نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree34Likes
  • 4 Post By باران67
  • 2 Post By mitra40
  • 22 Post By Mrs Razieh
  • 1 Post By Mrs Razieh
  • 5 Post By Mrs Razieh

موضوع: میت لوف/چیکن لوف

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,794
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2305
    پسند شده
    95380
    پسند کرده
    80584

    ویترین مدال ها

    میت لوف/چیکن لوف

    m1361, mitra40, Mrs Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۶/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    132
    چی رو پسند کردن
    من هیچی نمیبینم

  3. #3
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,335
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    691
    پسند شده
    21041
    پسند کرده
    33534
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان علی 93 نمایش پست ها
    چی رو پسند کردن
    من هیچی نمیبینم
    دوست عزیز از باز شدن این مبحث جدید خوشحال شدیم
    خورشت آلو قیصی
     
    مامان علی 93 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    498
    میزان امتیاز
    1091
    پسند شده
    10040
    پسند کرده
    9270
    چیکن لوف
    نام: IMG_20170903_231536.jpg نمایش: 510 اندازه: 109.2 کیلو بایت

    وقتی مجبور میشی بخاطر نبودن برق ، عکس غذاتو لب پنجره بگیری فکر کردن برقمونو ببرن من دیگه عکس نمیگیرم
    .
    .

    میت لوف با گوشت مرغ
    (چیکن لوف)
    برای میتلوف دستورهای مختلفی وجود داره.من این رسپی رو با این مقادیر از پیج خارجی ترجمه کردم.
    و از طعمش بینهایت راضی بودم.
    .

    میت لوف*یا چیکن لوف درواقع همون گوشت سفید یا قرمز هست که داخل قالبهای لوف یا همون قالبهای مستطیل شکل پخته میشه و بخاطر شکل قالبش به این اسم مشهور شده. در اصل یک غذای ایتالیایی بحساب میاد
    این غذا هم با گوشت قرمز(میت لوف) و هم با گوشت سفید (چیکن لوف)قابل درست کردن هست

    .

    مواد لازم چیکن لوف

    گوشت سینه مرغ چرخکرده پانصد گرم

    روغن (ترجیحا جامد) یا کره گیاهی ۲ ق غ

    پیاز خیلی ریز یا رنده شده یک عدد بزرگ

    ارد سوخاری ۵ _۶ ق غ (کمتر یا بیشتر)

    تخم مرغ ۲ عدد متوسط

    هویج ریز خرد شده مقداری

    نخود فرنگی مقداری

    فلفل دلمه ریز خرد شده مقداری

    نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم

    مقداری پودر سیر یا دوحبه سیر

    رنگ خوراکی قرمز به دلخواه
    . ✅من توی این ترکیب از قارچ هم استفاده کردم.
    ✅و همچنین دو قطره اسانس دود اضافه کردم
    خب همه ی مواد رو باهم ترکیب کنید.
    ✅من مقدار قارچ،نخود فرنگی،فلفل دلمه و هویج رو چشمی ریختم.
    .
    ✅اگه خمیرتون بیش از حد سفت باشه بعد از پخت، موقع برش زدن میتلوف خرد میشه

    اگه قالبتون تفلون نیست ، کف قالب لوف پن را فویل یا کاغذ بگذارید ، دیواره ها را کمی چرب کنید و مایه گوشتی را در قالب ریخته و صاف کنید...روی قالب رو فویل بکشید و چند سوراخ برای خروج رطوبت اضافی ایجاد کنید.
    و برای مدت حدودا 1 ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید.
    ✅دمای فرها با هم متفاوت هست.من با دمای ۱۸۰ درجه و یکساعت و نیم پخت رو انجام دادم.

    سپس از قالب در آورده و ده دقیقه زمان بدهید و بعد برش بزنید. اواخر پخت فویل رو بردارید تا سطح روی میتلوف هم برشته بشه.
    در صورت نیاز چند دقیقه گریل رو روشن کنید
    .
    ✅در صورت تمایل و نیاز میتونید بعد از بیرون اوردن از قالب اطراف میتلوف رو در ماهیتابه سرخ کنید و یا برش زده و برشها رو سرخ کنید(میتلوف من داخل همون قالب اطرافش برشته شده بود)

    نام: 1502650613845.jpg نمایش: 499 اندازه: 90.9 کیلو بایت

    نام: 1501928407778.jpg نمایش: 501 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۹/۱۹ در ساعت ۰۷:۱۱ بعد از ظهر
    Ladddy, m1361, mitra40 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۶/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    132
    یه سوال
    من با گوشت چرخ کرده درست کردم خیلی خوشمزه بود ولــــــــــــی حالت خمیری داشت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    دیروز رفته بودم کلاس با گوشت چرخ کرده به صورت کوفته کوچک درست کردن بعد از سرخ کردن با رب انار پختن زیاد باب میل خانواده قرار نگرفت گوشتش سفت شده بود برای شب یلدا میخواستم درست کنم

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    498
    میزان امتیاز
    1091
    پسند شده
    10040
    پسند کرده
    9270
    نوش جانتون باشه
    من یکبار امتحان کردم با گوشت این مشکلو نداشتم.بافتش خمیری نبود.کاملا خشک بود مثل بافت داخل کباب کوبیده
    ولی با مرغ بیشتر طعمشو دوست داشتیم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    498
    میزان امتیاز
    1091
    پسند شده
    10040
    پسند کرده
    9270
    نام: IMG_20171210_175519.jpg نمایش: 50 اندازه: 117.7 کیلو بایت

    چیکن (چکن) لوف با دستوری که چند پست بالاتر نوشتم
    فقط اینبار داخلش رنگ خوراکی نریختم
    بنظرم با رنگ خوراکی ،خوشرنگتر بود
    m1361, باران67, nora1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما