نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7561Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 593 به 600 از 983
صفحه 75 از 123 نخستنخست ... 657273747576777885 ... آخرینآخرین
  1. #593
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    کباب ترش
    گوشت چنجه ای رو چند ساعت داخل مخلوط گردوی اسیاب شده سبزی شامل خالواش و نعنا چوچاق البته مخلوط این سبزی رو من خشک کرده دارم همینو برای کباب ترش استفاده میکنم
    و رب انار ترش و یه ربع قبل از به سیخ کشیدن تو ش کیوی رنده شده ریختم

    جوجه کباب

    تیکه های مرغ رو داخل پیاز خلالی فلفل دلمه ای خورد شده ماست زردچوبه نمک و ابلیمو و روغن مایع خوابوندم

    نام: P1050517.jpg نمایش: 835 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    nora1, m1361, Negara و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. #594
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    من همیشه پیازشو میریزم بیرون ............شما که با کره تفت دادی مزش چه طور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان مواد مارینه کردن چون با گوشت و مرغ خام در تماس بوده (به خصوص مرغ) باید حتما ریخت دور.
    aydaa, melody36, MaryamYas و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #595
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    چلوکباب زعفرانی ( کوبیده )
    یک کیلو گوشت مغزران چرخ کرده با 200گرم دنبه سه بار چرخ می کنیم و با 4پیاز درشت رنده شده آب گرفته با نمک و کمی زردچوبه و به اندازه دلخواه زعفران مخلوط می کنیم و خوب ورز
    می دیم تا منسجم بشه و بعد سیخ می کنیم و یک ساعت می ذاریم تا بیات بشه و بعد کبابشون
    می کنیم .


    2-
    *Afsaneh*, hengamehh, atoosa92 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  4. #596
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312
    نقل قول نوشته اصلی توسط janeti نمایش پست ها
    سلام،من اصلا کباب تابه ایم خوب نمیشهگوشت کم چرب وپیاز با ادویه میزنم ،تو ماهیتابه یه تیکه درست میکنم روغن بریزم نریزم آب میندازه و چون گوشت با آب میپزه اصلا سرخ نمیشه تازه خیلی هم سفت هست آب پیازم گرفتم بازم آب انداخت،یکی گفت کمی آرد نخودچی بزن ترد میشه تاثیری نداشت.ککککککمممممممممممک
    سلام عزیز .اون آبی که میندازه برا خود گوشته ونمیشه کاریش کرد .اول از همه که پیاز وگوشتت رو خوب ورز بده ومخلوط کن بعد ته ماهیتابه بذار وبرش بزن ومقدار خیلی کم روغن بریز دربش رو بذار وبا حرارت بالا بذار 5 دقیقه ای بمونه تا خوب خودش رو بگیره .بعد زیر حرارت رو کم کن وبذار مغز پخت بشه .نیم ساعت کافیه .اگر در این شکل دیدی هنوز آب داره درب قابلمه ات رو بردار وبذار آبش خشک بشه وبه روغن بیفته .بعد از این که یک طرفش سرخ شد برگردون تا طرف دیگه هم سرخ بشه .به همین راحتی میتونی برطرفش کنی .
    راستی علت سفت شدن کبابت هم میتونه استفاده از گوشت گوساله باشه .اگر گوشت گوسفند استفاده میکنی نباید این طور باشه .چون گوشت گوساله تو تابه خودش رو جمع میکنه وسفت میشه ونکته ی دیگه این که از کدوم قسمت بدن حیوان گوشت چرخ کرده تهیه میشه مهمه. معمولا اگر گوساله استفاده میکنین راسته خیلی بهتره .چون هم چربه هم نرمه .از گوسفند هم قسمت قلوه گاه مخلوط با سر دست خیلی خوش مزه میشه وچرب .

    نقل قول نوشته اصلی توسط janeti نمایش پست ها
    ممنون اسطوره جان،آب پیاز چی؟بعداز رنده گرفته بشه؟بنظرم در نذارم بهتره چون خودش باعث آب انداختن میشه ها
    ژانت عزیز اگر در نذاری زود آبش تبخیر میشه وگوشتت پخته نمیشه یا لااقل مغز پخت نمیشه .مخصوصا گوشت گاو که کمی امراض هم داره .درش رو بذار وبعد که پخت درش رو باز بذار تا آب اضافه اش تبخیر بشه .
    من همیشه برای کباب تابه ای پیاز کامل میریزم وهیچ موقع آبش رو دور نمیریزم. اونی که آبش دور ریخته میشه کباب روی سیخ هست که باعث ریختن گوشت از روی سیخ میشه والا اگر نسبت گوشت وپیازت با هم یکی باشه نیازی نیست تاآب پیاز دور ریخته بشه .
    سالادوسبزیجات
     
    Negara, Andrew, glabella و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  5. #597
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    کبابهای ذغالی تو باغ

    نام: IMG_8530.jpg نمایش: 1958 اندازه: 106.0 کیلو بایت

    مرغ خرد شده رو به مدت 6 ساعت با پیاز-آبلیمو -فلفل دلمه-پودر فلفل سیاه -دم پیازچه حلقه شده - 1 ق مایونز مزه دار کردیم و روی ذغال داغ کباب شد

    نام: IMG_7731.jpg نمایش: 1495 اندازه: 104.0 کیلو بایت
    دل مرغ رو وسطشو خوب پاک کردیم و شستیم کمی آبلیمو و نمک بهش زدیم و کباب کردیم عالی میشه

    نام: IMG_8536.jpg نمایش: 1614 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    ماهی قزل آلا رو هم هیچ کاریش نکردیم فقط نمک زدیم و کبابش کردیم خیلی خوشمزه بود
    Negara, کوثر, ostooreh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  6. #598
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Fitonya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۱
    محل سکونت
    امیدیه خوزستان
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    1
    من براي مارينه كردن مرغ علاوه بر پياز و فلفل و ليمو و زعفران و نمك چند حبه سير و كمي سس خردل استفاده ميكنم خيلي طعمشو عوض ميكنه
    فرگل 2 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #599
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    چنجه

    راسته گوسفندی رو با پیاز و نمک فلفل و زعفران و کمی روغن زیتون یا روغن مایع مزه دار می کنیم و رو زغال کباب می کنیم.

    نام: 20140622_143619.jpg نمایش: 793 اندازه: 101.2 کیلو بایت

    نام: 20140622_145004.jpg نمایش: 772 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    زینب سادات۲, فاطمه زهرایی, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #600
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312
    نقل قول نوشته اصلی توسط r0otsharp نمایش پست ها
    دوستان مرز و راز جوجه هاي تالار ها و رستوران هاي درجه يك چيه؟؟؟ هم خيلي آبدار هست و هم اينكه اصلا روشون سياه نمي شه؟؟؟ در ضمن من از خيلي ها شنيدم آبليمو جوجه رو سفت مي كنه. درسته؟؟؟؟
    هرکی میدونه کمک کنه .

    منم دقیق نمیدونم اما فکر میکنم اونهایی که تو تالار ورستوران پخته میشه روی اجاق گاز آماده میشه ونسبت به اونی که روی ذغال آماده میشه هم نازک تر گرفته میشه برای همین زودتر پخته میشه .یه بار از یکی از رستوران دارهای خراسان رضوی پرسیدیم که گفت خامه ومایونز میزنن به جوجه هاشون که نرم میشن آبلیمو اصلا نمیزنند .اما پسر دایی من که ادعا میکنه سلطان جوجه کبابه میگه سینه ی مرغ رو 24 ساعت فقط توی اب میذاره وبعدش سه چهار ساعت تو مواد طعم دارش میکنه ومیپزتش .من نخوردم اما خودش خیلی رو نرم بودن گوشت تاکید وتعریف میکرد.
    سالادوسبزیجات
     
    r0otsharp, Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 75 از 123 نخستنخست ... 657273747576777885 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما