نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7542Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 982
صفحه 8 از 123 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    589
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب

    جوجه کباب تو فری ساران عزیز

    خیلی خوشگل میشه ولی ایندفعه چون مقدارش زیادتر بود یخورده اب انداخت وخیلی پفی نشد .وگرنه تعداد کمتر که میذارم پف میکنه وشکل گل میشه کاملا.

    glabella و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    421
    پسند کرده
    2

    Re: انواع کباب

    دوستان سلام.پیش پیش معذرت میخوام اگه پستم تکراریه.از من به مدیر محترم انجمن : اگه پستم تکراریه لطفا حذفش کنید تا شرم از این صفحه کم شه. باور کنید چون اینترنتم کم سرعته نتونستم همه ی صفحات رو چک کنم.الآن ساعت 5 ونیم صبحه.از من بیکارتر دیدین؟
    کباب کوبیده ی مرغ در ماهیتابه :
    دستور این غذای فوق العاده خوشمزه رو از وبلاگ دوست نازنینم ،رویا جون برداشتم.متن دستور به قلم خودمه.همینطورم عکساش.ولی با این وجود برای اینکه اصالت مطلب حفظ بشه من آدرسش رو براتون میذارم.
    موادلازم:
    گوشت چرخکرده ی مرغ نیم کیلو(نه اینکه خود مرغ نیم کیلو باشه ها، چرخکرده ش باید نیم کیلو بشه)
    پیاز بزرگ 1 عدد
    سیر 2 حبه
    ادویه ی مرغ وماهی (همیشک) 1 ق چ پر
    پودر زنجبیل نصف ق چ
    زعفران،نمک وفلفل به میزان لازم
    کره 50 گرم
    دستور پخت:



    گوشت مرغ رو از چربی های روی اون پاک کنید،اونرو چرخ کنید وکنار بگذارید.
    پیاز و سیر را رنده ریز کنید آب اضافی اونرو بگیرید ،سپس اونهارو به همراه نمک و فلفل و ادویه ی مرغ و ماهی و پودر زنجبیل به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب ورز بدید.سپس کم کم زعفران دم کرده رو به موادتون اضافه کنید و دوباره ورز بدید .تا حدی زعفران به موادتان بدهید که رنگ مواد مایل به نارنجی شود.البته تیره نشه ها.
    نیمی از کره رو در ماهیتابه روی حرارت کم آب کنید.سپس ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و گوشت مرغ رو در ماهیتابه پهن کنید(اینکه میگم از روی حرارت برش دارید. چون تا بخواین گوشت رو پهن کنید و همه جاشو تراز کنید گوشت سریع خودشو میگیره و شما نمیتونید روش مانور بدید)
    میتوانید کار پهن کردن گوشت رو با پشت قاشق انجام بدید.سطح موادرو صاف کنید.حداکثر قطر مواد 1 سانت باشه.
    سپس ماهیتابه رو مجددا روی شعله بذارید تا شروع به پخت کند.صبر میکنیم تا کباب در ماهیتابه خودش رو بگیره . سپس اونرو برش میزنیم.
    بعد از اونکه یک طرف کباب ها سرخ شد به آرامی کباب هارو بر میگردونیم تا طرف دیگر اون هم سرخ بشه. توی این مرحله اگه روغن در ماهیتابه تمام شده میتونید نیمه ی دیگه کره رو بهش اضافه کنید.
    تجربه:
    1-گوشت مرغ سریع پخته میشه،اونرو زیاد سرخ نکنید که برشته بشه.در اینصورت بافت کباب سفت میشه.

    2-اگر ادویه ی مرغ وماهی در دسترستون نیست میتونید معادل اون از یک ق چ ادویه ی کاری استفاده کنید.

    پیشنهاد:میتونید تعدادی گوجه رو برای کنار غذا کباب کنید.
    این غذا با نون هم سرو میشه.
    .دعا کنید با این سرعت اینترنتم بتونم عکسارو آپلود کنم.فعلا که در حال تلاشم
    اینم آدرس این دستور از وبلاگ رویاجون http://liliangol.blogfa.com/cat-138.aspx
    بوس بوس
    glabella این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  4. #59
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: انواع کباب

    پریسای نازنیم (بانو جون)
    ممنون از دستور مفیدت و ممنون تر برای ذکر منبع و رسم امانت داری
    عزیزم ما اینجا چیزی با عنوان شررررر نداریم
    همه در این فضای مجازی دوست داشتنی جمع شدیم تا از همدیگه بیاموزیم
    یک دنیا ممنونیم که با سرعت پایین تجربه ات رو با ما سهیم شدی گلم؛ این نشونه نهایت محبت شماست که یادمون می مونه
    در آخر: دیدی من از شما بیکارترم ضمن اینکه ساعت ۵:۳۸ صبح انشانویسی ام یا بهتره بگم اسپم نویسی ام هم گل کرده ...
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    421
    پسند کرده
    2

    Re: انواع کباب

    و بالآخره موفق شدددددددددددددددددددددددد دددددم







    آخ جون آخ جون
    Andrew عزیز.ممنونم از مهربونیت.خستگی این آپلود عکس از تنم در رفت. بوس بوس
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    مرغ چوبی
    مواد لازم: پیازچه ۳عدد گشنیز:۲ تا ۳ شاخه ساقه لیمو چینی*(نمیدونم تو ایران چی* میگن) ۲ شاخه نعنا تازه چند شاخه خمیر نان:۴۰گرم فلفل تند تازه:۲ عدد تخم مرغ: ۱ عدد زنجبیل:۲ تا ۳ گرم
    طرز تهیه:
    در ابتدا خمیر نان و مرغ را جداگانه میکسر می*کنیم(۱،۲)
    تخم فلفل تازه را جدا می*کنیم(۳)
    ساقه لیمو را تمیز می*کنیم(۴)
    زنجبیل، نعنا و گشنیز را میکسر می*کنیم(۵)
    پیازچه را خیلی* ریز با کارد تیز خورد می*کنیم و به مرغ میکس شده اضافه می*کنیم(۶)
    مخلوط زنجبیل، نعنا، گشنیز را به مرغ اضافه می*کنیم(۷)
    تخم مرغ زده شده و خمیر نان میکس شده را هم اضافه می*کنیم و خوب مخلوط می*کنیم کمی* هم نمک اضافه می*کنیم(۸،۹)
    با دست مرطوب از مواد در دست شکل میدهیم(۱۰،۱۱)
    حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال میزاریم
    چوب بستنی یا سیخ کبابی کوچک را داخل این*ها میگذریم
    یک ماهیتابه چدنی را گرم می*کنیم با شعله ملایم کباب چوبی مرغ میگذریم حدود ۱۰ دقیقه میگذریم بپزد و گاه گاهی میچرخانیم تا آماده شود
    امیدوارم خوشتون بیاد، نوش جان

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: انواع کباب

    جوجه کباب خوشمزه
    ilovebaking.blogfa.com

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    چنجه با فیله گوساله و شوید پلو

    url=http://www.mamipic.com/share-E002_4D9200CB.html][/url
    glabella این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: انواع کباب

    کباب مث همیشه در تابه چدنی.
    بعد از مزه دار کردنبا پیازاش تو تابه ریختم و درش رو بستم و با روغن دنبه ها هم کبابی شد.اوووووم



صفحه 8 از 123 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما