نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree15Likes
  • 2 Post By باران67
  • 2 Post By باران67
  • 1 Post By باران67
  • 2 Post By باران67
  • 8 Post By باران67

موضوع: شیرینی و کوکی با تزیینات نوروزی

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی و کوکی با تزیینات نوروزی


  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    حاجی فیروز

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/12/2010 10:04:00 PM تزئینها, خميرهاي تزئيني, کاپ کیک ها, نوروز 2 comments




    تا حالا واسه تون پیش اومده که تو عید، حاجی فیروز بخورید؟ حالا پیش خواهد اومد.


    کاپ کیک های حاجی فیروزی میتونه یه لبخند زیبا روی لبهای اطرافیانتون به جا بذاره. البته یه کم حوصله میخواد که شما دارید....دارید دیگه؟ آره دارید!









    برای شروع ، کیسه فوندانت تون رو از تو یخچال بیرون بیارید. ( گفته بودم که باید فوندانت درست کنید!) برای حاجی فیروزمون رنگ سیاه و قرمز لازم داریم ولی من یه سبزه عید هم دادم دستش ، پس فوندانت سبز هم درست کردم. یه رنگ هم واسه سطح کاپ کیک لازم داریم که میتونید خلاقیت به خرج بدید و از رنگهای مختلف استفاده کنید. ( رنگ کردن فوندانت رو هم که قبلا آموزش دادم)


    روی سطح کاپ کیک قهوه رو با باترکریم و یا مارمالاد بپوشونید تا فوندانت بهش بچسبه. بعد با یه کوکی کاتر که اندازه کاپ کیک تونه و یا یه لیوان، فوندانت رو قالب بزنید. فوندانت رو تا اونجایی که میتونید نازکش کنید. چون شکر خالصه و کیکتون رو زیادی شیرین میکنه. بعد بذاریدش روی کاپ کیک و لبه هاش رو با انگشت خوب به کاپ کیک بچسبونید.









    سایز حاجی فیروزها دست خودتونه ولی من پشنهاد میکنم ریز درستشون کنید که هرچی ظریفتر باشه خوشگلتره و زیادی هم شیرین نمیشه و از همه مهمتر ...زود فوندانت تون ته نمیکشه! پس با کله حاجی شروع کنید!







    خوب تو دست بچرخونیدش که کاملا گرد بشه و حرارت دستتون باعث شه که شکرش کمی ذوب شه و روی کار براق بشه. حالا دستتون رو بشورید که رنگ سیاه روش نمونده باشه و بعد با فوندانت سفید دو تا گلوله خیلی ریز درست کنید و جای چشمهاش بذارید و فشار بدید تا بچسبه. اگه فوندانتون خشک شده و نمیچسبه، با آب بچسبونیدش چون آب برای فوندانت حکم چسب رو داره.


    حالا نوک خلال دندون رو توی رنگ سیاه بزنید و توی چشش فرو کنید تا رنگ چشش سیاه بشه







    با فوندانت زرد براش دماغ درست کنید و با قرمز دهن. شما میتونید فرم دهن هر کدوم از حاجی فیروزها رو یه مدلی درست کنید.


    حاجی فیروز من خندونه چون مرتب با من در حال شعر خوندنه: " ارباب خودم بزبز قندی....ارباب خودم چرا نمیخندی" ! ( از بچگی تو عید مرتب این شعر رو میخوندم. خیلی ازش خوشم میاد! نمیدونم چرا....شاید چون توش بزبز قندی داره!!!)







    من حاجی فیروز کچل دوست نداشتم ، پس واسش با چندتا گوله سیاه موهای فرفری درست کردم. ولی شما میتونید به جای مو براش گوش درست کنید.


    واسه کلاهش هم یه تیکه خمیر رو کف دست گوله کنید و بعد لوله کنید و نوکش رو نیز کنید تا کلاه بوقی بشه. بعد نوک کلاه بوقی رو فرش بدید. البته یه مدل کلاه دیگه هم سر حاجی فیروز میذارن که یه استوانه کوتاهه. ولی من کلاه بوقی رو بیشتر دوست دارم.


    با انگشت شست ته مخروط رو نازک کنید و لبه کلاه رو اینطوری درست کنید.







    حالا سر حاجی فیروز بیچاره تون رو کلاه بذارید. ( سرت کلاه رفته بدبخت چرا هنوز میخندی؟ بزبز قندی!.... باز داره عید میشه و من خل شدم! ببخشید)







    همون کاری رو که برای کلاه انجام دادید برای پاها تکرار کنید. فقط باید درازتر باشه.







    بدنش هم دقیقا به همون فرم درست میشه.







    فقط با انگشت شست و اشاره خیلی بیشتر لبه خمیر رو نازک کنید تا لباسش چیندار بشه.


    بدن رو روی پاها سوار کنید









    برای دستها از دو تا گلوله ریز سیاه استفاده کنید. بین انگشتها گلوله رو کمی تخت کنید











    و با چاقو چندتا خط روش بندازید تا انگشتهاش بوجود بیاد.
    با فوندانت قرمز دقیقا عین پاها دستها رو هم درست کنید. فقط کوچکتر







    مچش رو توی آستین بذارید و بچسبونید. موقع درست کردن دست بعدی دقت کنید که شستش رو به بالا بیافته







    دستها رو به شونه بچسبونید و آرنج هاش رو خم کنید تا آماده گرفتن سبزه بشه







    برای سبزه کافیه یه نوار باریک از رنگ سبز درست کنید و با چاقو روش خط بیاندازید و لوله اش کنید. سبزه شما آماده است ( خیلی از سبزه کاشتن راحت تره...نه؟)







    ولی سبزه بدون روبان قرمز نمیشه! پس یه تیکه کوچیک از فوندانت قرمز رو لوله کنید و دور سبزه تون بپیچید







    سبزه رو بدید دست حاجی تون و بعد سرش رو سوار کنید.







    برای کفشش هم یه تیکه فوندانت سیاه رو لوله کنید و بین انگشتها فشار بدید تا یه بیضی بوجود بیاد و بعد نوکش رو تیز کنید و یه تاب بهش بدید تا شکل کفشهای میرزا نوروز بشه. بعد بچسبونیدش روی پاچه شلوار.







    پشت سر حاجی فیروز یه چیزی بذارید که وزن کله اش رو تحمل کنه ( من دو تا کاپ کیک گذاشتم) تا سرش رو تنش خشک شه. اگه دیدید نمیچسبه و خیلی سنگینه ، یه خلال دندون رو نصف کنید و توی گردنش فرو کنید و بعد سرش رو سوار کنید تا مطمئن شید که دیگه سرش به تنش می ارزه!







    من که عاشق این سیاه سمبو شدم! شما چطور؟!
    اگه درستش کردید حتما عکس بگیرید و آپلود کنید تا حاجی تون روئیت بشه!!!
    m1361 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    ژله تخم مرغ رنگی عید

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    4/01/2010 11:55:00 PM تزئینها, دسرها, ژله ها, نوروز 10 comments




    من ژله تو پوست تخم مرغ رو کلاس اول راهنمایی که بودم یاد گرفتم. و برعکس خیلی چیزها که بلد بودم و دیگه یادم رفته این یکی خوب یادم مونده چون اون سالها که مردم ژله عادی رو هم بلد نبودند درست کنند اینها واسه خودش خدایی میکرد!


    ساختنش هیچ کاری نداره و خیلی ساده است ولی در عین حال ناز میشه





    باید از یک هفته قبل تمام تخم مرغهایی که برای شیرینی پزی یا غذا پختن ازشون استفاده میکنید رو خالی کنید و بشورید و بذارید خشک شه. من توی تخم مرغ خالی کردن تبحر دارم و هنوز پوست تخم هایی دارم که با سرنگ خالیشون کردم و شما اصلا متوجه نمیشید که سوراخی هم روی تخم مرغ وجود داره! روی اون تخم مرغها رو طرح اسلیمی کار کردم و هر سال واسه نوروز توی سفره هفت سین میذارم و بعد بسته بندیشون میکنم تا سال بعد. یه چندتا نمونه دیگه هم دارم که به اندازه 3 میل سوراخشون کردم و تخم مرغها رو خالی کردم که شیوه خاص خودش رو داره و توضیح نمیدم. ولی برای ساختن این ژله ها اصلا لازم نیست که زیاد حساسیت نشون بدید فقط به اندازه یک سکه، ته تخم مرغ رو با ته قاشق چایخوری سوراخ کنید و تخم مرغش رو استفاده کنید و بعد با مایع ظرف شویی بشورید و بذارید خوب خشک بشه و اینطوری دیگه بو نمیده. وقتی به تعداد مورد نیاز پوست تخم مرغ جمع کردید میتونید کار رو شروع کنید





    من از هر رنگ ژله یک دونه تخم مرغ رنگی درست کردم. برای اینکار 2 ق غ پودر ژله رو با 8 ق غ آب جوش مخلوط کردم. چرا 8 قاشق؟
    برای اینکه بفهمم هر تخم مرغ چقدر آب لازم داره یکیشون رو اول قاشق قاشق پر از آب کردم و کلا هر تخم مرغ با 8 قاشق پر میشد . شما هم همینکار رو انجام بدید چون تخم مرغها سایزشون استاندارد نیست.
    بعد 30 ثانیه ژله ها رو توی مایکرو فر گذاشتم تا ژله کاملا حل بشه







    پوست تخم مرغها رو توی جاتخم مرغی بذارید و اگه ندارید از کارتن شونه تخم مرغ استفاده کنید. حالا قاشق قاشق ژله رو توی پوست تخم مرغ بریزید









    من میخواستم که تخم مرغهام تک رنگ باشن ولی اگه شما تخم مرغهای چند رنگ میخواید باید هر تخم مرغ رو با 2 قاشق از یک رنگ ژله پر کنید و بذارید نیم ساعت توی یخچال ببنده و بعد رنگ بعدی و باز توی یخچال و اینطوری تخم مرغ چند رنگ دارید. این کار تنوع زیادی داره و میشه کارهای زیبایی خلق کرد. مثلا از پاستیل و یا ترافل توی تخم مرغها استفاده کنید یا اینکه تخم مرغها رو اریب پر کنید







    بعد از یک روز و اگه صبر ندارید 3 ساعت! میتونید پوست تخم مرغها رو بشکنید و ژله رو از توش بیرون بیارید. ( اگه ژله ساز حرفه ای هستید میدونید که ژله توی یخچال که میمونه روز به روز حجمش کمتر میشه چون آبش تبخیر میشه و لاستیکی تر میشه و تقریبا طعم پاستیل میگیره. پس اگه میخواید تخم مرغ ها کاملا تخم مرغی شکل باشند باید وقتی کاهش حجم پیدا کرد و کمی توی پوست تخم مرغ سطحش نشست کرد، بهش ژله اضافه کنید. ولی من میخواستم تهش تحت و صاف باشه که راحت روی کیک بشینه .


    توجه داشته باشید که پوست تخم مرغ ها رو نباید با ضربه بشکونید. بلکه به آرومی روی سطح بغلطونید و یا ضربه های کوچیکی بهش بزنید و بعد با احتیاط پوست رو ازش جدا کنید که خوشگل از آب در بیاد





    ژله های تخم مرغی رو میتونید روی کیک برای تزئین بذارید و یا توی جامهای تخم مرغ خوری بذارید که خیلی روی میز ناهار خوری شیک میشه. و کلا سفره تون رنگ و لعاب دیگه ای میگیره. و یک دسر خوشمزه و زیباست و همه فکر میکنند که شما عجب هنرمند حرفه ای اي هستید!


    یه نکته هم بگم... اگه به عکس خوب خیره بشید و دقت کنید میبینید که ژله تخم مرغی آبی رنگم سطحش به تمیزی اونهای دیگه نیست. دلیلش اینه که اون رنگهای دیگه رو با ژله خارجی درست کردم و چون ژله بلوبری خارجی گیرم نیومد از ایرونیش استفاده کردم و با وجودی که همه رو یک جور درست کردم این یکی آش و لاش شد و وا رفت!
    خلاصه مطلب اینکه اگه دارید از ژله ایرونی استفاده میکنید برای محکم کاری واسه هر تخم مرغ 4 قاشق پودر ژله بریزید! خیلی ضد حاله که کلی زحمت بکشید و آخرش کارتون خراب بشه. خوب شد من ژله بلوبری تیاری گیرم نیومد که بدونم چقدر با ژله های ایرونی کیفیتش تفاوت داره... وگرنه شما با همین دستور درستش میكردید و خراب ميشد! ... ختم کلام اینکه 4 قاشق پودر ژله ، 8 قاشق آب جوش برای هر تخم مرغ
    kurosh1 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/28/2010 11:54:00 PM براي بچه ها, دسرها, نوروز 23 comments






    اسم این یکی رو نمیشه گذاشت رسپی ... از بس که ساده است! ولی من دوستش دارم چون یاد بچگیهام میندازدم. وقتی خیلی بچه بودیم مامانمون واسمون آبنبات درست میکرد. ما هم که خیلی کوچولو بودیم از اول تا آخرش تو دست و پاش می پلکیدیم تا آبنبات ها ببنده. تا اونجایی که یادم مونده معمولا تابستونا بود ولی من امسال تصمیم گرفتم آبنبات از نوع چوبیش اون هم به شکل تنگ ماهی واسه هدیه نوروزی درست کنم....اسمش رو گذاشتم: "آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز"... فقط یه تریلی لازم داره اسمش رو حمل کنه!


    با این مقداری که میگم میشه 3 تا 4 تا آبنبات تنگی درست کرد


    شکر ½ لیوان


    آب ¼ لیوان


    سرکه سفید نصف ق غ


    آبلیمو نصف ق چ


















    همینطور که در تصویر مشاهده میفرمایید من توی تنگم ماهی قرمز دارم که حتما متوجه شدید که پاستیله. در هر بسته "اوشن پارک" مارک "ببتو" 3 تا دونه پاستیل ماهی قرمز هست که میتونید از بازار تهیه کنید. بقیه اش رو هم که کوسه و اسب آبی و صدف و ستاره دریایی و هشت پا و ... هست رو بذارید واسه آینده شاید لازم شد


    اگه گیرتون نیومد ( که میاد) دیگه چاره ای ندارید و مجبورید از کوسه های مارک شیبا استفاده کنید.









    اگه دنبال قر و فر دادن به کارها نیستید این مراحل رو حذف کنید و یک راست برید سر ساختن آبنبات... در غیر اینصورت... باید فویل آلومینیوم با ضخامت 75 میکرون ( یا کلفت تر) خریداری کنید. (از پلاستیک فروشیها و یا فروشگاههای ظروف یکبار مصرف میتونید تهیه کنید) بعد به عرض 1 سانت با قیچی ببرید









    البته کل این جریان رو من از خودم اختراع کردم شاید شما یه ایده بهتر به سرتون بزنه ( اگه زد بگید من هم یاد بگیرم)


    حالا با استفاده از یک قوطی یا بطری یا هرچیز گردی یه قوس به فویل بدید (من دو لایه اش کردم که محکم کاری بشه. شما میتونید فویل رو سه لا یا 4 لا هم تا بزنید) و بعد مثل درست کردن باد بزن سر تنگ بلورتون رو زیگ زاگی کنید و در آخر با چسب نواری لبه انتهایی رو بچسبونید. قالب تنگ شما آمادست! اگه اونقدرها واسه اینکار هنرمند نیستید میتونید از یه کوکی کاتر دایره ای شکل استفاده کنید. ولی اونوقت تنگتون دایره ای شکل میشه









    انتهای پایینی تنگ رو با قیچی یه چاک کوچولو بدید که بتونید "نی نوش" رو ازش رد کنید. اگه از این نی ها نداشتید از چوب مخصوص کباب هم میشه استفاده کرد ولی نی بهتره.


    یک فویل آلومینیوم رو چرب کنید ( خیلی مهمه که خوب چرب شه) بعد نی رو روش بذارید و تنگ رو هم روی نی









    حالا خود آب نبات:
    آب و شکر رو بذارید بجوشه تا به مرحله "سافت بال" برسید. قبلا توضیح دادم که یعنی چی ولی اگه تازه واردید، تقریبا 3 دقیقه است. بعد سرکه و آبلیمو رو اضافه کرده و زیرش رو خاموش کنید. فقط حواستون باشه که تحت هیچ عنوان نباید شربتتون رنگش عوض شه و زرد یا طلایی بشه چون بعد آبنباتتون به جای آبی ، سبز میشه! اگه رنگش عوض شد از نو شروع کنید









    با نوک خلال دندون بزنید توی رنگ ( فقط نوکش! خلال دندون من توی عکس زیادی رنگ داره، من فقط نوکش رو توی شربت زدم و انداختمش دور پس به این اندازه رنگ نیازی نیست. وگرنه آبنباتها تیره میشه)









    حالا قاشق قاشق بریزیدش توی قالب ، درحالی که قالب رو محکم به سطح چسبوندید که شربت درز نکنه. (مواظب باشید نسوزید. خیلی خطرناکه)



    ( خوش به حال تونه که مجبور نیستید با یه دست دیگه تون هم عکس بگیرید! من بعضی وقتها دست کم میارم!)










    حالا پاستیل رو توش فرو کنید ( اگه خیلی داغ باشه پاستیل ذوب میشه و اگه خیلی سرد شده باشه بهش نمیچسبه. پس مهمه که کی ماهی رو تو تنگ بندازید!) زیاد هم آبنبات نریزید که نازک باشه خوشگلتر میشه ( من با ضخامتهای مختلف امتحان کردم. نازکش خوشگلتر شد)









    قانونا بعد از 5 دقیقه میبنده ولی اگه عجله دارید بذاریدش توی فریزر. به سادگی از فویل و قالب جدا میشه و بعد میتونید از همین قالب باز استفاده کنید. فقط مجبورید که آبنبات رو روی حرارت بذارید تا باز کاملا روان بشه ( مواظب باشید رنگش سبز نشه! ظرف رو از اجاق دور کنید و با حرارت ملایم 20 ثانیه ذوبش کنید و باز کار رو شروع کنید









    اگه فویل رو چرب نکرده باشید بهش میچسبه و عمرا جدا نمیشه پس تذكرات رو جدي بگيريد و نكات رو رعايت كنيد.









    توی کیسه های کوچولو بذارید و با ربان ببندیدش ویا اینکه مستقیما بدید دست بچه ها!


    عیدتون هم مبارک
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    بیسکویتهای نوروزی

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/19/2010 10:07:00 PM بيسكويتهاي تزئين شده, تزئینها, نوروز 17 comments




    رویال آیسینگ بهترین گزینه برای تزئین بیسکویته و شوگر کوکی بهترین بیسکویت برای تزئین شدنه! ممکنه که طعم شوگر کوکیز میون بیسکویتها بهترین نباشه اما به دلیل اینکه توی فر تغییر شکل نمیده و پف نمیکنه و وا نمیره ، بهترین نوع بیسکویت برای تزئین کردن و یا قالب زدن به حساب میاد. البته بيسكويت زنجبيلي هم همینطوره که بعدها آموزش میدم . و اگه دوست دارید بدونید خوشمزه ترین بیسکویت براي تزئين کدومشه باید بگم کوکی پرس کوکیز از نظر من و اطرافیانم بهترین به حساب میاد. درست در آوردن شوگر کوکیز دنگ و فنگ داره. من یه رسپی خیلی خوب ازش واستون گذاشته بودم که حتما تا الان درست کردید. اگه قلبهاتون فرمشون رو حفظ کردند و مزه اش رو هم دوست داشتید پس به همون رسپی بسنده کنید. من سه تا رسپی جدید از شوگر کوکیز رو تو این هفته امتحان کردم و یکیش که از همه اش پر دردسر تر بود از همه اش خوشمزه تر شد!!! ( دونه دونه یکی در میون همه اش رو خوردم تا ببینم کدومش خوشمزه تر شده!) اون رسپی مقدار کره رو دو برابر کرده بود و بیسکویتها بسیار ترد و خوشمزه شدند ولی پدرم در اومد و 4 ساعت گرفتارش بودم تا درستشون کردم آخه باید خمیر رو بذاری توی یخچال و بعد پهنش کنی و بذاری توی یخچال و بعد قالب بزنی و بذاری توی یخچال و تازه همه اش 8 تا بیسکویت درست کردی!!! خلاصه رسپی وحشتناکی بود ولی خیلی خوشمزه میشه. من اون 3 تا رسپی دیگه رو پست نمیکنم چون به درد حرفه ای ها میخوره و شخصا همون یکی که قبلا یاد گرفتید رو توصیه میکنم که تقریبا کیفیتش تضمینیه.









    پس بیسکویتها رو درست کنید و بذارید کاملا سرد بشه. اگه میخواید فرداش تزئینش کنید باید حتما توی ظرف در بسته یا توی پلاستیک گره زده نگهداری کنید که رطوبت کاملا طعمش رو خراب میکنه. آیسینگتون رو هم با یک سفیده تخم مرغ مطابق دستور درست کنید.







    آیسینگ رو در قیف بریزید و قیف رو کمی از بیسکویت فاصله داده و فشار بدید و بیسکویت رو دور گیری کنید. پس توجه دارید که آیسینگ باید کاملا غلیظ باشه. یعنی مقدار پودر شکرش رو سرخود کم نکنید. آیسینگ بیسش شکره و مهم نیست که بیسکویتهاتون رو بیش از حد شیرین میکنه. بعدا با قهوه تلخ یا چای بخوریدش!!! من عکسهای مرحله دورگیری رو واستون کنار هم گذاشتم تا متوجه بشید که باید چیکار کنید. در تصویر میبینید که من قیف رو بالاتر از بیسکویت گرفتم. اینطوری راحت آیسینگ دور تا دور بیسکویت قرار میگیره. در آخر که دارید به جایی که دورگیری بیسکویت رو شروع کرده بودید میرسید فاصله قیف تا بیسکویت رو کم کنید و بعد ابتدا رو به انتها بچسبونید












    حالا باید قاشق قاشق (نصف قاشق چای خوری) توی آیسینگ آب بریزید تا روان بشه. زمانی به روانی مناسب میرسید که وقتی با قاشق یک ربان توی ظرف آيسينگ میکشید بین 5 تا 10 ثانیه ربان آيسينگي توی ظرف آیسینگ محو بشه. بعد آيسينگ رو توی بطری پلاستیکی سس بریزید. باید مطمئن شید که آیسینگ دورگیری کمي سفت شده. بعد شروع به پر کردن بیسکویت کنید. اینکار رو بهش flooding فلودینگ میگن. و اون آیسینگ دورگیری مثل یک سد عمل میکنه و آیسینگ روان شده رو توی محدوده نگه میداره.









    با خلال دندون آیسینگ رو در تمام نواحی پخش کنید. ظرف حاوی خلال دندون رو کنار دستتون داشته باشید چون خیلی باهاش کار دارید. بیسکویت رو تکون بدید تا سطحش صاف بشه









    بعد از اینکه آیسینگ روی بیسکویت کاملا خشک شد میتونید طراحی روش رو شروع کنید. وقتی میگم کاملا خشک یعنی کــــــــــــــــــــــــ ـــــــاملا خشک! وگرنه رنگها توی هم نفوذ میکنند. مخصوصا رنگهای تیره ای مثل سیاه و قهوه ای و و یا قرمز.


    برای اجرای طرح باید از آیسینگ غلیظ استفاده کنید.
    و این مرحله رو هم باید بذارید کاملا خشک بشه.









    من تنگ ماهی عید رو روی بیسکویتها کار کردم. پس توی کار رو با رنگ آبی با شیوه فلودینگ پر کردم. اینطوری بعد از خشک شدن یک سطح صاف و زیبا خواهید داشت. زوایای کوچیک رو با خلال دندون آیسینگ رو توش بکشید تا پر بشه









    بعد با رنگ قرمز توی ماهی ها رو پر کردم. پس تمام نواحی که باید پر بشن باید از آیسینگ رقیق استفاده کنید و دور گیریها رو با آیسینگ غلیظ









    آیسینگ باید حد اقل 24 ساعت بمونه تا کاملا خشک بشه. و راستی هنگام کار برای اینکه رویال آیسینگ سریع خشک میشه روی ظرف رو با دستمال مرطوب بپوشونید









    من چند مدل ماهی گلی فانتزی هم کار کردم









    این دفعه روی بیسکویت طرح ماهی رو کشیدم و بعد با سفید دور بیسکویت رو کار کردم و گذاشتم خشک شدند









    بعد با شیوه فلودینگ ماهی ها رو تکمیل کردم









    توی همه بیسکویتهام این ماهی ها رو از همه بیشتر دوست دارم چون خیلی خوشگل میخندند









    و البته موزیانه!!!









    و یا یک ماهی تنهای خفن









    یه نکته هم بگم که دور گیری ها باید کلفت باشه نه ظریف!












    چون بعدا که با آیسینگ رقیق پر میشه مقدار زیادیش از دو طرف پوشیده میشه و كادر رو تقریبا از بین میبره












    و این هم یک ماهی تنها در تنگی کوچک سر سفره هفت سین!
    m1361 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها













    عید بی سبزه نمیشه! من برای سبزه ها از دورگیری استفاده نکردم چون میخواستم کاملا سبز باشه









    بعد از اینکه خشک شد به سادگی فضای بینش رو با قرمز پر کردم









    و باز بعد که خشک شد پاپیون رو بکشید









    و حاجی فیروز ورژن بیسکوییتی!


















    ارباب خودم.....












    و تخم مرغ رنگی های نوروز...















    و صد البته ببر سال 89






















    تخم مرغها رو به سلیقه خودتون رنگ کنید.










    بعد که بیسکویتها کاملا خشک شد میتونید توی ظرف در بسته نگهداری کنید تا مهمون بیاد و یا میتونید بیسکویتهاتون رو به کسانی که خیلی دوستشون دارید هدیه بدید. برای بسته بندیش هم من از کیسه های کوچیک استفاده کردم و کیسه ها رو با روبانهای رنگی بستم









    این کیسه ها رو میتونید از پلاستیک فروشیها در سایزهای مختلف خریداری کنید. رنگ ربان رو متناسب با رنگهای روی بیسکویت انتخاب کنید









    بعد که همه بیسکویتها رو بسته بندی کردید توی جعبه های کادویی خیلی خوشگل بچینیدشون و سریعا هدیه بدید قبل از اینکه خودتون همه شون رو بخورید













    درست کردن بیسکویتها خسته کننده است ، تزئین کردنشون وقت گیره اما قسمت هدیه دادنش خیلی لذت بخشه. وقتی قیافه ذوق زده دوستانتون رو میبینید همه خستگیش از تنتون بیرون میره!


    درمورد طعمش هم بگم که بیسکویتهاش خوشمزه است ( هم در حین ساخت و بعد در حین تزئین مرتب دهنم کار میکرد!) اما آیسینگ بعد از خشک شدن تبدیل به قند میشه و طعم بیسکویت رو شیرینتر از قبل میکنه و حتما باید با یه نوشیدنی تلخ سرو بشه.


    در ضمن فراموش نشه که اجازه ندید بچه ها زیاد از این بیسکویتها بخورند چون سفیده تخم مرغ خام توش به کار رفته .... و خلاصه بیشتر از 10 تا در روز نخورند :p
    سال نو همگی مبارک!
    tinker bel, mitra40, sita-golam و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • موضوعات مشابه

    1. تزیین سس(کارهای کاربران گل مامی سایت)
      توسط bahargol در انجمن انواع رب و سس های غذایی - Pastes, Sauce and Dressing
      پاسخ: 86
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۳/۰۱, ۰۷:۳۲ بعد از ظهر
    2. آرشیو پاییـــــز 95 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط مریم.ع در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 189
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۹/۳۰, ۰۱:۰۹ بعد از ظهر
    3. آرشیو پاییـــــز 94 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط همسر مهربان در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 336
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۹/۳۰, ۱۰:۰۹ بعد از ظهر
    4. ایده های تزیین شور و ترشی-ایده چیدمان سینی ترشی(عکس از نت)
      توسط باران67 در انجمن انواع شور و ترشی - Pickles
      پاسخ: 18
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۹/۱۴, ۱۰:۵۴ قبل از ظهر
    5. دوخت های تزیینی روی بافت
      توسط mitra40 در انجمن بافتنی - Knitting
      پاسخ: 9
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۱/۰۴, ۰۷:۰۷ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما