نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 553 به 560 از 982
صفحه 70 از 123 نخستنخست ... 606768697071727380 ... آخرینآخرین
  1. #553
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    seemorgh363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1292
    پسند کرده
    172
    یادتونه یه روز پرسیدم چطوری میشه گوشت رو پرورده کرده تا کباب لطیف و آبداری داشته باشیم بالاخره کشفش کردم وپروژه روز سیزدهم فروردین ارا شد فقط زعفران یادم رفته بود
    مرغ رو توی سس مایونز نمک فلفل وزعفران در حدی که همه تکه های مرغ آشته به سس بشه 2 ساعت میخوابونیم تو هوای آشپزخونه بعد سیخ میکشیم وبقیه ماجرا ........................طعمش عالی شد
    نام: 20140402_143727.jpg نمایش: 931 اندازه: 104.9 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    Andrew, m1361, zohre.a و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #554
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    کباب کوبیده:گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفندی.البته گوسفندیش بیشتر باشه بهتره+پیاز رنده شده آب گرفته+نمک فلفل زعفرون+کمی نان خشک پودر شده
    البته کار همسر محترم.
    جوجه هم طبق معمول در پیاز و فلفل دلمه ای و روغن و نمک فلفل و زعفرون و آبلیمو خوابونده شد

    نام: 31032012848.jpg نمایش: 856 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    نام: 31032012849.jpg نمایش: 848 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    دوست عزیزی به من اظهار لطف کردن و خصوصی ازم درباره کباب کوبیده سوال کردن.چون ارسال خصوصی من کار نمیکنه،اینجا جواب می دم.

    برای یک کیلو گوشت ،دو تا پیاز متوسطو رنده کنید و آبشو بگیرید.نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون و نون خشک پودر شده هم اضافه کنید(نون خشکو به اندازه ای اضافه کنید که مواد موقع ورز دادن به اصطلاح بهم بیاد!نمیدونم اینجاشو چه جوری توضیح بدم.موقع ورز دادن خودتون متوجه میشید)
    همه اینا رو با هم مخلوط می کنید.ولی با کف دست ورز ندید با مشت بیفتید به جونش.چون حرارت کف دست،مایه گوشتتونو شل میکنه.
    روشو سلفون بکشید و 7-8 ساعت تو یخچال استراحتش بدید.تا کاملا منسجم و خنک بشه.موقع به سیخ کشیدنشون هم،خیلی با مایه گوشتی ور نرید!سریع به سیخ بکشد و کبابش کنید و بزنید بر بدن!
    نوش جان!
    اینم بگم!کبابای همسر جان من هم بگیر نگیر داره هاااا!همیشه هم خوب نمیشه!

    در ضمن نسبت گوشت گوسفندی به گوساله 2 به 1 هست.
    sohei59, mitra40, malihejoon773 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #555
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    کباب لقمه ای



    گوشت چرخ کرده،پباز ریز خرد شده،سیر له شده،گشنیز خرد شده،ادویه(فلفل قرمز ،تخم گشنیز،زیره،زنجفیل،زردچوبه ) و نمک همه مواد رو مخلوط کرده و کبابها رو تو تابه چدنی که با کره چرب شده سرخ میکنیم.
    دور چین این کباب کاهو ریز خردشده +پیاز +گوجه+جعفری و فیله لیمو ترش هستش که با نون خیلی میچسبه
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, mamienazi, سعیده بانو و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #556
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46931
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    ورزن جدید کباب حسینی
    چون میخواستم از قبل آماده باشه،گوشت گوساله رو با زعفرون و پیاز داغ و فلفل سیاه کاملا پختم.بادمجونها رو هم سرخیدم.هویج ها رو هم پختم.بعد به سیخ کشیدم و روشون از آب گوشت ریختم .قبل از سرو با درجه بالا گذاشتم تو فر در حدی که گرم بشه و ابش کم بشه یعنی به خورد مواد بره.
    قبل از فر



    بعد از فر

    قیمه احتمالا :-x
     
    lvasiii, m1361, blaned و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #557
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    جوجه ها رو با پیاز خلالی زعفران دم کرده ماست فلفل دلمه ای نمک فلفل سیاه آبلیمو و روغن زیتون مزه دار کردم.
    ماست خیلی به نرم تر شدنش کمک می کنه.برای اینکه رنگ خوبی هم داشته باشه زعفران هم ریختم.فقط یه نکته وقتی ماست اضافه می کنیم گوشت لیز میشه و سیخ گرفتنشون کمی سخت تر








    مخلوطی که جوجه رو با اون ها مرینیت کردم توی تابه با کمی کره سرخ می کنم و وقتی جوجه ها آماده شد همینطور داغ داخل تابه و روی مایه می ریزم و تا زمان سرو که البته زیاد طول نمی کشه روی حرارت می مونه.البته این بار مایه زیاد سرخ نشد و پیازهاش هنوز نرم بود و جوجه و مایه رو با هم سرو نکردم.به همین دلیل توی عکس آخر مشخص نیست.

    این هم مایه قبل از سرخ شدن
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    mitra40, titish khanoom, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #558
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    کباب کوبیده
    گوشت چرخکرده مخلوط + پیاز رنده شده + تخم مرغ + نمک فلفل سیاه زردچوبه جوش شیرین

    نام: 2.jpg نمایش: 879 اندازه: 107.1 کیلو بایت
    gandom, titish khanoom, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  8. #559
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somi66 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1188
    پسند کرده
    1027
    جوجه کباب
    سینه مرغ خرد شده+پیاز خلالی+2حبه سیر نگینی خرد شده+زعفران+پاپریکا+نمک+روغن مایع1ق س+1فلفل دلمه ای کوچیک+آبلیمو 3ساعت با این مواد طعم دار شد

    نام: 40.jpg نمایش: 826 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    mitra40, مامان غزل, titish khanoom و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #560
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    فیله مرغ با مغزی میت بال

    فیله های مرغ رو با آبلیمو و پیاز مزه دار کردم و طوری به سیخ کشیدم که داخلش یه کوفته قلقلی گذاشتم بعد با حرارت کم داخل تابه چدنی سرخ کردم


    نام: 2013-08-04 23.44.24.jpg نمایش: 825 اندازه: 104.1 کیلو بایتنام: 2013-08-05 04.00.35.jpg نمایش: 808 اندازه: 97.6 کیلو بایتنام: 2013-08-05 04.00.42.jpg نمایش: 836 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    .............
     
    mitra40, مامان غزل, samin93 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 70 از 123 نخستنخست ... 606768697071727380 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما