نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7542Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 777 به 784 از 982
  1. #777
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    332
    نوشته های وبلاگ
    92
    میزان امتیاز
    620
    پسند شده
    6416
    پسند کرده
    7615

    ویترین مدال ها

    نوعی کباب مرغ!
    2تا رون مرغ رو چرخ کردم+1ق غ سس کچاپ+ 1ق غ سس خردل(اگه سس خردلتون خوشمزه نیست یکم کمتر بریزید)+ 1عدد پیاز آب گرفته+ 1حبه سیر+ نمک فلفل سیاه ،زردچوبه و ادویه+30 گرم نرم شده .خوب ورز میدیم بعد مثل کباب کوبیده به دور ساقه کرفس زدم و داخل تابه داغ شده در کمی روغن سرخ کردم .خیلی خوب بود جاتون خالی
    این مواد 5تا کباب داد بهم
    نام: IMG_4410.jpg نمایش: 1146 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    اینم برش خوردش:
    نام: IMG_4413.jpg نمایش: 1069 اندازه: 97.6 کیلو بایت
    m1361, Hope, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  2. بانک بند ناف
  3. #778
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5965
    پسند کرده
    3909

    Red face

    کوبیده مرغ
    1عددسینه مرغ رو چرخ میکنم ویه پیاز متوسط رو به بزرگ رو رنده میکنم توش نمک وفلفل و زعفران آسیاب شده 1ق چ خوری با1عدد تخم مرغ خوب ورز میدم بعد میزارم تو یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد یه کیسه فریزر رو خیلی کم چرب میکنم یه کم از مواد رو برداشته لا کیسه گذاشته وبه صورت کوبیده فرم میدم وتو رو غن سرخ می کنم اگه سینه مرغ تون بزرگ باشه حدود 10 تا 12 کوبیده میده که خیلی خوش مزه است
    نام: کوبیده مرغ س.jpg نمایش: 1651 اندازه: 92.1 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    m1361, ZR79, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #779
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    681
    سلام دوستان.من یه مهمونی در پیش دارم و میخوام کباب نگینی درست کنم.لطفا دوستانی که درست کردن بگن برای هر نفر چقدر گوشت و مرغ در نظر میگیرن؟ممنون میشم سریع جواب بدین چون دوشنبه مهمونیه
    ویرایش توسط nazbanoo : ۱۳۹۳/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۴۰ بعد از ظهر

  5. #780
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    کباب فلفلی : گوشت چرخ کرده گوسفندی و پیاز رنده شده و انواع ادویه رو مخلوط کردم. فقط این دفعه با استفاده از تجربه ی قبلی اول کمی فلفل ها رو آب پز کردم و بعد سردشدن دورشون مایع گوشت سرد و پیجیدم و دیگه ایندفعه هم گوشت ترک نخورد هم فلفل کاملا پخته بود. سسشم پیاز سرخ شده و زعفران و یه ذره سس کچاپ و قارچ و آبغوره
    نام: IMG_3718.JPG نمایش: 1379 اندازه: 93.4 کیلو بایت
    --------------------
     
    ویرایش توسط baran_68_mn : ۱۳۹۳/۱۲/۲۷ در ساعت ۱۲:۴۱ بعد از ظهر
    باران67, mitra40, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  6. #781
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7857
    پسند کرده
    11461


    کباب دیگی


    پیاز 1 عدد درشت
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    سیب زمینی 2 عدد
    ادویجات:نمک_فلفل
    چاشنی آب نارنج
    رب 3قاشق غذا خوری
    پیاز رو رنده می کنیم با گوشت و نمک و فلفل مخلوط کرده به اندازه گردو می گیریم .داخل دست پهن می کنیم و با کره سرخ می کنیم.سیب زمینی را سلیقه ای سرخ می کنیم. رب رو هم تفت می دیم با آب نارج مخلوط می کنیم و روی گوشت و سیب زمینی می ریزیم زمان پختش هم نیم ساعته.نوش جونتون دوستان


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142676603186611.jpg
مشاهده: 1391
حجم: 99.6 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, mitra40, *ARMITA* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #782
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    581
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    6035
    پسند کرده
    6116
    ديشب مرغ رو تكه تكه كرديم براي جوجه
    همان ديشب جوجه ها رو تو مخلوطي از ماست.. زعفران... فلفل دلمه اي... فلفل سبزتند...ادويه...نمك... پودر سير و زنجفيل و زعفران و پياز خرد شده...خوابوندم تا امروز ظهر كه در مراسم سيزده بدر سيخ كرديم و با برنج ... خيلي ترد شده بود جوجه ها خيلي
    نوش جاااااااااااااااااااااااا اااان









    ؟؟؟
     
    ویرایش توسط گلنرگس 2 : ۱۳۹۴/۰۱/۱۴ در ساعت ۰۹:۵۶ قبل از ظهر
    golbarg., مامی رضا, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  8. #783
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    487
    پسند شده
    9713
    پسند کرده
    6470
    جوجه کباب خوشمزه و طعم دار که سفت نیست و بسیار لذیذه.



    شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم.

    شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه.

    پس با من در این پست همراه باشید

    1- نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.

    خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره.

    ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.

    پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

    کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه.

    اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش 1 ق غ کره ی مذاب اضافه کنید.

    2- نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

    به نظر من این روش غلطه. چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی حرارت کباب میکنیم و این پیاز ها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.

    در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث میشه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن.

    اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.

    پس رنده و له کردن پیاز ممنوع

    بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست

    3- نکته ی بعدی در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره.

    منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه میکنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران میگیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته میشه که به نظر من خسارته.

    خوب پس چی کار میکنیم؟ قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ......) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه میکنیم و به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) استراحت میدیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه میکنیم.


    4- نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه.این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من 1- پودر پیاز 2- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) 3-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

    و یک نکته هم که حتما خودتون خوب میدونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن.

    این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.

    پس مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب به این شکله

    اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران 1 ساعت بمونه.

    بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن. بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه میکنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم

    و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنیم و حداقل برای مدت 2 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره.

    بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( واز اون بهتر زغال سرخ) کبابشون میکنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو میکنیم..

    (پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل 4 ساعت زمان لازمه. بهتره برنامه ریزی کنیم که زمان کم نیاریم)
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۴/۰۱/۱۴ در ساعت ۰۲:۰۵ بعد از ظهر
    marmar.f.k, پتیا, Ladddy و 53 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  9. #784
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    267
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    315
    پسند شده
    4821
    پسند کرده
    3775

    کباب مرغ

    مرغ هارو تو آب پیاز خوابوندم و نمک و زعفرون زدم و همسرم پخت

    بسی خوشمزه شده بود

    نام: 20150402_190840.jpg نمایش: 1136 اندازه: 109.2 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    باران67, ostooreh, انوشه جون و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما