نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree22Likes

موضوع: ته چین ماهی,ماهی پلو

نمایش نتایج: از 9 به 13 از 13
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    626
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ته چين سبزي پلو ماهي



    براي اين ته چين ماهيمون بايد بدون تيغ وتقريبا گوشتش سفت باشه .قبلا از ماهي شير استفاده ميكردم ولي ايندفعه با ماهي تيلا پيا عزيز تستش كردم .

    ماهي مزه دار شده را بايد سرخ كنيم و پوست واستخوانشو جدا كنيم و به تكه هايي با سايز دلخواه تون تقسيم بشه. مقداري پياز داغ خوشمزه و مقداري هم سماق به ماهيها اضافه كنيد و كنار بگذاريدشون.

    براي ته چين هم مقدار ماست وتخم مرغ و برنجي كه هميشه استانداردتون هست در نظر بگيرين و هكچنين سبزي پلويي

    حالا سبزيها+ماست+تخم مرغ+دو حبه سير رو داخل مخلوط كن يا غذاساز بريزين و كاملا مخلوطشون كنين

    ته قالب نصف از برنج ته چينو بريزين و ماهيها رو بچينين روش و بقيه برنج رو هم بريزين روش وبا فويل خيس بپوشونينش و داخل فر تا برشته بشه

    سماقش نقش مهمي داره فراموش نشه
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1072
    پسند کرده
    834

    Re: ته چین ماهی

    ته چین ماهی



    برای 6 نفر :
    ماهی شیر یا سالمون 500 گ
    پیاز متوسط 1 عدد
    سیر 2 حبه
    شنبلیله 200 گ
    گشنیز 400 گ
    برنج 3 پ
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    ماست پر چرب غلیظ 4 ق س
    آب لیموترش 1 ق م
    تمر هندی 1/4 بسته
    نمک ، فلفل ، زردچوبه
    محلول زعفران

    ماهی را به قطعات دلخواه برش دهید . پیاز را ریز کنیدو با آبلیمو ، نمک، فلفل و زردچوبه و کمی زعفران مخلوط کنید. حالا ماهی را چند ساعت در این محلول در یخچال بخوابانید.

    تمر هندی را در مقداری آب بریزید تا خیس بخورد. بعد با دست مالش دهید تا هسته و پوست آن جدا شود. حالا آن را در صافی بریزید تا عصاره غلیظی داشته باشید. حدود 1/4 پ از این عصاره کافیست.

    ماهی های طعم دار شده را در کمی روغن تفت دهید .سبزی های خرد شده را هم بیفزایید و تفت دهید. پس از سرخ شدن سبزی ها آب تمر را هم اضافه کنید تا مواد با هم بجوشند سیر خرد شده را هم بریزید. وقتی آب مواد تمام شد حرارت را خاموش کنید تا تابه خنک شود.

    برنج را آبکش کنید.
    زرده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی با ماست و زعفران مخلوط کنید تا یکدست شود.
    حالا برنج را به این کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه برنج به مواد آغشته شود.

    قالب پیرکس یا تفلون را چرب کنید. نیمی از برنج زعفرانی را در قالب ریخته صاف کنید. مایه ماهی خنک شده را روی سطح برنج پهن کنید و در آخر بقیه برنج را روی مایه ماهی بریزید و صاف کنید. حالا با ته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید.

    قالب را روی حرارت ملایم بگذارید تا بعد از یک ساعت ته چین آماده شود. بعد از این که کمی از مرحله پخت گذشت مقداری کره آبکرده را با چند قاشق آب جوش مخلوط کرده روی برنج بدهید تا دم بکشد .

    - اگر قالبتان پیرکس هست و در ندارد یک تکه فویل روی قالبتون بکشید.
    اگر از قالب پیرکس استفاده می کنید حتما از فر برای پخت ته چین استفاده کنید .
    - من خودم برای ته چینام همیشه از فر استفاده میکنم که به نظرم بهتر میشه.

    از : مریم رشدی . مجله آشپزی مثبت ش 16
    زینب سادات۲, sadaf717, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    735
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    پلو بندری برای یک نفر

    1 تن ماهی هوور+1 ق م پیاز داغ+2 حبه سیر بزرگ رنده شده رو با کره تف دادم و به همراه شوید خشک لا به لای برنج آبکش شده ریختم و دم کردم خیلی عالی بود



    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره خاتون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    1281
    پسند کرده
    646
    دمی ماهی
    اینو از مجله آشپزی خانواده سبز برداشتم ولی تغییراتی دادم مثل نوع سبزی و نوع ماهی و اینکه اون با برنج رژیمی بود و من با برنج معمولی درست کردم.

    یک پیاز رو سرخ کردم با زردچوبه و شوید و گشنیز تازه و خورد شده،بعد ماهی قزل آلا بدون استخون رو گذاشتم تو مواد تا یکم سرخ بشه بعد تمبر هندی رو که تو یه لیوان آب باز کرده بودم اضافه کردم و بعد از به جوش اومدن ماهی ها رو ازش بیرون کشیدم و گذاشتم کنار. 2پیمانه برنج رو با یه لیوان آب دیگه ریختم تو مواد و با شعله کم گذاشتم بپزه تا آبش تموم شه حالا ماهی رو گذاشتم رو برنج و دمش کردم.خیلی خوشمزه بود،پلویی که معطر و ترش بود......

    فایل پیوست 98074
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    5,167
    میزان امتیاز
    349
    پسند شده
    20998
    پسند کرده
    17811
    تقریبا مثل دستور ص 1
    کیلکارو تمیز و مزه دار کردم با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنده شده. نمک. آبلیمو. با همون موادکف قابلمه چیدم.فقط آبلیمو شو خالی کردم.بقیه ماهی رو باهمون مواد تو روغن تفت دادم.شوید و جعفری ساطوری و سیب زمینی ریز خرد شده اضافه کردم با خیلی کم رب تفت دادم.لابلای برنج آبکش شده ریختم.
    عالی بود دوباره درست میکنم
    نام: IMG_20150104_133335.jpg نمایش: 258 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    meli59, zendegi67, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما