موضوع: رب توت سیاه(شاتوت)
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
-
۱۳۹۶/۰۳/۲۴, ۰۶:۰۳ بعد از ظهر #1مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
رب توت سیاه(شاتوت)
-
۱۳۹۶/۰۳/۲۴, ۰۶:۱۰ بعد از ظهر #2مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
رب توت سیاه(رب شاتوت)
فصل شاتوت هست.چه خوبه که از این میوه ی پرخاصیت و زیبا و خوشرنگ بتونیم استفاده های بیشتری کنیم.
از این رب نه تنها در غذاهاتون به عنوان یه چاشنی خوشمزه میتونین استفاده کنین،بلکه میتونین مثل ترشک اون رو میل بفرمایین
از این رب تو خیلی غذاها میتونین استفاده کنین.
در کنار رب انار در فسنجان و غیره ...
ابتدا شاتوت ها را شسته سپس آنها را در قابلمه ریخته و با شعله کم می گذاریم تا شاتوت ها آب پس دهد و بجوشد.
**ابتدا توت رو پاک کنین وعاری از هر ناخالصی کنین.
برای شستن،توت ها رو داخل یه ظرف آب به مدت 5 دقیقه بگذارین بمونه.به این صورت گرد و خاک و .. کف ظرف ته نشین میشه.
بعد از این مدت توت ها رو اروم و با احتیاط ابکشی کنین و بشورین.
خب تا این مرحله شاتوت هاتون حرارت دیدن و له شدن.
میتونین اون ها رو از پارچه ی نخی رد کنین و به این صورت تمامی ذرات و ناخالصی ها و تخم های شاتوت رو جدا کنین.
در نتیجه رب حاصل کاملا شفاف و صاف خواهد شد.
منتها من تمامی محتویات داخل قابلمه رو میکس کردم و پوره ی غلیظ و یکدست بهم داد.
اینجور رب غلیظ میشه و حالت دون دون داره و روان نیست.
من دوست داشتم اینطوری بشه
غلظت پوره ی رو میتونین در تصویر زیر مشاهده بفرمایین:
پوره ی حاصل رو مجددا روی حرارت قرار بدین تا آب شاتوت کاملاً گرفته بشه و به جوش ریز زدن بییافته.
انقدر روی حرارت باید بمونه و هم بزنین تا وقتی که رد قاشق کف قابلمه باقی بمونه
در واقع باید به غلظت رب گوجه برشه
رب حاصل رو از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن به اون نمک بزنین و بسته بندی کنین.
Обстановка — безраздельно из недорогих...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی