقع مصرف هم یه تکه ش رو میشکنم و مصرف میکنم.

    نام: 9.jpg نمایش: 2082 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۸/۰۴ در ساعت ۱۰:۳۹ قبل از ظهر
    faezeh gool, helia59, zohre.a و 41 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges* نمایش پست ها
    خيلي عاليه باران جووون
    يكي از آشنايان ما رب درست مي كرد ، رفته بودم خونه شون. گوجه ها رو خرد كرده بود و گذاشته بود توي قابلمه بزرگي در آفتاب. گوجه ها آب انداخته بود و يك شيلنگ برداشت گذاشت ته قابلمه و آبش رو خالي مي كرد.
    پرسيدم اين روش صحيح رب پختنه؟؟؟ گفت آره ..... بايد آبش رو بريزي دور و باقيمانده اش رو بجوشوني ، مي شه رب.
    يعني با تفاله گوجه فرنگي رب درست مي كرد. چون سن اش هم بالاس نمي شه بگي شما اشتباه مي كني ..... من فقط اينطوري بودم
    نقل قول نوشته اصلی توسط shima_normal نمایش پست ها
    توی شهر ما یزد هم خبره ها دقیقا همین کارو میکنن :)
    نقل قول نوشته اصلی توسط najiepenhonet نمایش پست ها
    وقتی بچه بودم مامان منم رب می پخت میذاشتیم توی افتاب بعد چند روز روش یه اب زرد رنگ می افتاد اونو خالی می کردیم ولی با شیلنگ نمی شستیم ! چون اون زرداب ، ربمون رو هم شل می کرد هم بی کیفیت اونو جدا می کردیم بعد چنگ میزدیم و صاف می کردیم و باقی ماجرا
    ولی این روش هم راحت و عالیه بوس بارونی جون



    دوستان گلم :
    همونجور که مثلا دور ریختن اب جمع شده رو ماست کار اشتباهی هست و کلی املاح و مواد رو از دست میدیم این کار(دور ریختن اب روی گوجه)هم کار اشتباهی از لحاظ علمی هست.

    اینم چندتا مطلب که براتون پیدا کردم تو سرچ هام:
    چند نكته در مورد رب گوجه فرنگی
    1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
    2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
    3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.
    faezeh gool, helia59, *** صحرا 61 *** و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما