نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7542Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 697 به 704 از 982
صفحه 88 از 123 نخستنخست ... 788586878889909198 ... آخرینآخرین
  1. #697
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: عکس۰۴۱۶.jpg نمایش: 970 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    اینم کباب خودم پز : از دیشب فیله های گوشت رو تو پیازو ماست و آبلیمو خوابوندم و امروز آقای شوهر زحمتشو کشید جای همگی سبز بسیار لذیذ و خوشمزه بود
    * منصوره *, m1361, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  2. #698
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    جوجه کباب چیپسی:

    جوجه ها رو مثل همیشه مزه دار کردم . یه پاکت چیپس ( هر طعمی که دوست دارید) کمی خرد کردم . بعد از اینکه جوجه ها روبه سیخ زدم گذاشتم تو دیس چیپس و کاملا اطرافشو با چیپس پوشوندم. جوجه ها رو تو روغن خیلی کم سرخ کردم ....

    کباب خیلی شیک و خوشرنگی میشه اما تو عکس خوب نیافتاده و به نظر می رسه سوخته

    نام: DSC07940.jpg نمایش: 1387 اندازه: 104.6 کیلو بایت

    نام: DSC07942.jpg نمایش: 1372 اندازه: 89.4 کیلو بایت

    نام: DSC07944.jpg نمایش: 1370 اندازه: 104.2 کیلو بایت

    نام: DSC07947.jpg نمایش: 1363 اندازه: 102.2 کیلو بایت


    نام: DSC07953.jpg نمایش: 1373 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    .
     
    زینب سادات۲, sabooha, anar1390 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  3. #699
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6176
    پسند کرده
    5562
    کباب کوبیده مامان پز البته من به سیخ کشیدم
    نام: CAM00147.jpg نمایش: 1818 اندازه: 63.1 کیلو بایتنام: CAM00149.jpg نمایش: 2869 اندازه: 96.0 کیلو بایت
    موادشو مامانم درست کرده بود تو یک کیلو گوشت دویست و پنجاه گرم چربی و چند تا پیاز بزرگ زرده بود که البته بگم آب پیاز رو اول می گیره بعد به خورد گوشت کم کم میده یعنی وقتی گوشت و پیاز و ادویه رو مخلوطظ میکنه همون آب پیاز رنده شده رو با دستش کم کم به خورد گوشت میده
    دیزی
     
    nazanin88, زینب سادات۲, sabooha و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  4. #700
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    758
    پسند کرده
    1399
    نام: DSC_0897.jpg نمایش: 1288 اندازه: 61.8 کیلو بایت
    m1361, زمردي, Andrew و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #701
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    کباب کوبیده (که مادر شوهر عزیز زحمتشو کشیده)عالی بود،دستش درد نکنه
    نام: DSC_2275.jpg نمایش: 1290 اندازه: 91.6 کیلو بایت
    karena, m1361, Andrew و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #702
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86518
    پسند کرده
    75792

    ویترین مدال ها

    کباب حسینی

    کباب حسینی هم از اون غذاهاست که من فکر نمیکردم خاص اصفهان باشه و تو کتاب مستطاب هم دستورش اومده که دقیقا همون طوره که ما درست میکنیم و براتون مینویسم.
    کباب حسینی برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    مواد لازم برای 6 نفر:

    1 کیلو گوشت گوسفند گردویی
    1 کیلو پیاز نقلی درسته
    2-3 عدد فلفل دلمه ای تخم گرفته حلقه حلقه
    6-5 گوجه فرنگی دونیم کرده
    نمک فلفل

    **
    کباب حسینی در واقع نوعی تاس کباب است،که گوشت آن را به سیخ(شاخه های نازک انجیر یا انار)میکشند و در دیگ می پزند.معلوم نیست ان حسینی که این غذا از او به یادگار مانده که بوده است ولی میدانیم که کباب او نه تنها در ایران رایج بوده بلکه به خارج هم صادر شده است.
    گوشت این کباب چون در واقع نوعی تاس کباب است باید از برش های چربی دار گوسفند (سردست ،سینه،قلوه گاه)انتخاب شود و گرنه حالت خشک . کاه مانندی پیدا میکند.اگر برای این کباب راسته یا مغز ران به کار میبرید باید یکی دو پارچه دنبه هم خرد کنید و لای کنجه های گوشت به سیخ بکشید تا بافت گوشت را نرم کند.

    **طرز تهیه:
    به هر سیخ 5-6 کنجه گوشت و پیاز یک در میان بکشید(سیخ باید کوتاه باشد تا در دیگ جا بگیرد.پیش از شروع کار سیخ ها را 2-3 ساعت در آب بخیسانید)
    یه سری سیخ هایی هست به نام سیخ کباب حسینی کوچولو هستن و امروزه از این سیخا استفاده میشه چون همیشه که سیخ انجیری در دسترس نیست.
    برا میزان پیاز هم من پیاز کوچولو بر میدارم و نصف میکنم و کلا برا هر سیخ 1 پیاز کوچولو استفاده میکنم.
    یک لایه گوجه در دیگ بچینید.سیخ ها را روی این لایه بگذارید نمک فلفل بپاشید.فلفل دلمه ای و باقی گوجه را روی گوشت بچینید.باز نمک و فلفل بپاشید.
    در دیگ را ببندید و گوشت را روی اتش ملایم به مدت 3 ساعت بپزید.سر بزنید،هر گاه لازم باشد اندکی آب جوش از کنار دیواره دیگ اضافه کنید.در پایان پخت تمام اب باید کار رفته باشد.
    **
    کباب را با سیخ در دیس بگذارید و تره بار پخته را دور آن بریزید.با نان یا چلو ساده یا کته سر سفره بگذارید.
    نام: کباب حسینی (2).jpg نمایش: 2292 اندازه: 67.9 کیلو بایتنام: کباب حسینی (4).jpg نمایش: 1986 اندازه: 97.3 کیلو بایتنام: کباب حسینی (5).jpg نمایش: 3704 اندازه: 106.1 کیلو بایتنام: کباب حسینی (7).jpg نمایش: 1442 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    Negara, زینب سادات۲, زمردي و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #703
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    جوجه کباب

    سینه مرغ مکعبی شده با پیاز خلالی ، آبلیمو ، نمک و روغن زیتون از شب قبل مرینیت کرده و برای نهار کباب کردیم .

    باران67, m1361, titish khanoom و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  8. #704
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران-ستارخان
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4477
    پسند کرده
    3769
    کباب مرغ وآناناس از شف طیبه عزیز
    اين يه مدل غذاي سنگاپوريه كه همينطور كه از اسم و ظاهرش پيداست، ترش و تند و شور و شيرينه. اكثر غذاهاي آسياي جنوب شرقي يه همچين تركيبي دارن. ساختن اين غذا وقت زيادي نميخواد (مثل هميشه) و خيلي سريع ميتونيد يه غذا با ظاهري شيك رو تحويل شكمتون بديد.
    به خاطر وجود ادويه كاري بوي بسيار مطبوعي توي خونه ميپيچه و اشتهاي آدم رو زياد ميكنه.
    سس سويا 3 ق غ
    آب آناناس 2 ق غ
    آب ليمو 4 ق چ
    زنجبيل رنده شده 2 ق چ
    روغن مايع 2 ق چ
    ادويه كاري يك و نيم ق چ
    نمك ربع ق چ
    سير 3 حبه
    سينه مرغ نيم كيلو
    فلفل دلمه اي قرمز به شكل مكعبي خورد شده 1 ليوان
    آناناس به شكل مكعبي خورد شده 1 ليوان
    تقریبا با دستور شف عزیز درست کردم با این تفاوت که بجای سیر تازه و زنجبیل تازه--از پودرشون استفاده کردم
    همسری و پسری خیلی پسندیدن (البته هر دو عاشق تجربه کردن غذاهای جدیدن)
    مرغ مزه دار شده-فلفل-آناناس رو یکی در میون به سیخ کشیده ودر کمی روغن سرخ میکنیم.




    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    مامان علی جون من این غذا رو پارسال درست کردم اما همش احساس میکردم طعمش ی چیزی کم داره با اینکه طبق دستور هم عمل کرده بودم ...نظر خودتون چی بود؟مرسی
    آیدا جون فکر کنم علتش ذائقه ماست که به خوردن غذا با سه طعم عادت نداریم. من خودم کمی نمک بیشتر زدم و اونی رو که بیشتر سرخ شده بود بیشتر دوست داشتم..پسرم و همسرم خیلی دوست داشتن
    عطر سیب, Andrew, الی65 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 88 از 123 نخستنخست ... 788586878889909198 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما