نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree15Likes

موضوع: ته چین ماهی

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    399
    پسند کرده
    26

    Re: ته چین ماهی

    سلام دوستان.
    آموزش مگشت رو میدم

    ماهی :1 عدد در حد نیم کیلو
    برنج :4 پیمانه
    شوید تازه و خرد شده.2 پیمانه
    سیر کوبیده در هاون(برای عطر بهتر سیر ) چند حبه
    پیاز نگینی و سرخ شده :1 عدد درشت
    کشمش_ نصف پیمانه .شسته و کمی خیس خورده
    نمک. فلفل سیاه و زردچوبه
    ماهی قباد با سنگسر.یا هر ماهی دیگری که هست رو کاملا نمک بزنین در حد 10 قاشق نمک داخل و بیرون ماهی و فریز کنین چند روز که گوشتش طعم دار بشه.بعد ماهی رو کمی شسته تا نمک اضافیش گرفته بشه وخشک می کنیم و در مقداری روغن و 1 استکان آب و در ظرف رو میبتدیم تا بخار پز بشه شعله ی گاز باید کم باشه که ماهی کمی مغز پخت بشه البته نیازی نیست ماهی کامل پخته بشه در همین حد که بشه پوست وتیغ های ماهی رو جدا کنیم کافیه. و از روی حرارت در میاریم . کمی که خنک شد تیغ هاش رو جدا کرده و به تکه های قیمه ای یا کمی کوچک تر در میاریم چون قراره با برنج دم بیاد که ماهیمون تو برنج گم نشه.
    تکه های ماهی رو با پیاز داغ و سیرو نمک و ادویه و کشمش تفت میدیمم و میذاریم کمی خنک شه.
    برنج رو با شوید آبکش می کنیم شوید نباید بجوشه در حدی که فقط با برنج مخلوط بشه کافیه و بعد آبکش.

    کف دیگ روغن و بعد لایه لایه از برنج و مخلفاتی که آماده کردیم میچینیم و حرارت کم باید دم بیاد
    همین
    zeinabrad این نوشته را پسندیده.
    مادرم برگ گل یاس

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین ماهی

    واقعا عالیه من می خوام امروز ماهی رو ته دیگ بذارم البته خودم رژیمم و نباید بخورم ...

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: ته چین ماهی

    ته چین ماهی



    برای 6 نفر :
    ماهی شیر یا سالمون 500 گ
    پیاز متوسط 1 عدد
    سیر 2 حبه
    شنبلیله 200 گ
    گشنیز 400 گ
    برنج 3 پ
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    ماست پر چرب غلیظ 4 ق س
    آب لیموترش 1 ق م
    تمر هندی 1/4 بسته
    نمک ، فلفل ، زردچوبه
    محلول زعفران

    ماهی را به قطعات دلخواه برش دهید . پیاز را ریز کنیدو با آبلیمو ، نمک، فلفل و زردچوبه و کمی زعفران مخلوط کنید. حالا ماهی را چند ساعت در این محلول در یخچال بخوابانید.

    تمر هندی را در مقداری آب بریزید تا خیس بخورد. بعد با دست مالش دهید تا هسته و پوست آن جدا شود. حالا آن را در صافی بریزید تا عصاره غلیظی داشته باشید. حدود 1/4 پ از این عصاره کافیست.

    ماهی های طعم دار شده را در کمی روغن تفت دهید .سبزی های خرد شده را هم بیفزایید و تفت دهید. پس از سرخ شدن سبزی ها آب تمر را هم اضافه کنید تا مواد با هم بجوشند سیر خرد شده را هم بریزید. وقتی آب مواد تمام شد حرارت را خاموش کنید تا تابه خنک شود.

    برنج را آبکش کنید.
    زرده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی با ماست و زعفران مخلوط کنید تا یکدست شود.
    حالا برنج را به این کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه برنج به مواد آغشته شود.

    قالب پیرکس یا تفلون را چرب کنید. نیمی از برنج زعفرانی را در قالب ریخته صاف کنید. مایه ماهی خنک شده را روی سطح برنج پهن کنید و در آخر بقیه برنج را روی مایه ماهی بریزید و صاف کنید. حالا با ته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید.

    قالب را روی حرارت ملایم بگذارید تا بعد از یک ساعت ته چین آماده شود. بعد از این که کمی از مرحله پخت گذشت مقداری کره آبکرده را با چند قاشق آب جوش مخلوط کرده روی برنج بدهید تا دم بکشد .

    - اگر قالبتان پیرکس هست و در ندارد یک تکه فویل روی قالبتون بکشید.
    اگر از قالب پیرکس استفاده می کنید حتما از فر برای پخت ته چین استفاده کنید .
    - من خودم برای ته چینام همیشه از فر استفاده میکنم که به نظرم بهتر میشه.

    از : مریم رشدی . مجله آشپزی مثبت ش 16
    زینب سادات۲, sadaf717 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,690
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18613
    پسند کرده
    15008
    تقریبا مثل دستور ص 1
    کیلکارو تمیز و مزه دار کردم با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنده شده. نمک. آبلیمو. با همون موادکف قابلمه چیدم.فقط آبلیمو شو خالی کردم.بقیه ماهی رو باهمون مواد تو روغن تفت دادم.شوید و جعفری ساطوری و سیب زمینی ریز خرد شده اضافه کردم با خیلی کم رب تفت دادم.لابلای برنج آبکش شده ریختم.
    عالی بود دوباره درست میکنم
    نام: IMG_20150104_133335.jpg نمایش: 237 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    meli59, zendegi67, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما