نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10Likes
  • 2 Post By باران67
  • 8 Post By گیتار

موضوع: طرز تهیه سیر داغ چیپسی و روش های نگهداری آن

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه سیر داغ چیپسی و روش های نگهداری آن

    گیتار و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1630
    پسند شده
    23549
    پسند کرده
    19780
    سیرداغ کریسپی(چیپسی)

    نام: IMG_5439.jpg نمایش: 3824 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    میشه گفت سیر داغ چیبسی مثل پیازداغ جزئی جدانشدنی بعضی از غذاهای سنتی محسوب میشه وگاهی از اون به عنوان یک ادویه میتونیم نام ببریم

    برای تهیه سیرداغ کریسپی:

    ابتدا سیرهای ترجیحا درشت رو پوست میگیریم .اینکه گفته میشه درشت فقط به این خاطر هس که روند کار سریع ترانجام میشه

    بعد با رنده تیز حالا بنا به سلیقه تون درشت یا ریز سیرها رو رنده میکنیم

    نحوه درست رنده کردن سیر به اینصورت هس که سیر را از بالا به سمت پایین رنده کرده ولی راه برگشت رو ادامه نمیدیم

    دوباره باید از بالا به پایین سیر رنده بشه اگر از حرکت رفت وبرگشتی برای رنده کردن سیر استفاده کنین موقع سرخ شدن

    حسابی بهم میچسبه واین اصلا مطلوب نیس

    نام: IMG_5381.jpg نمایش: 3680 اندازه: 80.4 کیلو بایت

    دقت داشته باشین هر بار باید به اندازه گنجایش ظرفی که در آن روغن ریختیم سیر را رنده و آماده کنید

    در مرحله بعد یک ظرف کوچک وترجیحا ارتفاع بلند را انتخاب کرده وروغن را در حد 3/1 ظرف ریخته اجازه میدیم تا گرم

    بشه(من از تابه استفاده کردم)

    بعد از گرم شدن روغن نوک ق چ به آن زردچوبه اضافه میکنیم برای خوشرنگ تر شدن سیرداغ

    سیرهای رنده شده را در روغن ریخته وچند ثانیه بعد با چنگال کمی آنرا زیر ورو میکنیم

    نام: IMG_5360.jpg نمایش: 3709 اندازه: 71.5 کیلو بایت

    دقت کنین از اطراف به سمت مرکز در حال سرخ شدن هس پس با چنگال آنها را جابه جا کنین تا یکدست سرخ بشه

    فقط یادتون باشه زوتر از حرارت بردارین چون سریع میسوزه .وقتی که سرخ شد آنرا از صافی عبورداده تا روغن از آن جدا شود

    نام: IMG_5363.jpg نمایش: 3711 اندازه: 83.3 کیلو بایت

    سیرهای سرخ شده را روی صافی باز کرده تا روی هم تلنبار نشن چون هنوز داغ هستن و به هم میچسبن

    نام: IMG_5365.jpg نمایش: 3736 اندازه: 108.8 کیلو بایت

    بعد از 2-3 دقیقه سیرهای سرخ شده را روی حوله کاغذی گذاشته تا کاملا روغن گیری شود در صورت

    لزوم 2-3 بار اینکار را انجام دهید تا زمانی که وقتی آنرا بین انگشتان خود میگیرین نباید دستتون

    روغنی بشه کاملا ترد وشکننده س

    نام: IMG_5370.jpg نمایش: 3709 اندازه: 111.0 کیلو بایت

    روغن صاف شده را دوباره در ظرف ریخته وعمل سرخ کردن رو تکرار میکنیم


    - بهترین روغن برای سرخ کردن روغن جامد هس مخصوصا که قصد دارین در حجم انبوه درست کرده و

    - بعد از آماده شدن آنرا در ظرف شیشه ای دربسته ریخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید البته در

    کابینت هم قابل نگهداری هس به شرطی که زود به مصرف برسه (ممکنه به مرور زمان و محیط گرم

    کابینت بوی روغن کهنه به خودش بگیره)

    - روغن مصرفی را بعد از 2-3 بار سرخ کردن میتوانید عوض کرده وروغن جدید رو جایگزین کنید



    رنده درشت:

    نام: IMG_5439.jpg نمایش: 3824 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    رنده ریز:

    نام: IMG_5393.jpg نمایش: 3688 اندازه: 100.7 کیلو بایت

    - من از رنده ریز و درشت استفاده کردم روند کار با رنده درشت خیلی سریع انجام میشه ولی من

    بافت سیرداغ با رنده ریز رو بیشتر دوست دارم
    ...
     
    مینا.ک, مهپاره., yourfriend و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما