نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 785 به 792 از 982
  1. #785
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372
    جوجه کباب 13بدر شوهرپز

    افسونی و m1361 این نوشته را پسندیده.
    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  2. #786
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farideh6570 آواتار ها
    farideh
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    141
    سلام خانوم های هنرمند. گوشت رو برای درست کردن کباب برگ چطور باید هم مزه دار کرد و هم ترد و نرم ؟میشه راهنماییم کنید ؟
    ماکارونی
     
    ostooreh این نوشته را پسندیده.

  3. #787
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    مرغ رو با آبلیمو و فلفل سیاه و پیاز مزه دار کردم کردم و تو فر کباب کردم با گوجه و با کنه سرو کردم
    نام: 20150315_140142.jpg نمایش: 945 اندازه: 107.0 کیلو بایت
    باران67, malihejoon773, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  4. #788
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    بازم کباب کرغ با دستور قبل اینبار با هویج و و برنجشم شوید پلو بود
    نام: 20150309_140639.jpg نمایش: 932 اندازه: 110.7 کیلو بایت
    باران67, maman_mahya, malihejoon773 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  5. #789
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,683
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18593
    پسند کرده
    14966
    نقل قول نوشته اصلی توسط farideh6570 نمایش پست ها
    سلام خانوم های هنرمند. گوشت رو برای درست کردن کباب برگ چطور باید هم مزه دار کرد و هم ترد و نرم ؟میشه راهنماییم کنید ؟

    اینطور که شنیدم با آب پیاز و آبلیمو خوبه بدون نمک
    البته امتحان نکردم تا دوستان هم نظر بدن
    farideh6570 این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  6. #790
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    پاچین ها رو با نمک و فلفل قرمز و ابلیمو و زعفران شب تا صبح توی یخچال گذاشتم قبل از سیخ کردن کمی روغن زدم و روی حرارت زغال اقای همسر پزید با گوجه کبابی و گلهای زیبای همیشه بهار تزیین کردم
    باران67, m1361, افسونی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #791
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط farideh6570 نمایش پست ها
    سلام خانوم های هنرمند. گوشت رو برای درست کردن کباب برگ چطور باید هم مزه دار کرد و هم ترد و نرم ؟میشه راهنماییم کنید ؟

    سلام خانوم گل

    اول ومهم ترین نکته برای کباب انتخاب خود گوشت هستش .

    برای کباب برگ باید از راسته ی گوسفند استفاده کنی که هر چه جوان تر باشه گوشتش نرم تر وخوش مزه تر هستش .

    بعد از انتخاب گوشت مناسب من پیشنهاد میکنم گوشت رو به مدت 24 ساعت با پیاز وفلفل قرمز وکره خرم وروغن زیتون

    طعم دار کنی .آبلیمو ونمک گوشت رو دیر پز میکنه وخون گوشت رو نمک در میاره وارزش غذاییش از بین میره .

    موقعی که به سیخ کشیدی اول نمک بزن وبعد روی حرارت تند چند لحظه بگردونش تا بافت های اصلی سریع بسته بشه وآب گوشت بیرون نیادش .
    بعد هم با حرارت کم بپزیدش .وموقع سرو کنار کباب از لیمو ترش تازه استفاده کنین .کره هم لای برنج عالی میشه .
    یه لفمه نون حلال
     
    farideh6570, باران67, Behjat و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #792
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    483
    پسند شده
    4908
    پسند کرده
    9285
    جوجه کباب تابه ای من با تمام نکاتی که ملیحه جون گفتن

    از شب قبل تکه های مرغ رو به مدت یه ساعت با زعفرون طمعدار کردم بعد با روغن مایع کاور کردم و در نهایت با آبلیمو و نمک و پیاز خلال شده و فلفل سیاه مزه دار کردم.

    بعد از اینکه تکه های مرغ رو به سیخ کشیدم کمی سماق هم روشون پاشیدم و داخل ماهیتابه با روغن کم گذاشتم سرخ بشه. گوجه هم از وسط کمی برش زدم و داخلش نمک پاشیدم و کنار کبابها گذاشتم با چند برش فلفل دلمه ای بپزه...
    مزش عالی شده بود

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-04-16-0847.jpg
مشاهده: 802
حجم: 104.3 کیلو بایت

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-04-16-0870.jpg
مشاهده: 815
حجم: 104.1 کیلو بایت
    ...
     
    رخند, عطر سیب, گلنرگس 2 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما