نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree23Likes
  • 1 Post By باران67
  • 22 Post By باران67

موضوع: رب توت سیاه(شاتوت)

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,780
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2289
    پسند شده
    95083
    پسند کرده
    80244

    ویترین مدال ها

    رب توت سیاه(شاتوت)

    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,780
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2289
    پسند شده
    95083
    پسند کرده
    80244

    ویترین مدال ها

    رب توت سیاه(رب شاتوت)





    فصل شاتوت هست.چه خوبه که از این میوه ی پرخاصیت و زیبا و خوشرنگ بتونیم استفاده های بیشتری کنیم.
    از این رب نه تنها در غذاهاتون به عنوان یه چاشنی خوشمزه میتونین استفاده کنین،بلکه میتونین مثل ترشک اون رو میل بفرمایین

    از این رب تو خیلی غذاها میتونین استفاده کنین.
    در کنار رب انار در فسنجان و غیره ...

    ابتدا شاتوت ها را شسته سپس آنها را در قابلمه ریخته و با شعله کم می گذاریم تا شاتوت ها آب پس دهد و بجوشد.

    **ابتدا توت رو پاک کنین وعاری از هر ناخالصی کنین.
    برای شستن،توت ها رو داخل یه ظرف آب به مدت 5 دقیقه بگذارین بمونه.به این صورت گرد و خاک و .. کف ظرف ته نشین میشه.
    بعد از این مدت توت ها رو اروم و با احتیاط ابکشی کنین و بشورین.


    خب تا این مرحله شاتوت هاتون حرارت دیدن و له شدن.
    میتونین اون ها رو از پارچه ی نخی رد کنین و به این صورت تمامی ذرات و ناخالصی ها و تخم های شاتوت رو جدا کنین.
    در نتیجه رب حاصل کاملا شفاف و صاف خواهد شد.


    منتها من تمامی محتویات داخل قابلمه رو میکس کردم و پوره ی غلیظ و یکدست بهم داد.
    اینجور رب غلیظ میشه و حالت دون دون داره و روان نیست.
    من دوست داشتم اینطوری بشه


    غلظت پوره ی رو میتونین در تصویر زیر مشاهده بفرمایین:




    پوره ی حاصل رو مجددا روی حرارت قرار بدین تا
    آب شاتوت کاملاً گرفته بشه و به جوش ریز زدن بییافته.

    انقدر روی حرارت باید بمونه و هم بزنین تا وقتی که رد قاشق کف قابلمه باقی بمونه
    در واقع باید به غلظت رب گوجه برشه

    رب حاصل رو از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن به اون نمک بزنین و بسته بندی کنین.




    fingil 0 shishi, mitra40, hengamehh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما