نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree485Likes

موضوع: رب گوجه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 47
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214

    Re: رب گوجه !!!!

    من هر سال يكي دو جعبه بزرگ گوجه فرنگي مي گيرم و بعد از شستن مي ريزم توي مخلوط كن حسابي له ميشن بعد توي قابلمه ميريزم تا بجوشه و غليظ بشه و بعدش هم بسته بندي توي كيسه هاي زيپ لاك و فريز . تا سال بعد كه دوباره گوجه هاي درشت و خوشگل بياد از همين پوره گوجه استفاده مي كنم حتي براي املت و استانبولي پلو خيلي هم خوش طعم و خوشرنگه اينجوري ديگه پوست گوجه ها رو هم دور نمي ريزم و مصرف ميشه يعني اصلا دور ريز نداره

    من هميشه توي فريزر نگه ميدارم و چون بسته هاي كوچيك درست مي كنم توي يخچال زياد نمي مونه كه ببينم كپك مي زنه يا نه ولي فكر كنم كيك بزنه چون زياد غليظ نميشه و يه مقدار آب داره
    اصلا هم بيرون و توي افتاب نمي زارم نمك هم نمي زنم چون فشار خون دارم و نمك برام خوب نيست.
    توي آفتاب گذاشتن براي اينه كه آبش تبخير بشه و بعدا كپك نزنه ولي توي هواي آلوده تهران، اين كار مقدور نيست.
    Andrew, محیا خانوم, آهو مشکی پوش و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: رب گوجه !!!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط مدوسا
    سمیره جون میشه ربی که با این روشی که شما توضیح دادی درست شده رو به جای فریزر تو یخچال نگه داشت؟ کپک نمیزنه؟
    یه سوال شما دیگه گوجه رو تو آفتاب نمیذارید چند روز بمونه؟

    دوستانی که تو آفتاب میذارید میشه بگید اصلا این کار برای چی هست؟

    منم از این روش سمیره جون استفاده میکنم ولی چون خیلی پخت زیاد نمیخوره نمیشه تو یخچال نگه داشت.فقط توی فریزر

    علت توی آفتاب گذاشتن گوجه چرخ شده برای اینه که مقداری طعم ترش بگیره(تا اونجایی که من خبر دارم)
    Andrew, باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atena711 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    252
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    128
    پسند کرده
    27

    Re: رب گوجه !!!!

    سلام .
    منم پارسال رب درست کردم . خیلی خوش طعم شد به غذا هم واقعا طعم خوبی میده . وقتی تو شیشه کردم یه
    کم روغن زیتون ریختم رو سرش تا هوا بش نرسه . سالم موند تا سال بعد ولی هر شیشه ای رو باز میکردم تا هوا میخورد
    4-5 روز بعدش کپک میزد .
    من خیلی اکراه دارم برا رب های اماده . در ضمن خودتونم که میخواین
    رب درست کنین تو ظرفای روی درست نکنین . دیدین بعدش چقد ظرفتون سفید میشه ؟
    انگار یه نفر کامل سابیده تش. علتش اینه که روی تو چند تا مواد ازاد میشه مثه گوجه .
    و وقتی رب میخوریم انگار داریم روی هم باهاش مصرف میکنیم . دوزی که بدنمون نیاز به روی داره کمتر از اینیه
    که میخوریم . اگه دوزش بالا بره باعث کندی شعور میشه .
    hobab, Andrew, آهو مشکی پوش و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی نگاه کردن تو چشمای خندون یه کوچولوی 6 ماهه.چون مطمئنی نه رنگ و ریایی توشه.نه دروغ و کلکی.نه کینه و حسدی.نه پنهون کاری

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yarehojat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    221
    یا رفیق من لا رفیق له
    سلام

    اووووووف اینجا از کیه داره خاک می خوره و بعد از یک سال و نیم من دارم میارمش بالا منم امروز برای اولین بار می خوام رب درست کنم. دو سه کیلو گوجه شکسته به تورم خورد گفتم هیچ کاری بهتر از رب نیست، البته ان شاالله یه چند وقت دیگه که گوجه های رسیده بیان حتما رب درست می کنم چن اعتقادی به رب گوجه های بیرون ندارم.

    دیشب گوجه ها رو شستم و با نمک و یه مقدار کم روغن مایع گذاشتم پختن، زیرش رو خاموش کردم تا صبح خنک شدن، صبح پاشدم چندسری میکسشون کردم و حالا هم با حرارت ملایم گذاشتم که غلیظ بشه.

    البته از مامان جان که پرسیدم گفتن نباید تخماش رو قاطی می کردی ممکنه تلخ بشه اما کلی وسطش ناخونک زدم تا اینجا که خوشمزه بوده. البته گوجه هام کم تخم بودن.

    نتیجه کار رو بعدا نشون میدم.

    التماس دعای فرج
    یا حق


    نقل قول نوشته اصلی توسط yarehojat نمایش پست ها
    یا رفیق من لا رفیق له
    سلام

    ربم که فوق العاده شد، منتها از ذوقم یادم رفت ازش عکس بگیرم زودی بسته بندیش کردم گذاشتم تو فریزر:)

    التماس دعای فرج
    یاحق
    **زهرا**, هستی ساغر, talia و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    591
    پسند شده
    47504
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    من تازه این تاپیک رو دیدم. عکسهای رب پزی پارسال رو میذارم.
    270کیلو گوجه بود که کلا 31 کیلو رب شد.

    گوجه ها رو خرد میکنیم که بهتر و راحت له بشن.



    بعد داخل گونی های توری که مخصوص له کردن گوجه هست میریزیم و له میکنیم.


    اینم که حضور مامی سایت در سر صحنه. انگار واجب بود.



    اینم تفاله یه سری از آب گوجه. این دفعه گوجه ها سفت بودن تفاله زیاد داشت. با دستگاه که آبشو میگیرن اینا قاطی آب گوجه میشه و کمی مزه اش فرق داره برای همون مامان من به روش سنتی یعنی له کردن درست میکنه.


    این مقدار گوجه با توجه به ظرف رب پزیمون باید 3 سری پخته بشه.

    داخل ظرف رو پر میکنیم و روی شعله میذاریم.



    این سیم ظرفشویی و اب برای پاک کردن کناره های ظرف هست چون هی میجوشه و رب میپره اطراف ظرف بمونه میسوزه و شستنش سخت میشه.





    توی این عکس 2ساعت از جوشیدن آب گوجه میگذره. ظرف رو کاملا پر میکنیم. اینجا نصف شده و تقریبا شروع به پریدن رب به اطراف شده که از این لحظه به بعد باید تا آخر پخت که 2-2.5 ساعت میشه یک سره هم زده بشه تا ته نگیره. ته بگیره کل رب خراب میشه.




    اواخر پخت وقتی با اون چوبه رب رو داخل ظرف میدی کنار دیگه برنمیگرده جاشو پر کنه. همون اولش کف ظرف کاملا تمیز میشه که هنوز زوده شعله رو خاموش کنین. باید مثل عکس زیر تا وقتی کامل هم بزنین که کف ظرف یه کوچولو اینجوری رب بمونه.


    اینم گونی توری فلزی نازک که مخصوص رب پزی هست.



    اینم رب خوشمزه ما. فقط مامان من اواخر پخت برای هر سری یه کاسه ملامین سرخالی نمک درشت دریا میزنه و اولش هم یه ملاقه روغن جامد. نمک برای این هست که رب خراب نشه. ما ربهامون رو توی حیاط نگه میداریم. از پارسال رب مونده هنوز خراب نشده و کپک نزده. انگار تازه پخته شده. روغن هم برای این هست که بعد اینکه شروع به جوشیدن کرد سرنره. یکی هم گاز فشار قوی هست که شعله اش زیاد باشه اگه زیرشو کم کنین یا موقعیکه شروع به پریدن رب به اطراف میکنه شعله رو کم کنین باعث میشه زمان بیشتری بجوشه و رنگ رب تیره بشه. هر سری رب بین 4تا 5 ساعت آماده میشه. بیشتر از این رنگش تیره میشه. ضمنا یه تعداد برای راحتی کار وسطها که آب گوجه نصف شد برمیدارن دوباره آب اضافه میکنن و ظرف رو پر میکنن که اشتباه هست و رنگ ربش تیره تر میشه.




    ****************************************

    اینم رب سال 94 ما:
    sama18, Nicole68, hengamehh و 56 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86835
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    رب گوجه

    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی:
    در اصل از اجزای اشپزی ایرانی نبوده است و ایشان(نجف دریابندری)معتقدند در زیر رنگ و طعم بسیار قوی ان از تنوع و لطافت خورش های ایرانی چیزی باقی نمی ماند.
    نکته مهم:
    رب را پس از باز کردن قوطی به ظرف شیشه ای در دار منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.
    درست کردن رب گوجه:
    مقداری گوجه را خرد کنید و در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید.
    این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود.
    sama18, کیجا, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86835
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    سلاااااااااااااام
    اینم از رب گوجه پزون من(البته بهتره بگم پوره گوجه برا غذاها): به شیوه خودم که بی دردسره و خوشمزه و من دوسش دارم
    اول گوجه ها رو شستم
    پوست گرفتم و ریختم تو خردکنم(خرد کن کاسه ای برقی ها)بعد هم ریختم تو قابله و انقده جوشوندمو و هم زدم(المیرا جون خیلی کامل توضیح دادن با شکل) تا وقتی سفت شد خاموشش کردم و ریختم تو قالب
    نکته اول اینکه نمک نزدم (برا سلامتی)چون تو فریزر نگه میدارم خب نیاز به نمک و روغن نیست
    نکته بعد اینکه بارها توضیح دادم که من برا فریز کردن خیلی چیزام از قالب استفاده میکنم(البته 1 قالب سیلیکونی کیک مافین 6 تایی دارم اون برا این کاره)ولی برا اینکه شماها ببینید و تو ذهنتون تثبیت بشه تو کلی قالب رب ها رو ریختم تا ببینید که میشه هر کاری کرد
    خواهرم 1 بار برا اینکه بچه هاش صبحونه رو کامل بخورن و اذیت نکنن کره را ذوب کرده بود تو قالب شکلات ریخته بود و اینجور صبح ها با کره به شکل جوجه خوشگل یا ماشین یا ... موفق شد بهشون صبحونه بده
    پر حرفی نکنم بعدش تا یخ میزنن از قالب در میارم و پاکت میکنم و بسته بندی و فریزر
    نام: 001.jpg نمایش: 3551 اندازه: 101.4 کیلو بایت




    نام: 002.jpg نمایش: 3562 اندازه: 115.1 کیلو بایت

    نام: 003.jpg نمایش: 3551 اندازه: 93.8 کیلو بایت

    نام: 004.jpg نمایش: 3529 اندازه: 102.6 کیلو بایت


    نام: 005.jpg نمایش: 3543 اندازه: 102.3 کیلو بایت


    نام: 006.jpg نمایش: 1459 اندازه: 87.3 کیلو بایت

    نام: 007.jpg نمایش: 3523 اندازه: 102.8 کیلو بایتنام: 008 (2).jpg نمایش: 3490 اندازه: 59.3 کیلو بایت

    نام: 009.jpg نمایش: 4604 اندازه: 92.3 کیلو بایت

    نام: 010.jpg نمایش: 3510 اندازه: 97.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۸/۰۱ در ساعت ۰۳:۱۷ بعد از ظهر
    آتامان, m1361, *رستا* و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    253
    پسند شده
    11362
    پسند کرده
    5157
    رب گوجه مامان پز
    گوجه هارو شستن و ریختن تو غذاساز کاملا پوره شد بعد رو گاز گذاشتن آبش بخار شه. توش نمک و زعفرون اضافه کردن،کمی از رب رو هم با روغن تفت دادن و با بقیه مخلوط کردن .

    نام: IMG_3835.jpg نمایش: 1234 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    باران67, nora1, hengamehh و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما