نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree27Likes
  • 4 Post By باران67
  • 23 Post By hengamehh

موضوع: شیرینی گزی

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی گزی

    mitra40, مامان غزل, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39778
    پسند کرده
    59949
    سلام خیلی ممنون از راضیه جون

    این شیرینی را نجما جون دستورشو تو گروه تلگرامی مامی سایت گذاشتند جزو شیرینی های عید منم از انجا که دنبال شیرینی های بدون آرد گندم می گردم به سرعت درست کردم

    1- با یک سوم مقدار اما چون ارد من آرد مرغوبی نبود قابل فرم گرفتن نبود منم مثل برنجی باهاش رفتار کردم و مهر زدم روش بسیار بسیار خوشمزه بود طوری که مامانم سفارش داد براش دو کیلو درست کردم ماندگاری بالایی هم داره


    شیرینی گزی






    آردبرنج 750گرم
    شکر 300گرم
    روغن 350گرم
    تخم مرغ 3زرده ویک عددکامل
    وانیل وهل کمی
    خلال پسته 200گرم
    پودرقند برای تزیین


    درکاسه ای روغن روبزنیدتاسفیدونرم بشه بعدپودرشکررواضافه کنیدسپس تخم مرغ هارویکی یکی اضافه کنیدتامایعی یک دست شودووانیل وهل رو بعدآرد رواضافه میکنیم وهم میزنیم ودرآخرخلال پسته هارابه خمیراضافه میکنیم خمیرراپهن کرده وبه شکل دلخواه قالب میزنیم
    شیرینی ها را در فری با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.
    مدت پخت این شیرینی۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید

    2- نکته بعدی اینکه من اول خلال پسته ریختم ولی سفت بود وسطش باعث می شد که خوب نشه قالب زد یا فرم داد کلا لذا برای دفعه های بعد پودر پسته که زیاد هم خرد نشده باشه ریختم

    3- اولش که با یک سوم مقدار درست کردم خیلی سفت بود طوری که به توصیه خانم طیران عزیز کمی شیر اضافه کردم تا نرم بشه و این به خاطر آردم بود

    4- موقع چیدن در ظرف هم لاش کاغذ گذاشتم و یا یک ردیفه چیدم که خاکه قند پائینی به شیرینی بالایی نچسبه

    5- خاکه قندش هم حتما الک کنید خودش کم شیرینیه


    نام: shirinigazi.jpg نمایش: 654 اندازه: 71.9 کیلو بایت


    نوش جان
    Ladddy, nora1, باران67 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما