نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree627Likes

موضوع: ذرت مکزیکی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 121
صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    848
    پسند کرده
    272

    Re: ذرت مکزیکی

    [quote=ஐخـــروس قــَـنـدیஐ]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "لیلا حا":2cf7qvkt
    یعنی چی جیگر تو اب گذاشتی؟ تو اب جوش؟
    لیلا جان
    من پنیر پیتزا رو فله ای میخرم و اینکه میذارم تو آب(آب رو از شیر آب میریزم)برای اینکه بیشتر کش بیاد.
    پنیر پیتزام رنده شده بود که تو آب گذاشتم و بعد آبش رو خالی کردم و ریختم قاطی ذرتا[/quote:2cf7qvkt]
    عزیزم یعنی کلا پنیرو توی اب نگه داری می کنید؟
    hastiye mamani, marie و هوای پرواز این نوشته را پسندیده.
    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: ذرت مکزیکی

    ذرت مكزيكي پنيري



    كنسرو ذرت 200 گ
    مارگارين 20 گ
    ژامبون 2 ورق
    جعفري ساطوري شده 1 ق غ
    پنير پيتزا رنده شده 3 ق غ
    نمك و فلفل

    ذرت را در قابلمه داغ كرده و مارگارين و ژامبون را اضافه كنيد . وقتي همه مواد مخلوط و گرم شد نمك و فلفل بزنيد. جعفري و پنير را اضافه كرده دائم هم بزنيد تا پنير كاملا ذوب شود.

    مجله ضيافت ايده آل ش 2
    مامان غزل, hastiye mamani, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Pariisa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    167

    Re: ذرت مکزیکی

    ذرت کیلویی رو با وجود اینکه پخته است با کمی آب می ذارم که دوباره بپزه ، قارچ های خرد شده را با کمی آبلیمو ،نمک ،فلفل ،آویشن ، کره و روغن زیتون به ذرت اضافه می کنم کمی که گذشت سس فرانسوی و هزار جزیره و پنیر پیتزا رو به موادم اضافه می کنم و هم می زنم. دقیقا مثل بیرون میشه و پنیرش هم خیلی کش می آید.


    &yeganeh&, glabella, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    اندیشه.کرج
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2595
    پسند کرده
    1604
    سلام
    ذرت-قارچ-پنیر-سس-کره-فلفل-آویشن

    &yeganeh&, مامان غزل, فرگل 2 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دیگران برای خوابیدن قصه می گویند.
    ما قصه خود می گوییم تا دیگران بیدار شوند.

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هوای پرواز آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۳
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    162
    پسند کرده
    303
    اینم ذرت مکزیکی من
    خیلی خوشمزه شده بود. از همین جا یاد گرفتم. ممنون از همه
    کره،قارچ، آویشن،فلفل،نمک،سس،آبلیموی تازه
    ذرتم با آب و سرکه و کمی نمک پخته بودم
    glabella, مامان غزل, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر روز بی تـو روز مباداست...

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    بلال مکزیکی رو پختم بعد با کره و پنیر پیتزا و مایونز و آویشن و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کردم ....



    سبزی پلو با ماهی
     
    مامان غزل, m1361, hastiye mamani و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    ذرت مکزیکی:من ذرت بخارپز شده تو فریزر دارم.ریختم توی تابه کوچک گذاشتم رو قابلمه بزرگتر که توش آب بود و گذاشتم با بخار یخش باز شه!قارچ و آبلیمو و کمی کره اضافه کردم درشو گذاشتم تا قارچ هم بخارپز شه!سس مایونز،سس گوجه فرنگی تند،فلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک،آویشن،آبلیمو رو قاطی کردم.ذرتها رو از روی بخار برداشتم گذاشتم رو گاز سسو ریختم روش و هم زدم تا سس به خوردش بره.در آخر پنیر پیتزا ریختم روش و مرتب هم زدم.روشم آویشن ریختم.یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بودن پنیرو بریزیم تو آب یه ربع بمونه بعد بریزیم تو صافی و به ذرتها اضافه کنیم!منم اینکارو کردم و بیییینظیر شد خیلی کش میاد اینجوری!دست دوستمون درد نکنه واقعا فوت کوزه گریش اینه!
    فرگل 2, hastiye mamani, دنیز و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    اوا !!بازم منم که!هیششششکی ذرت مکزیکی نمیخوره؟!
    رستگار, مامان غزل, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما