موضوع: طرز تهیه شیره ی عسلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
-
۱۳۹۷/۰۱/۲۱, ۰۲:۰۱ قبل از ظهر #1مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
طرز تهیه شیره ی عسلی
مامان غزل عزیزم بفرمایین.
-
۱۳۹۷/۰۱/۲۱, ۱۱:۲۷ بعد از ظهر #2عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 7,139
- نوشته های وبلاگ
- 4
- میزان امتیاز
- 1379
- پسند شده
- 59942
- پسند کرده
- 66565
شیره عسلی
ممنوونم باران جون
سلام رفقای جان
،براتون#شیره_عسلی رو آوردم.
نیم کیلو قند یا شکر
آب که یادم رفت تو کلیپ بنویسمش 2لیوان
لیمو ترش یا آبلیمو کمی
چوب دارچین یک عدد در صورت دلخواه
همه رو در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و بزارید رو گاز اول شعله زیاد باشه. و مدام هم بزنید تا قند یا شکر حل بشه. وقتی کاملا حل شد حرارتو کم کنید خیلی کم. و در قابلمه رو بزارید. هرچند دقیقه یه بار درقابلمه رو بردارید و یه هم بزنید. چون کم کم کف میکنه و بالا میاد. کم کم میبینید که رنگش تغیر میکنه و غلیظ میشه. وقتی دیدید غلیظ شد و رنگش طلایی شد خاموش میکنید. بعد از خاموش کردن کفهاش از بین میرن. و دقت کنید زیادی نزارید غلیظ بشه چون بعد از سرد شدن غلظتش بیشتر میشه. و مث #عسل کشدار میشه.
اگه احیانا زیاد گزاشتین رو گاز و بعد از سرد شدن دیدین دیگه خیلی غلیظ شده میتونید یکمی آب جوش بهش اضافه کنید و دوباره بزارید رو گاز تا کمی بجوشه.
در آخر تو یه شیشه بریزید و در کابینت نگهداری کنید. من تو کابینت گزاشتم و تا حالا هیچ گونه شکرکی نزده. #الحمدلله
ازین #شیره#عسلی تو دستوراتی که عسل میخواد میتونید اینو جایگزین کنید. یا برای شیره مثلا بامیه یا... میتونید همینو گرم کنید و استفاده کنید.
# بعد ازینکه اینو درست کردم و نتیجه رو دیدم ب فکر فرو رفتم که نکنه بعضیا اینکارو کنن و جای عسل ب ما قالب کننویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ در ساعت ۱۱:۴۰ بعد از ظهر
امام علی علیه السّلام فرمودند:
اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
_
برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید
می خوام یه ملکی چیزی توی ترکیه بخرم ولی میترسم به...
جهانگردی - ترکیه