نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree627Likes

موضوع: ذرت مکزیکی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 121
صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami parastoo
    خانومهای محترم:

    آیا می دانید که یک لیوان ذرت مکزیکی معادل 1000 کالری است و این یعنی کل مقدار کالری ای که افراد رژیمی برای یک روز مجاز به مصرف آن می باشند؟؟؟

    امضا:
    یک رژیمی حسود اسپم ساز

    (پی نوشت : تا به حال ذرت مکزیکی نخوردم چون حتی از بوش بدم میاد ، فقط گفتم که به فکرسلامتیتون باشین!!!)


    دوست عزیز بجای ذرت مکزیکی شما میتونید خود ذرت را آب پزه کنید و با آبلیمو و نمک و فلفل نوش جان کنید هر دونه ذرت درسته تقریبا ۸۰ کالری داره
    امیدوارم که با دونستن این موضوع بتونید ذرت را در لیست غذاهاتون جا بدید و بدون اینکه احساس گونه کنید آنرا بخورید،
    من منبع این اطلاعاتم را براتون میزارم.

    http://caloriecount.about.com/calori...t-white-i11902
    خودت را و آرزوهات را باور کن!!!!! اگه خودت خودتو باور نکنی*، چطوری توقع داری دیگران باورت کنن؟

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    کنسرو ذرتو آماده میفروشن خیلی* هم مقرون به صرفست واسه ۲۵-۳۰ پیاله بزرگ هم کافی قیمتش ۵ هزار
    عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: ذرت مکزیکی

    من بلال که میخرم از نوع مکزیکیش میخرم دون میکنم
    بعد از شستن توی یه قابلمه آب میکنم وقتی که میخواد آب جوش بیاد دونه های ذرت رو میریزم توی قابلمه
    وقتی که آب جوش اومد پنج دقیقه میزارم توی آب جوش تا بپزه و بعد توی آبکش میریزم بعدم فریزر
    نکته مهمش اینه که چه قبل پخت و چه بعد پخت نباید خیلی دونه هاتون بمونه وگرنه سفت میشه
    مامان پیمان و باران67 این نوشته را پسندیده.

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    اینم ذرت مکزیکی عزیز تر از جان: ذرت + سس هزار جزیره+ قارچ+ نمک و فلفل و اویشن + ابلیمو

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من از این ذرتهای کیلویی که سوپریها دارن خریدم. تو صفحه اول طرز بخار پز کردنش را خوندم. میشه به جای بخار پز کردن با زودپز بپزم یا نه سفت میشه؟ کسی تا حالا امتحان کرده؟


    منظورتون همون ذرتهایی هستش که برای پاپ کورن استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    اگر بله که اونا رو هرچقدرم بپزی بازم نرم نرم نمیشه. البته من خودم بخارپزش نکردم تا حالا اما با زودپز که هر چقدر پخت نرم نشد.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan
    ممنون عزیزم
    شما با چی این غذا را درست کردی؟ منظورم اینه که ذرتش را چطور اماده کردی؟

    من همیشه کنسرو میگیرم عزیزم.. خیلی نرم و خوشمزه
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: ذرت مکزیکی

    [HIGHLIGHT=#d8d8d8]ذرت مکزیکی[/HIGHLIGHT] ( به روش برنامه بهونه - سامان گلریز )

    مواد لازم:

    ذرت ( کنسرو) 1 قوطی
    کره 50 گرم
    پودر آویشن به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    سس چیلی مهرام به میزان لازم

    روش تهیه:

    ابتدا ظرف درب بسته ای را انتخاب و آن را داغ می کنیم و ذرت ها در ظرف می ریزیم بعد آویشن و کره را به آن اضافه می کنیم و ظرف را تکان می دهیم تا کره در ذرت ها آب شود و با هم مخلوط شود سپس سس چیلی را آن میریزیم و مخلوط میکنیم و به مدت یک دقیقه می گذاریم گرم شود.

    نکته:
    ذرت را درلیوان شیشه ای بگذاریم بهتر است و استفاده از لیوان کاغذی ضرر دارد و همچنین ذرت را هفته ای یکبار مصرف کنید نه بیشتر.
    باران67 و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    "انسان نقطه اي است بين دو بي نهايت . بي نهايت لجن و بي نهايت فرشته .بنگر به طرف كدام يك مي روي"

صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما