نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7561Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 497 به 504 از 983
صفحه 63 از 123 نخستنخست ... 536061626364656673 ... آخرینآخرین
  1. #497
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی:تکه های مرغو با زعفران،آبلیمو،نمک فلفل،کمی روغن و ماست مزه دار کردم و در ماهیتابه رژیمی گذاشتم کباب شد!گوجه ها هم روی گاز !

    نام: 20140115_193754.jpg نمایش: 646 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    رستگار, sara chef, malihejoon773 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #498
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    1019
    پسند کرده
    1076
    کباب چینی که من از دوستم یاد گرفتم
    خیلیییییییییییییییییی خوش مزه هست و همه عاشقش میشن
    فیله مرغ 500 گرم
    سویا سس 3 ق س
    شیر 1 ق م
    عسل 1 ق م
    پودر فلفل قرمز 1 ق چ
    زنجبیل 1ق چ
    روغن مایع 3 ق س
    سیر خرد شده 3 حبه
    تخم مرغ 2 عدد
    چیپس ساده یا فلفلی 1-2 بسته

    طرز تهیه :
    فیله مرغ رو به نوارهایی حدود 2 سانت برش میزنیم
    و داخل یک ظرف در دار با همه مواد بالا به غیر از تخم مرغ و چیپس مخلوط میکنیم ، میزاریم یخچال حدود 4 ساعت بعدش میزنیم به سیخ چوبی و تخم مرغ را کامل هم زده و در یک دیس میریزیم و همین طور چیپس را کامل خرد کرده و در یک دیس دیگه میریزیم سیخ ها رو اول تو تخم مرغ میغلطونیم وبعدش داخل چیپش میغلطونیم و بعدش داخل یه ماهیتابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم هر طرفش حدود 5-7 دقیقه ای سرخ میشه

    خیلییییییی طرفدار داره حتما امتحان کنید
    نام: DSC03276.JPG نمایش: 784 اندازه: 64.5 کیلو بایت
    * الهه *, atiyeh, &yeganeh& و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #499
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9762
    پسند کرده
    6503
    جوجه کباب

    نام: IMAG0704.jpg نمایش: 1051 اندازه: 94.5 کیلو بایت


    سینه ی مرغ خرد شده رو لابلای پیاز و فلفل دولمه ای و فلفل سفید و فلفل پاپریکا و کره دوب شده خوابوندم تا طعم دار بشه

    زمان به سیخ کشیده هم بهش نمک و آبلیمو اضفه کردم و روی اجاق کباب شد.
    به نظر من اگر آبلیمو و نمک رو ابتدا اضافه کنیم گوشت مرغ رو سفت میکنه
    *شمیم*, مامان غزل, sama18 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  5. #500
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @ELHAM@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1252
    پسند کرده
    712
    کباب تابه ایی من برای اولین بار نام: کباب.jpg نمایش: 992 اندازه: 35.1 کیلو بایت
    nazi15, .Bita., sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #501
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    235
    پسند کرده
    35
    نام: 1510536_768055203222160_1854942792_n.jpg نمایش: 948 اندازه: 90.9 کیلو بایت
    جوجه كباب با كته زعفرانى

    ٢ نفر

    مواد لازم :

    نصف سينه مرغ + كتف و بال مرغ از هر كدام ٢ عدد
    پياز خلال شده ١ عدد بزرگ
    فلفل دلمه اى خرد شده ١ عدد
    زعفران ١ قاشق غذاخورى غليظ
    ماست ١ قاشق غذاخورى سرپُر
    نمك ، فلفل ، پودر سير یا عصاره سیر به ميزان دلخواه
    روغن زيتون ١ قاشق غذاخورى
    ليموترش تازه ١ عدد ( من غذاى ترش زياد دوست دارم شما ميتونيد ميزان ترشى را كم و زياد كنيد )

    طرز تهيه :

    سينه مرغ را خرد كردم و با بال و كتف در يك ظرف گود ريختم و همه مواد بالا را اضافه كردم و خوب مخلوط كردم تا مواد به خورد مرغ بره. داخل ظرف در دار و به مدت ٢٤ ساعت در يخچال گذاشتم.

    براى پخت جوجه هم ميتونيد روى گاز روى ماهيتابه درست كنيد هم داخل فر.
    زغال كه ديگه عاليهههههه.

    من روى سينى فر ورقه آلمينيومى كشيدم و جوجه ها رو روش گذاشتم. داخل فر ابتدا ٤٠ دقيقه اول در دماى ١٥٠ درجه سانتى گراد گذاشتم تا جوجه آب بندازه و داخلش پخته بشه مخصوصأ كه بال و كتف دير ميپزه خوب پخته بشه و بعد درجه رو گذاشتم ١٨٠ درجه بع مدت ١٠ تا ١٥ دقيقه كه كمى برشته بشه.
    در طول پخت جوجه ها رو برميگردوندم و كمى كره روشون ميماليدم.

    جوجه هاى ما آماد است

    كنارش كته زعفرونى گذاشتم و گوجه كبابى داخل فر و يك سالاد كوچيك ذرت با مخلوط سس مايونز و سركه ى ترشى كلم قرمز +نمك و فلفل.
    malihejoon773, Andrew, آهو مشکی پوش و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #502
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    جوجه كباب در فر

    جوجه ها رو توي پياز و زعفرون و فلفل دلمه اي و يه قاشق ماست و يه قاشق سس مايونز و ادويه ها مزه دار كردم
    بعد به سيخ چوبي كشيدم و روي سيني فر گذاشتم
    بعد داخل فر گرم شده از قبل پختم
    يكي دوبار در اواسط پخت با قلم مو بهشون كرده و زعفرون ماليدم
    اون سياه كوچولوها ياقيمانده دو تا سيخ قارچ هست كه براي خودم كباب كرده بودم همين دوتا به من رسيد
    نام: جوجه.jpg نمایش: 1026 اندازه: 71.2 کیلو بایت
    helia59, zohre.a, گونش و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #503
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam 71 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    5615
    پسند کرده
    3574
    جوجه هارو توی پیاز و زعفرون و فلفل دلمه ای مزه دار کردم بعد جوجه رو به سیخ کشیدم وروی منقل کباب کردم یک بار هم تو اواسط کار کره روی جوجه ها مالیدم

    نام: DSC04759.jpg نمایش: 994 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    گونش, ***ستاره ***, فاطمه زهرایی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستای گلم کار خمیرچینی انجام میدم اگه سفارشی داشتین بهم پیام خصوصی بزنین ممنون

  9. #504
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ***ستاره *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1684
    پسند کرده
    2320
    سینه مرغ رو خودم تکه تکه کردم بعد از شب قبل در آبلیمو +نمک + فلفل قرمز +فلفل دلمه ای + پیاز حلقه شده + روغن لادن طلایی + روغن زیتون + زعفران + یه قاشق کوچولو ماست خوابوندم بعد هم به سیخ فر زدم و گریل رو روشن کردم نیم ساعت تا 45 دقیقه آماده میشه و وقتی از سیخ درآوردم کره رو آب کردم + آب لیموترش ریختم روش .... انقدر عالی میشه که نگو!!! از جوجه های بیرون خوشمزه تر


    فاطمه زهرایی, * الهه *, mahnooshin و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کوتاه مینویسم دوستت دارم . . . .اما از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم . . .

صفحه 63 از 123 نخستنخست ... 536061626364656673 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما